Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Arkadaşlar Çiğköfte imalâthanesi açmak Için ne gibi malzemelere ihtiyacım Olur? Makine Fiyatı Verebilecek Olan Varmı? Vakumlama Ve yoğurma makinesi Ne Kadar kapsamlı Olursa Benim Için Okadar Iyi Olur.
imalat için cihazdan çok prosedür var.cihaz gücüne göre eleman sayısı artıyor.mühendis çalıştırılması gerekiyor.isim tescili, gıda üretim belgesi, izin belgesi. iso standartları haccp v.s...tabi bu standartları sağlayabilmek için imalathanenizin fiziki koşulları da çok önemli.esaslı bir tadilat isteniyor.cihaza gelince vakumlama hakkında pek bilgim yok ama yoğurma için spiral hamur yoğurma makinaları kullanılıyor.ihtiyaca göre fiyatlar çeşitli.en küçüğü 10kilo civarı 1500tl den başlıyor.siz de öğrenebildiklerinizi buraya eklerseniz bu başlık amacına ulaşmış olur.iyi çalışmalar.
KATKI FIRSATI
Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz