İnşaat Mühendisiyim
İlk mesaj
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - tablom Kurumsal anlamda bölgede satış yapmayı düşünür müsün? |
Yazıyı gönderen - vincennt yapı denetim kur..bir arkadaşınla. |
Yazıyı gönderen - Mr Entrepreneur E ticaret fırsatlarla dolu. Ben de şahsen doğru ürünle özellikle yurtdışına yönelik bir arayış içindeyim. Bu konuda paylaşılacak fikirler hepimize faydalı olacaktır. |
Yazıyı gönderen - eekici Merhaba, yurt dışında bir çok ülkede son derece yaygın olan ve tüketilen ancak ülkemizde satışı yapılmayan, hatta ciddi bir oranda aranan ama bulunamayan bir gıda ürününün ithalatı ve ülke içinde dağıtımı fikrine sıcak bakar mısınız? |
Yazıyı gönderen - camelot inşaat mühendisiysen, inşaat yapsat kanka kısa zamanda iyi yerlere gelirsin. Yurtdışına çıkabilirsin orada takıl yüksek lisans yapıyorum ayaklarına takıl kafana göre.. |
Yazıyı gönderen - camelot inşaat mühendisiysen, inşaat yapsat kanka kısa zamanda iyi yerlere gelirsin. Yurtdışına çıkabilirsin orada takıl yüksek lisans yapıyorum ayaklarına takıl kafana göre.. |
Yazıyı gönderen - byblue01 Merhaba arkadaşlar 28 yaşındayım İnşaat Mühendisiyim mesleğimi yapmamaya karar verdim. Serbest piyasada İş Kurma düşüncem var ister reel ister online ne iş yapabilirim her düşünce fikir değerlidir tavsiyelerinizi beklerim İl olarak Osmaniye ili Adana'nın komşusunda yaşamaktayım gerçekten bunaldım namusumuzla iş yapalım diyoruz piyasa dolandırıcı vs dolu |