Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Tüm arkadaşlar iyi günler bol kazançlı işler.. Amacım bir giyim firmasının bayiligini almak.fakat burda ikilemde kalıyorum çünkü dükkan kiraları cok fazla merkezde bir magaza olabilecek bir dükkan fahiş bir rakamdan kiraya veriliyor.Diğer bir düşüncem ise çarsı merkezinde olmak yerine nüfüs yogunlugu ve genç nufusun yasadıgı yerlerden daha makul fiyatlara bir kac sube acmak.en azından çarşı merkezinde 10bin tl kira vermekdense daha makul yerde 2 adet 1000 tl lik dukkan tutabilir ve sermayeyi ona göre paylastırabilirim diye düşünüyorum. Ben su an tecrubesiz birisiyim fikri ve düşüncelerime olumlu olumsuz yorum yazacak arkadaşlara tesekkür ederim.
bence düsündüğün sehrin durumuna göre değişir. ama iki farklı dükkanın da kira haricinde baska ilave masrafları olur. Tek dükkan daha cazip bence. Öteki yerin kirası düşük olur ama müşterisi de az olur.
KATKI FIRSATI
Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz