Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Evet fikirim bu ve önerilere açığım.Lise kantinlerine dokunmatik ekranı olan soru bankaları , çözümler, konu anlatımları içeren dijital ekranlar koymak istiyorum.Bilgisayar alanında çalışmaktayım ve bu işin üstesinden gelebilecegimi üşünüyorum. 1 tl ile çalışan sorumatikler.. 15 veya 20 soru olabilir. Ne dersiniz?
bence tutar bunu tüm müdürler kolaylıkla kabul edeceğine eminim. ama 10 dk lık arayı iyi kullanman lazım.bide öğrencilerin yaramazlığını tabiki. koyacağın alet 7.4 şiddetine dayanıklı olması lazım :)))
Bunu dijital ekran yerine sorulardan Örneğin 2-3 sayfa çıktı alarak verebilecek gibi bir sistem belki daha işlevsel olabilir. Bu durumda yararlanmak isteyen öğrenci çıktıyı alır ve gider bu sebeple de zaman daha verimli kullanılmış olur. Ancak 1 TL yerine 0,25 - 0,50 TL'ye kurtaracak bir sistem olması daha iyi olur.
Tablo Uzmanından Alınır! Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com
20 soruluk bir teste öğrencilerin 1 tl ödemesi çok zor. Ayrıca şu an öğrencilerin % 99'u dershane ya da etüt merkezlerine gitmektedir ve buralardan yeterince soru/test temin edebilmekteler. Bir diğer konu 20 kuruş vererek 20 soruluk bir testin fotokopisini çektirmek varken böyle bir sistemi tercih etmeyeceklerini düşünüyorum. Kısacası bu tür bir işin tutma ihtimali çok zayıf diye düşünüyorum.
gün boyu kantinde boş boş laklak yapıyorlar bu arayı değerlendimek isteyen elbet çıkar özellikle sınav zamanı..1 tl örnek olarak yazıldı.Fİyat ve soru sayısına takılmayın lütfen. Sadece soru çözmeyecek , haftanın birincisi ,en çok soru çözen,en fazla doğru soru çözen, v.s gibi yarışma olaylarıda katılabilir amaç öğrenciyi özendirmek .Ama şimdilik bu fikir askıya alındı. Verilen emeğe kaşılık getirisi ne olur belli değil.
:) Sanırım yanlış yere geldim. Burada Fillandiya eğitim sorunları tartışılıyormuş. Şaka bir yana hocam bunları bir kaç öğretmenle konuşun onlar size gerekli cevabı verecektir. Ben şimdi uzun uzun yazmayayım, kısaca fen lisesinde belki iş yapar diye kısa keseyim.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz