Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Herşey Yalan, İşsizlik Gerçek

BaşlatanmerzandoTarih26/10/2008 08:50:16Yorum5

İlk mesaj
Üye326 yazı
ben tüm ümitlerimi yitirmeye başladım. sabahtan beri dolaşıyorum, yapılabilecek hiç bir iş göremiyorum.
fast food

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Editör5590 yazı
Kardeş (ne yazıkki) belediyeyi boş verip uygun bir nokta tespit edip sabahları sandviçini satma şansın var ama en baştan telefonla sipariş almak o şartlarda çok iyi sonuç vermeyebilir.

Önce bir yerlerde satmalısın bazı insanlarla diyalog kurup numaranı dağıtmalısın ki bir müddet sonra zabıta ile başın derde girmeden önce telefonla dağıtma şekline dönebilirsin. Seçtiğin yer iyi bir yer olmalı sonradan seni telefonla da arayacak bulacak insanların olacağı bir yer mesela.

Bir de sandviçin enteresan güzel lezzetli bir şey olmalı. Ya ekmeği ya içi sabahları insanların çok aç olmasa bile cazibesine kapılacağı bir şey olmalı.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Editör5590 yazı
( Mertere git orda dikbir yokuş var tekstilcilerle dolu yukarı doğru yürü solda bir cami var camiyi ve dörtyolu geç sağda erdem çarşısı var çarşının -2. katında SADECE İHRAÇFAZLASI kazak satan kıymetli abim ali bey var onu bul şuan elinde çok kaliteli ismini veremiyeceğim markalı kazaklar var tanesi 8 ytl civarı )

Bu yazı alıntı ama kim yazmıştı hatırlamıyorum. Fakat bu kazakları da sabahları satabilirsin benim bildiğim bu kazaklar oldukca iyi kazaklar. Magazalarda en az 30 - 40 liraya satılan şekilli kaliteli kazaklar bunlar. Bu merterden bizim buraya kazak getiriyor İstanbul esnafı millet çok ilgi gösteriyor. Ben aldım üç beş tane çok iyi kazaklar. 15 liradan çok rahat satabilirsin. Her sabah 3 - 5 tane satsan bile iyi bir kazanç olabilir ki 3 - 5 den çok daha fazla satma ihtimalinde var.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Üye326 yazı

Allah razı olsun. fikirlerinizi bekliyorum.
fast food

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Üye142 yazı
murat cv varmı?yolla bana yardımcı olmaya çalışırım !!akın abi o yazı bana ait önerdiğin için tşk!!
buğün de kimseye muhtaç değilim çok şükür!!

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yöneticilik
Üye326 yazı
biraz sonra göndersem olurmu, hatta msn adresini verirsen sevinirim.
fast food

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda