Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Camaşır Kurutma Ve Yıkama

BaşlatandenizegeTarih10/03/2008 16:39:58Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
ben suan almanyadayim her 200 metrede camasir yikama ve kurutma dükkanlari var kendim izmirliyim ben bu isi ege veya 9 eylül üniversite ögrencilerin yasagida bölgelere yakin yerlerde yapmak istiyorum bu is icin sizlerin fikirlerinizi almak istiyorum Türkiyede bu is gidermi ?
emreee

Yerleşim ALMANYA / KielMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye76 yazı
Merhaba Deniz,
Bende laundry (çamaşırhane) işini düşünmüştüm, burada yeni bir iş ama, zannediyorum halkımızın rabet edeceği bir iş değil .Sadece öğrencileri düşünmekte bir yere kadar , yurtlarda bile var çamaşırhane var. Belli sayıda otel ve iş yerini abone yapmak en iyi fikir ama oda zaman alacak iş diye düşünüyorum, bizde bu konuda yapılacak en iyi temizleme kuru temizlemedir ki , onunda sermayesi biraz yüksek.
Saygılar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye52 yazı
Ne tesadüf 6 ay kadar önce bende aynı şeyi düşündüm.
Üniversite öğrencileri için.Cafe görüntüsünde jetonlu makinalarla yıkama-kurutma -ütü
ama ilan vermeme rağmen talep görmedi.
Bence müthiş bir fikir tutundurmak için biraz zamana ihtiyaç var o kadar.
Ayrıca şunu da unutmamalı ki öğrenciler bu rahata alıştılarmıydı kolay kolay bırakamazlar
ERSANSGENCER

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye31 yazı

Özellikle Tugay seviyesindeki askeri birlik etrafına açmanızda yeterli olur ben izmir de yaptım askerliğimi ve 2 haftada bir yıkatıyordum. Çamaşırmakinesi vardı fakat kurutmaya yer yoktu ve gerçekten de bi kere alışltımı insan rahatlığa bırakamıyor.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye76 yazı
Selam Arkadaşlar ,
Bir kaç ay önce bu konuda sitede insanların fikrini sormuştum, hevesimi kıracak cevaplar geldi bende soğudum. Şimdi sinerji yaratalım, insanların toplu olarak bulundukları-yaşadıları yerlere (yurt, birlik, misafirhane, küçük oteller, pansiyonlar,bekarlar) yakın bir lokasyonda büyükce bir yer lazım, burada su-elektrik sorunu olmaması lazım, en az 15 jetonlu yıkama, 15 kurutma, 5 ütü makinası lazım, Hijyen temizlik konusuda en büyük sorun insanlara temizliğin burada daha iyi olduğunu kanıtlamak lazım, zira Türk insanı evi haricinde yapmaya zor ikna olur böylesi bir işi. Biraz yeni bir hizmet olduğu için sürekli insanlara çekici gelecek kampanyalar yapmak lazım.Mesela laundry içinde kafeterya , wireless internet, ütü, adresten alma adrese teslim vesaire, gerçekten zamanla tutacak bir iş kolu gibime geliyor. Düşününce bizden daha ileri ülkelerde tutuyorsa bizde de olmaması için bir sebep yok ama işte biz bir geçiş aşamasındayız herkez herşeyden korkuyor. Bayada bir sermaye gerekiyor :) Teşekkürler.
Saygılarımla

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye94 yazı
Leasing sistemiyle bu makinalari alabiliyorsun, isci calistirmak da turkiyede ucuz.. utusunu katlamasini yaparsa yikama kurulama utu makinalari yerlestir basla.. bence hic bekleme..
Saygilarimla

Yerleşim Belçika / LimburgMeslek Esnaf
Üye1359 yazı
bol öğrenci/asker vs gibi ihtiyaç olan yerlerde tutar..

Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er