Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Merhabalar arkadaslar daha once de ingilterede danismanlik adi altinda yazi yazmistim bazi arkadaslar cevap vermis hepsine cok tesekkur ediyorum bu biraz uzun sure once idi simdi bu fikrimi hayata gecirmek icin kollari sivadim ancak sizin fikir ve yardimlariniza ihtiyacim var.ben bu is icin bir web sitesi kurmak istiyorum ancak bu web sitesinin turkce ve ingilizce olmasini istiyorum bunun icin web tasarimi yapan arkadaslara ihtiyacim var bununla ilgili gorusmek icin bu sayfa bana ne kadara mal olur etc.lutfen bu konuda bilgisi olan arkadaslar beni aydinlatsin cok memnun olurum bu web sayfasini burada yaptirirsam turkce olarak yapmak sanirim zor olacak fikirlerinizi bekliyorum.
Aradığın herşey burda fazlasıyla var, imkanın yoksa fikirlere destekde var. Öyle diyorlar bi bak bakkalım işine yarayabilir. İstediğin siyeti istediğin şekle sokarlar.:)
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
Yazıyı gönderen - musi Merhabalar arkadaslar daha once de ingilterede danismanlik adi altinda yazi yazmistim bazi arkadaslar cevap vermis hepsine cok tesekkur ediyorum bu biraz uzun sure once idi simdi bu fikrimi hayata gecirmek icin kollari sivadim ancak sizin fikir ve yardimlariniza ihtiyacim var.ben bu is icin bir web sitesi kurmak istiyorum ancak bu web sitesinin turkce ve ingilizce olmasini istiyorum bunun icin web tasarimi yapan arkadaslara ihtiyacim var bununla ilgili gorusmek icin bu sayfa bana ne kadara mal olur etc.lutfen bu konuda bilgisi olan arkadaslar beni aydinlatsin cok memnun olurum bu web sayfasini burada yaptirirsam turkce olarak yapmak sanirim zor olacak fikirlerinizi bekliyorum.
Saygilarimla.
Mustafa Ince
merhaba,
ben sahsen kendim icin webtasarimi yaptim , szin icin de yapabilirim,
site ismi ve yillik hosting size toplam 100 ytlden az gibi bir sermaye istiyor.
webtasarim icin de iki dilde 100 ytl olabilir yani toplam 200 ytl :)
ilginizi cekerse bu teklif profilimden e-mail var, email gonderebilirsiniz... inglizce italyanca arnavutca ve turkce biliyorum :)
Referans bağlamı1 alıntı›
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
Merhaba, eğer bir web sitesi istiyorsanız bu web sitesini sağlam bir şekilde kurmalı, gerekli duyuruları metinleri girmek ve değiştirmek için sürekli tasarımcıya ihtiyaç duymaksızın web sitenizin yönetici panelinden gerekli işlemleri yapabilmelisiniz. Ben 8 yıldır bilişim üzerine çalışmaktayım. http://www.atlaswebtasarim.com adresinden bilgi alabilirsiniz. Ancak sağlam bir web sitesi kurmak en az bir buçuk iki hafta alacaktır ve bu süre içinde yapılan bir ürün, arkadaşın dediği gibi 200 ytlye mal edilemez malesef. Eğer güncelleme, üyelik vs gibi işlevler olmayacak, durağan, broşür mantığında bir site olacaksa o başka. O zaman evet, arkadaşın verdiği fiyat uygundur. İyi çalışmalar dilerim.
Referans bağlamı1 dış bağlantı›
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
Bence hazır portalları kullanmalısın. Hem dinamik hemde içerik bakımından daha etkin kullanabilirsin. Elimde Alışveriş için ve portallar için hazır lisanslı scriptler var. www.hostsatis.com dan bakabilirsin. Ayrıcı maliyet konusunda elinde hiç birşey yoksa bile domain isim almak için yıllık 7 $ ve aylık olarak host parası da bu da değişiyor bizim paketleri inceliyebilirsiniz.
Referans bağlamı1 dış bağlantı›
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz