Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Midilli At İle İş Yapmak

BaşlatanrelexuzTarih11/07/2017 01:15:06Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Selâmün aleyküm saygı değer zeki ileri görüşlü koniks üyeleri bulunduğum ilde bir midili at alıp ortalama 5 bin fiyatına gerek parklarda , okulların anasiniflariyla , özel rehabitasyon' hastane lerinde iş yapmayı planlıyorum işin konusunda artilariyla eksileriyle fikir verebilecek arkadaşlara Teşekkürler daha önce tekstil işiyle uğraşıyorum ayrıldım bir çok imalat işini araştırdım nafile büyük şirketleri bu konuda ekmek kapısı bırakmamis 20000 bin TL ile imalat yapabileceğim iş fikirlerinizi beklerim Teşekkürler
relexuz

Yerleşim Türkiye / ŞanliurfaMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye19 yazı
midilli atlarına çocuklar çok yoğun ilgi gösteriyorlar.Tur attırmak suretiyle 10 tl kazanabilmek mümkün.Çünkü buna her gün şahit oluyorum.Özellikle araplar çok yoğun ilgi gösteriyor.Bahşişlerde cabası.Sadece midilli ile bulunacağınız yeri seçin gerisi onda.
Hayırlı, bereketli kazançlar...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye3 yazı
tşk mhmtal
relexuz

Yerleşim Türkiye / ?anliurfaMeslek Tekstil
Yeni Üye83 yazı

Midillinin bakımını halledebilirseniz gerisi çok zor değil diyebilirim. Seyyar şekilde bu işi yapmak zor diyebilirim. Çok işlek sabit bir noktada yaparsanız daha kolay olur. Midilli sakin bir hayvandır. Fakat sonucta bir hayvandır. Bi ters harekette ürkebilir. Hızlanabilir cocugu üstünden atabilir böyle riskler var. Küçük diye düşünmeyin çok güçlüdür. Damalı olanlar pahalıdır ama daha cok dikkat çeker. İşi yaparsanız bilgi verirseniz sevinirim. Hayırlı işler

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Esnaf
Yeni Üye3 yazı
seyyah midilli araştırıyoruz yer ayarlamaya çalışıyorum yaparsam konu hakkında bilgi atarım tşk
relexuz

Yerleşim Türkiye / ?anliurfaMeslek Tekstil
Yeni Üye83 yazı
İnsallah yaparsınız.fikir verebileceğim bi konu olursa yardımcı olurum. Yolunuz açık olsun

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Esnaf
Üye292 yazı
Şahsi fikrim hayvanlar üzerinden bu şekilde para kazanılması işine pek sıcak bakmıyorum. Midilli olduğu için. Tabiki çok karmaşık fikirler var ata binme sporundada bir şekil hayvanlar kullanılıyor vs. Ama sırf birilerini eğlendirmek için hayvanların o iş için kullanılması garip geliyor. BUnu geçtik iş yapacaksınız
1- Hayvan beslenmesi, bakımı ve veteriner gözetimi
2- Hayvanın barınma şartlarının yerine getirilmesi
3- Hayvanın o iş için özel eğitimli ve alıştırılmış olması
4- Hayvan üzerinde düşmeler, hızlanmalar için alınacak önlemler
5- Koruyucu malzemelerin seçimi ve kullanılması( Günümüzde çoğu yer sadece kask verip geçip gidiyor)
Burada yaşayacağınız ciddi bir kaza işletmenin kapanmasına hatta mal varlığınızın kaybına kadar gidebilir o nedenle güvenlik önlemleri hakkında özel eğitim alın ve ehil birisinden eğitim veya bilgilendirme alın.

Teşekkürler.
Fırtınalar kopuyorsa beyninde bir gün başaracaksın. Sadece adım at.
KARTPOSTAL İÇİN www.instagram.com/postcard_kartpostal
Pul, efemera, tarzıma göre eski koleksiyonlar ve eski ürünlerle ilgilenmekteyim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis