Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Is Önerisi

BaşlatansamyilTarih05/06/2017 09:48:53Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
Merhaba Arkadaslar,

almanyada yasiyorum, kendi isimi kurmak beynimi kurcalayip duruyor. Sadece fikir olarak ve is tavsiyesinde bulunursaniz menmun olurum.

Tesekürler edip sabirsizlikla sizden gelen önerinizi bekliyorum, hepinize iyi günler dilerim.

samyil

Yerleşim ALMANYA / DortmundMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye92 yazı
Hocam mesleğin ne hangi işten anlarsın bütçen ne gibi bi kaç küçük ayrıntı versen süper olcak

Yerleşim Gürcistan / BatumyMeslek Ticaret
Üye518 yazı
Almanya'da kendi isinize hemen baslayabilecek durumdaysaniz.
Sermaye v.s. de gerektirmeyen bir isbirligi onerimiz olabilir.
Aktif-Pasif pazarlama gerektiren bir is, tabii ki bu durum size uyarsa.
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy
Yeni Üye32 yazı

Merhaba Samyıl Ben istanbuldan Tekstil ve aksesuar ihracatı yapıyorum düşünürseniz görüşelim

Mail adresim dagdas@gilan.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye35 yazı
Agdas bey neler ihraç ediyorsunuz?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye32 yazı
Agdas bey neler ihraç ediyorsunuz?

Merhaba Serdar Bey

Kaliteli Bayan kıyafatlerı iç pazar ve yurt dışına gonderıyorum ilgilenirseniz dagdas@gilan.com mail atın yüzyüze görüşelim

İyi günler dilerim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye3 yazı
Arkadaşlar merhaba! benim aklıma bir fikir geldi ve bu fikrin deneme sürümünü yaptık. 100 kişi üzerinde test ettik ve olumlu görüşler aldık.Bu projenin dışında başka bir projem daha var. Diğer projemi faliyete geçirmek için elimde ki projeyi 250.000 tl ye satıyorum. Ürünün pazar sahası restoran, cafe tarzı işletmelere hizmet etmektedir. Günümüzde bu pazar sahası çok aktif olup yeni bir ürün olduğu içinde yaptığımız araştırmalar neticesinde ürüne talep vardır. Nakit parası olup, iş kurmak isteyen girişimciler için ideal bir projedir. Ürünün yapımı kolay olup gerekli bilgi ve teknik yardım bir müddette yardımcı olucam. Ürünün ne olduğunu malesef ki açıklayamam çünkü, fikir çok basit birşey olduğu için biraz bilgi ile hemen yapılabilir. Ciddi olan kişiler ile yüz yüze görüşülüp, ürünün tanıtımı yapılıcaktır. Emin olun ürünü sizde görüp test ettiğinizde ne kadar basit ve tutucak birşey olduğunu görüceksiniz.Yorum bölümünden yada kaptankayra87@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Denizci
Yeni Üye13 yazı
yüksek kaliteli açık parfüm işini düşünürseniz görüşelim.
chemist

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Kimyager
Yeni Üye22 yazı
%100 Net Kazanç ile belirlediğiniz yatırım miktarını sözleşmeli teminatlı 6ay sezonluk dönemde truzim dış ticaret alaninda işletip belirlenen süre sonunda hiçbir masrafa dahil olmadan yatırım miktarinizin iki katı net Kazanç olarak iade ediyoruz kişi ve yatırım miktarı sınırlıdır detaylar görüşülür.
Yy

Yerleşim Türk ve Caicos Adalary / AntalyaMeslek Turizm
Üye433 yazı
Tekstil Elyaf Sıva : Poşet içeriği yüzeyde 5 m2 alanı kaplar.Tek yapmanız gereken 1 poşeti 10 lt su ile karıştırıp hamur haline getirmek ve uygulamak.

**Duvarda tüm kusur ve hataları gizler boya ihtiyacınızı giderir kir ve leke tutmaz silinebilir

**% 45 ısı ve %35 ses yalıtımı sağlar.
72 FARKLI DESEN VE RENK ÇEŞİDİ MEVCUTTUR

+905051202200 / MUSTAFA BİLGİNER

[url=https://hizliresim.com/y3APY7][/url]

[url=https://hizliresim.com/3q1DBj][/url]

Yerleşim Türkiye / MarmaraMeslek Emekli