Ana içeriğe geç

Yeme-içme, Turizm, İşletmecilik - Özel

Beyoglu/kadikoy'de, Tatli, Dondurma, Kahveci Acmak

Başlatanozer80Tarih04/07/2015 17:10:07Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye15 yazı
Merhaba arkadaslar, yurtdisindan bir kac yilligina Turkiye'ye donus yapacagim Allah kismet ederse.Planlarim arasinda Istanbul, Kadikoy ve ya Beyoglu Istiklal'de, pudding, dondurma, sutlu tatlilar, frozen yogurt ve kahve cesitleri satmak var.Ilk basta 20-30 m2lik bir dukkan kiraliyacagim cunku, musteriler pencereden siparisini verip, alip gidecekler.

Bu arada barista egitimi almistim ve espresso bazli kahve cesitlerini yapabiliyorum.Fakat dondurma ve sutlu tatli/pudding icin bir ustaya ihtiyacim olacak gibi gorunuyor.

Daha hayata gecirilmemis bir fikir oldugu icin ilk once dukkan ve maliyet hesaplamam gerekecek eger cok pahaliya patlarsa bu is sadece hayallerimde kalacak.

Benim planladigim bu isi yapan ve yapmis olan arakdaslar tavsiyelerde bulunurlarsa sevinirim.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Öğretim görevlisi / Asistan
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye385 yazı
dediğiniz lokasyonlardaki hava parasını + kira yı ilk önce maaliyet olarak hesap edin gerçekten çok yüksek rakkamlar çünkü.
diğer dükkan maaliyetleri filan bu maaliyetlerin 10 da biri ya tutar ya tutmaz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye201 yazı
vay babam vay beyoglunda kadikoyde dondurmaci accekmis bizim oglan...biri bu cocuga o bölgelerde m2nin kac liradan basladigini anlatsin..hava paralarina hic girmiyorum bile..

Yerleşim / YsvecMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye22 yazı

M2 1.000 tl

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye6 yazı
Merhaba Özer düsünmüs olduğun dukkanı acabıldın mı.
son durumun nedır.
gastro

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda