Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Merhaba Arkadaşlar; İzmir Bornova'da Reklam tanıtım hizmetileri üzerine bir şirket kuracağım.Öncelikle anlaşmalı olarak çalışacağım işini iyi,zamanında yapan ve buna mutabık en makul fiyatları sağlayabilen matbaa,promosyon ürünleri şirketi aradığımı belirteyim,görüştüğüm firmalar var fakat burdan da bir yardım almak istedim. Diğer sormak istediğim husus ise,başlangıç aşamasında kendi bünyemde bir grafikerle mi çalışmak daha mantıklı yoksa bu şirketlerin elemanları başlangıç aşamasında işimi görür mü?Ayrıca bu sektörle ilgili ciddi plan ve ideallerim var,farklı,yapıcı ve yaratıcı olan fikirlerin bu aşamada büyük katkısı olur.Şimdiden çok teşekkür ederim.
Bende izmirde reklam ve tanıtım işi yapıyorum..yaptıgım işleri www.reklamadami.com adresınden gorebılirsin montaj .vinil kaplama.led tabela.kompozit kaplama .web tasarım.grafık ve uretım aşamalarında parner olarak çalısabılırız.
İstanbul mantıgı ile çalışırsan burda kazanırsın izmirde piyasa cok ölu 6.5 tl ya mal olan kartviziti 7.5 satan bır suru ınsan var..
Yaptıgın işi kaliteli yaparsan ve musterını ıyı secersen bu işte basarılı olursun
Referans bağlamı1 dış bağlantı›
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
Evet iyi müşterilere hizmet verebilmenin en önemli kuralı kaliteli firmalarla anlaşıp,kurumsal bir pazarlama yöntemi izlemek.İstanbul mantığı diyerek tam olarak neyi kastettiğini anlamadım ama,fiyat/hizmet konusu mu,yoksa pazarlama yöntemi mi;açarsan sevinirim. Ayrıca bu işlerle uğraşan başka arkadaşlardan da naçizane yorumlar bekliyorum..
2 yıl Karşıyaka'da bir reklam ajansındaydım. Grafikerin kendinin olmalı, müşterinin beğenmediği grafikler olacak, hemen değiştirteceksin. Müşterine teklif atarken belki grafiği çalışıp atacaksın, ki işi alma oranın daha yüksek olsun, vs vs gibi nedenlerle grafiker çalıştırmalısın. Grafikerin olursa web tasarım işlerini de alabilirsin. İzmir reklam piyasasının çok sığ olduğunu biliyorum, yukarda denilen gibi, fiyatlar da ölü fiyatları. Umarım hayallerine ulaşırsın.
Evet,İzmir reklam piyasası açısında bahsettiğiniz gibi sığ görünüyor.Fakat işe girerken ki niyetim çıtayı belli biryerde tutup onun üzerinden tırmanmak,kısa kısa fakat sürekliliği olan yarışlar halinde gitmeyi planlıyorum.Yani işin en ince detaylarından biri sanıyorum ki görsel konuda biraz kreatiflik ve bunu müştreriye kabul ettirmek,bunun için de teklifin sunumunu yaparken belgeli somut işlerle gitmek lazım diye düşünüyorum(Jacanturqo'nun bahsettiği)grafiği önceden hazırlamak,ilk düşündüklerim arasıdaydı).Özellikle yurtdışında pek çok farklı örnekleri var.Firmayı bilinçaltına kazıma mevzusu reklamın ilgi çekici olmasınla paralel.Yaratıcı karton çantalar,neşeli-ilgi çekici afiş çalışmaları..Kısacası sektörde biraz fark yaratmak için uğraş vereceğim.Ticaretin her dalında olduğu gibi burada da farklı zorluluklarla karşılacağımı biliyorum,fakat bunlar beni korkutmuyor..Son olarak hala bu işle ilgili arkadaşlardan naçizane yorumlar istediğimi tekrar belirteyim..: )
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz