Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ufak Sermaya İle Yapılacak İş Önerilieri [destek]

BaşlatanMehmetali27Tarih24/05/2017 19:07:56Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Merhabalar. Ben 20 yaşındayım ve elimde yaklaşık 25bin Lira bi sermayem var.

Size sorum şu; Bu sermaye ile güzel para kazanacak hangi işleri yapabilirim? (Not: Ben bugüne kadar hiçbiryerde çalışmadım dolayısıyla iş tecrübem sıfır sadece Teknolojiden Anladığım için Bazen Cep Telefonu Alıp Satıyorum Harçlığımı Çıkartıyorum.)

Aklımda Olan İşler;
-Oto Kaplama
-Buharlı Oto Yıkama
-Playstation veya İnternet Kafe
-Tanındık Bir Dürümcünün Bayiliğini Almak
Gibi Şeyler Düşünüyorum ama bu işlerin Kazancı Pek iç açı değil. Tavsiyelerinizi Bekliyorum...

NOT; GAZİANTEP'de yaşıyorum.

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Yeni Üye25 yazı
oto kaplamayı hakkı ile yapabilirseniz çok güzel para kazanabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye17 yazı
Kaliforniya solucani yetistir
Herzaman bir fırsat vardır, eline geçen fırsatları değerlendirmesini bilene...

Yerleşim Belçika / AnversMeslek Esnaf
Üye244 yazı

bir triportor al arkasina da bicak bileme tasi koy mahalle mahalle gez tanesini 1 liradan bilesen gunde en az yuz bicak bilersin ! bu da senin nafakani cikartir. Ondan sonrasi calisirken aklina baska fikir gelir ;)
Pardus Food
10 Rue Waldeck Rochet Bat 521 3eme etg
93300 Aubervilliers/ France

Yerleşim Fransa / AubervilliersMeslek Saty? / Pazarlama
Üye155 yazı
Şehrinde ortalama bi pazaryeri satın al masrafsız bi isin olsun . geriye 2-3bin kalsa yeter bisiyler alıp satarsin inşaAllah.
Çocuk giyim üzerine perakende ve toptan mağazalarımız var.

Kelepir serili Çocuk giyim ürünleri alınır.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Üye1359 yazı
PlayStation bilmem ama internet kafe işi bitti sakın bulaşma ...
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Yeni Üye74 yazı
eğer iyi bir alışveriş merkezi önü gibi bir stand bulabilirsem fırında mısır işi var düşünürsen detaylı bilgi göndermem için mail adresi yazarsan
herşey kısmet.....

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Di?er
Yeni Üye16 yazı
AppStore ve/ya GooglePlay için uygulama & oyun yaptırabilirsin. Basit bir programla bile güzel paralar kazanabilirsin. Yaptıracağın uygulamaya google reklamları eklersin ve iyi indirme alırsa uygulaman işte o zaman güzel paralar kazanabilirsin. Kodlama,tasarım ve reklam olmak üzere 3 konu başlığı şeklinde bölmelisin. Aklındaki fikri kaba taslak bir şekilde bir kodcuyla görüşüp anlatırsan (ve o anlarsa) uygulaman ve/ya oyununun sistematik kısmı bitmiş olur, ikinci kısmı ise tasarım. Burada çalışacağın kişiyi iyi seçmen gerekir çünkü internetten telifli grafikler ile başını belaya sokabilir en iyi ihtimal hesabın askıya alınır. Son aşama ise reklam kısmı. Bunu da sosyal medyada ücretli ücretsiz tanıtım yoluyla kullanıcılara ulaşabilirsin. Ben tasarım işini yapıyorum aynı zamanda kodcu arkadaşlarım da var. Detaylı bilgi almak ya da görüşmek istersen sistem üzerinden mesaj atabilirsin.
Mobil oyun/uygulama ya ayırdığınız sermayenin maksimum 3-4 ayda kendini amorti ettiğini biliyor musunuz? Detaylı bilgi için 0542 802 24 59 veya koniks üzerinden mesaj gönderin!

Yerleşim Türkiye / Ankara
Yeni Üye8 yazı
Kardeşim , Diğerleri Sokakta Caddede 100 tane olan şeyler boşver , Araç kaplama çok güzel süper iş hatta ama İşçi maaşı seni yorabilir en kötü 3-4 kişi çalışcak başlangıç için Müşteri portföyü oluşturman zor gibi

1) Araç kaplama hakkında bişeyler kapmak istiosan Ankara'daki Gmg Garage yaz Youtube ınstagram a gir adam neler neler yapıo

2)https://www.youtube.com/channel/UC47Od4fxMViiImi8tFz3CnQ Youtube adresi bu

Kardeşim Abilerlede buluşursun Ama açılışın süper olucak , Gaziantepte çok arabacı var Yürür gidersin İnanıyorum . Ha dersenki abi ben 20-30.000 tl daha biriktireyim dersen çok daha güzel olur.
xlOxa'

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye2 yazı
Araç kaplama benimde kafana çok yatıyor ama bilmiyorum yani sürekli bir iş değil.

GMG'yi biliyorum bu arada. :)

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ö?renci
Üye518 yazı
Gaziantep için belirttiğiniz sermayenin yarısını bile kullanmadan yapabileceğiniz bir iş imkanı sağlayabiliriz.
İlgilenirseniz ulaşabilirsiniz.
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy