BAĞLAM Bağlamı değerlendir + Bu bilgiler doğruluk puanı değildir; yazar ve içeriğin bağlamını görünür kılar.
Topluluk katkısı 46 katkı
Profil alanı Mühendis
Profil konumu Kayseri, Türkiye
Yayın 19/10/2013 14:49:32
ZAMANSAL BAĞLAM Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Selam arkadaşlar, Belki geç oldu ama Yeni nesil poz cihazı pazarından nasıl faydalanabiliriz?İlgilenen var mı bu konu ile ilgili?
Başlangıç —
Yorum 2
Okunma 1.280
Son hareket —
Tartışmanın zaman ve katılım sinyalleri yukarıda gösterilir.
Yalnızca mevcut tarih, yorum ve okunma verilerinden türetilir; içerik kalitesi veya doğruluk puanı değildir.
01 Tartışma Zaman, katılım ve açıklanabilir durum sinyalleri.
Konu + görünür yanıtlar Kanıt bu görünümde yok 02 Hafıza İlgili geçmiş, bilgi yolu ve taranan hafıza kapsamı.
Sınırlı forum hafıza havuzu Kanıt bu görünümde yok 03 Topluluk Tekrar sinyalleri, tema bağlantıları ve görünür kanıt.
Görünür yanıtlar Kanıt bu görünümde yok
Mevcut kanıt cümlelerini tek bakışta bir araya getirir; yeni çıkarım, görüş birliği, önem, kalite veya doğruluk puanı üretmez.
ODAK MODU Özet önce, kanıt gerektiğinde Brief ana okuma yüzeyidir; ayrıntılar kaynak kanıtını açar.
Kanıt ayrıntılarını göster Yalnızca bu sayfada gerçekten render edilen kanıt mercekleri aktifleşir. Alpha brief ve mercekler her hedefin kendi kaynak ve kapsam sınırını korur.
Yanıtlayan 2 kişi
Tekrar katkı 0 kişi
Başlatan dönüşü Var
Yanıtlar 2 farklı üyeden geldi. Başlatan kişi de konuşmaya yeniden katıldı.
Yalnızca görüntülenen yanıtların yazar dağılımından türetilir; kişi, görüş veya içerik kalitesi hakkında puan üretmez.
HAFIZA KAPSAMI Taranan hafıza
TARANAN 6 kayıt
EŞLEŞEN 0 kayıt
ZAMAN —
KAVRAM 0 farklı
Taranan 6 eski yüksek-sinyal kayıtta iki-kavram eşiğini geçen bağlantı bulunmadı.
Bu kapsam yalnızca aynı topluluktaki 2+ yıllık, en fazla 6 yüksek-sinyal hafıza kaydına dayanır; tüm Koniks arşivinin bilgi düzeyini veya içerik kalitesini ölçmez.
Yazar bağlamı › Bu bilgiler doğruluk puanı değildir; yanıtı değerlendirirken yazarın topluluk bağlamını görünür kılar.
Topluluk katkısı 46Profil alanı MühendisProfil konumu Kayseri, Türkiye
Profil bağlamını gör → Yazar bağlamı › Bu bilgiler doğruluk puanı değildir; yanıtı değerlendirirken yazarın topluluk bağlamını görünür kılar.
Topluluk katkısı 126Profil alanı DiğerProfil konumu Balıkesir, Türkiye
Profil bağlamını gör →
Bence geç felan olmadı da bunu üreten firmanın tekel olduğunu felan yazan bi haber okumuştum.Hani hükümetin baya baya yakını olan birisinin firması olduğu gibi bir haber. Geç olmadı zaten süresi baya uzatıldı diye biliyorum bu cihazlara geçilmek için. Hangi esnafın haberi vardır bilmiyorum denetime çıkıldığında uyarılar yapıldığında ya da süre dolmaya başladığında ve satışlar artar.Şimdi tam zamanı gibi geliyor bana da kar oranı nedir tabi ...
Diğer KATKI FIRSATI
Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var TOPLULUK HAFIZASI
Bu toplulukta yeniden keşfet
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır.
Gizlilik Prensiplerimiz
Tamam