Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Arkadaşlar Merhaba. Öğrenci şehri olan bir yerde bir yerde giyim mağazası açmayı düşünüyorum. Belli başlı markaların ürünlerini satmayı düşünüyorum. Koton vs gibi orta üstü kesime değilde orta kesime hitap edecek şekilde Lc waikiki ürünleri fiyatlarında olan tanınmış herhangi bir markanın.
Deneyimi olan veya bu işi yapan bilgisi olan büyüklerime sormak isterim.İş hakkında öneri tavsiye görüş fikirleriniz nelerdir?
merterde kotonun toptan satıs magazası var, belli meblaglarda mal alırsan tabelana markayı koyabılıyorsun bıldıgım kadarı ile. Aynı sekılde nisantasındada adılısıkın toptan magazası var, izmirin bir ilçesinden arkadasım mal almaya geliyordu tam hatırlamıyorum ama arkadasım markaların magazası bulunmayan ilçelere boyle bir durum soz konusu oldugundan bahsediyordu. Aradıgın her seyi bulabileceğin antalyada belli markaları senın corner shopundan nıye almak ıstesin ögrenciler, once bu soruyu cevaplamak lazım.
İMALATTAN....biyeli çıtçıtlı badi, 6 renk siyah beyaz gri, 3 beden SM-L-XL, 5 cm dantelli badi 6 renk siyah beyaz gri, 3 beden SM-L-XL, 15 cm dantelli badi 6 renk siyah beyaz gri, 3 beden SM-L-XL, aylık 100 bin üretimle hizmetinizdeyiz, web sitemizden ürün görsel ve fiyatlarımızı takip edebilirsiniz...
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
arkadaşım öncelikle hayırlı olsun gecen sene 2 arkdasımortak bir mağaza açtılar aynen yukardaki abilerin dediği gibi istanbulda çok güzel kıyafetler aldılar çokta şekil tam üniversite öğrencisine yönelik mağaza dekorasyona 10 bin üzerinde para harcadılar fiyalar uygundu ama 6 ay sonra kapattılar sebebine gelince yer işler değildi ana caddenin bi arka sokağında açtılar ama olmadı sana tavsiyem yerin ana cadde üzerinde olsun ve ne olursa olsun her gün o mağazaya müşteri çekmeye bak mesela hergün bir ürünü kar yapmadan sat sat ki o ürüne yönelen yanında bir kaç sey daha alsın o kalabalığı gören inslarda ben bişey mi kaçırıyorum deyip mağzana girsinler.
bu iş marka yapacaksan sana en az 300 bin liraya mal olur ve bu para hatta yetmeye bilir bu parayada sahipsen git başka bir iş yap bi esnaf olarak uyarayım dedim:))
mrtkcm
KATKI FIRSATI
Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz