Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

İşt

Başlatanfırsat kapılarıTarih26/10/2008 03:41:44Yorum21

İlk mesaj
Üye190 yazı
hh

Yerleşim Türkiye / İstMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
21 yorum
Üye142 yazı
Sorun bende herhalde, HİÇ BİRŞEY ANLAMADIM!!!NE İKİSİ NE DÖRDÜ pazarınız nerde kime nerde kontür satıyorsunuz?
buğün de kimseye muhtaç değilim çok şükür!!

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yöneticilik
Üye190 yazı

Fırsat 1 Kontor ve Parça Kontor Satışı Sistemi
Bu sisteme ortak olan ortaklarımız guruplarını oluşturduk tan sonra en geç Bir Ay içinde en az ortaklık Bedeli olarak ödedikleri paranın 10 katı üzerinde kazanacaklarını garanti ederiz. ve sürekli olarak kazanacaklarınıda
Örnek verecek olursak 1 Kontor başına karınız 3 Kuruş Öyle hemen 3 kuruştan ne olur demeyin aşağıdaki tabloya bir bakın
Örnek : 10 bayiniz var ve bu bayiler günlük on kişiye parça kontor satıyor ortalama 25 kontor olduğunu düşünürsek sonuç ne olur

Sayısal Tablo
Bayi Bayi Müşterisi Toplam Müşteri Yüklediği kontor Toplam satılan Kontor
10 x 10 = 100 x 25 = 2500

1 kontorün kar marjı Bir günlük karınız Gün Aylık kar
3 kr. x 2500 = 7.5 Ytl. x 30 = 225 Ytl.

20 bayiniz olursa 450 Ytl. 40 bayiniz olursa 900 Ytl. biz en az oranlarda yaptık gerisini siz hesaplayı

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Tekstil
Üye142 yazı
hımm anladım ! kredi kartıyla parça kontür satıyorsunuz peki fiyatı parkende piyasasından farklımı?

Üye190 yazı

1 Süper Ortaklık Bedeli 5000 Ytl Ortaklık kontejanı Dolmuştur Ek kontejan için Bekleyiniz Süper ortak fırsat kapısının yapmış olduğu tüm işlere ortak olmaktır fırsat kapısı bu bedeli fırsat kapısının büyümesi ile beraber değiştirme hakkına sahiptir

Kontor ve parça Kontor satış Sistemi
1 Ana Bayi Bedeli 160 Ytl İlk yüz kişiye 60 Ytl
2 Ana Bayi Ortağı 40 Ytl İlk yüz Kişiye 15 Ytl
3 Satış Bayisi 10 Ytl İlk yüz kişiye 6 Ytl

Not Acele edin ilk ücyüz e girmek için çünkü ilk ücyüz bayimizi oluşurduktan sonra onların oluşturacakları gruplarıda düşünürsek 300 x 10 = 10,000 yapar bu durumda kontejyanda yer kalmam ihtimali çok yüksek

Yeni Üye58 yazı
siz şimdi 15 ytl ye bize patronlukmu teklif ediyorsunuz ?
Dadaş Tekstil
Yakup Aykaç
www.dadastekstil.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye239 yazı
sanırım
Kitap okuma,Hayal kur!

Yerleşim Türkiye / GiresunMeslek Ö?renci
Yeni Üye5 yazı
arkadaş ben bu işten bir şey anlamadım.kime neye nasıl ortak olunacak.kontörü biz mi satacaz? bu işin aslını anlatabilecek olan var mı? forum3541@mynet.com. mail bekliyorum

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Serbest meslek
Üye190 yazı
yani çevrenizde çep telefonu kullanan kişiler bayilerden değil sizden kontor alıyor sizde para kazanıyorsunuz piyasada 20 parça kontor 4 ytl siz bunu 3,2 ytl alıp 4 ytl ye satıyorsunuz aradaki fark size kalıyor aradaki fark 0,80 ytl bu şekilde akşamları 10 kişiye 20 kontor satarsanız 0,80 x 10 = 8 ytl yapıyor birdede grubunuzdaki üyelerinizin satışlarından 15 ytl gelse 15 + 8 = 23 x 30 =690 ytl yapıyor bu türkiyede bir çok insanın normal mağışı fakat siz mevcut işinizin yanı sıra bu parayı boş vakitlerinizi değerlendirerek kazanacaksınız

Üye190 yazı
RKADAŞLAR SİSTEM HAKKINDA GENİŞ BİLGİ LÜTFEN OKUYUN

Fırsat Kapısı, temel olarak yapmış olduğumuz alışverişin yarattığı ekonomik değerin kullanıcılarla paylaşılması gerektiği ana prensibi doğrultusunda geliştirilmiştir.Güçlü Bir ekibin çalışması sonucunda ortaya çıkan Fırsat Kapısı, ortaklarımızın günlük alışveriş alışkanlıklarını değiştirmeden gelir sağlamalarını hedeflemekte, kısaca herkesin alışveriş yaptığında ortaya çıkan kar payından pay alması gerektiğini savunmaktadır.

Sistemimiz, günlük alışveriş alışkanlığınızı değiştirmemeyi hedeflemektedir. sizde bu sisteme ortak olarak sizin ve yakınlarınızın yapmış olduğunuz alışverişlerin yaratmış olduğu kar paylarının size geri dönüşümünü sağlaya bilrisiniz.

Sistemimizde ilk iş olarak GSM oparatörlerinin kontor Ve ParçaKontor Satışı Devreye Girecektir
Neredeyse Temel ihtiyac haline gelen cep telefonu kullanımı nedeni ile bu işin sürekliliğide göz önünde bulundurularak bu iş secilmiştir Lütfen yeni iş fırsatlarımızı takip ediniz size uygun iş fırsatı mutlaka bulacaksınız.

Üye142 yazı
Ben internetten 4ytl lik parça kontür almak için ,kredikartımın bilgisini vermem.Benim gibi bir çok insanın böyle düşündüğünü sanıyorum.Fırsat kapısı sen şimdi cevap olarak bu sistemin çok güvenli kredi kartının güvenli olduğunu söylüyeceksin ama hikaye kardeşim bu devirde mahallendeki kredi kart bankomatına güvenme kartını kopyalıyorlar ki internet ortamın da her film dönüyor!!Arkadaşım beni yanlış anlama lütfen porojeni sabote etmek isyemiyorum benimki sadece bir görüş (: BAŞARILAR.

Üye190 yazı
kontor satışları kredi kartı üzerinden yapılmayacaktır bu sistemi kurmamızın sebebide budur yoksa kim kimi karlı bir iş için ortak eder örnek veriyorum siz ana bayi oldunuz 60 ytl ödediniz ve sizin hesabınıza 60 ytl lik kontor yükleniyor ve hesabınız aktifleştiriliyor bir arkadaşınız kontor almak istediğinde size ulaşıyor ve sizde parayı alıp kontoru transfer ediyorsuz bu sitemde yapılmak istenen biz gurup sahiplerine güvence vereceğiz onlar bize gurub sahipleri çevresindeki insanlara güvenecek o insanlarda onlara bu bağı oluştura bilirsek herkez çok ciddi paralar kazanacağına inanıyoruz
Fırsat Kapısı projelerinde yanlızca bu iş değil çok çeşitli işler var bu ağı oluştura bilirsek bu işlerde aktifleşecek bir elin nesi var iki elin sesi var derlerya o misal siz kendi başınıza on adet kontor aldığınızda iskonto isteyemezsiniz fakat biz bu onları birleştirip yüzlerce kontor aldığımızda iskontolu ala biliriz hem alırken hemde satarken kazanmak deyelim buna bu kar payı sizede yeter bizede

Üye831 yazı
Not Acele edin ilk ücyüz e girmek için çünkü ilk ücyüz bayimizi oluşurduktan sonra onların oluşturacakları gruplarıda düşünürsek 300 x 10 = 10,000 yapar bu durumda kontejyanda yer kalmam ihtimali çok yüksek

300 X 10 = 3000 eder benmi yanlış biliyorum acaba ?

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Serbest meslek
Üye406 yazı
Arkadaşlar cep telefonu mağazalarında parayı ödediğinizde zaten online internet üzerinden size kontür geliyor niye insanlar sizin bayiniz olsun kiii ...
markaların fiyatı fikstir sadece internet üzerinden kontür yüklemen için belli bir teminatının olması yeterli...
ÇOK AMA ÇOK SAÇMA...

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Saty? / Pazarlama
Üye170 yazı
parça kontur işini network marketing sisteme uyarlama gibi bişeyler olmuş biraz :)

Yerleşim Türkiye / AfyonkarahisarMeslek Di?er
Üye239 yazı
bence ek işten öteye gidemez..verilen zamanada değmez.
Kitap okuma,Hayal kur!

Yerleşim Türkiye / GiresunMeslek Ö?renci
Üye339 yazı
Ben şunu anlamadım
Ben arkadaşım veya kontör satacağım kişiden para alarak kendi telefonumdan karşı telefona kontör transfer ediyorum anladığım kadarı ile.
Fakat telefondan telefona kontör transferinin bir kotası yokmu? bildiğim kadarı ile operatörüne göre aylık 300 ila 500 kontör limit var diye biliyorum.

0,03 x 500 = 15 tl (aylık gelir)
3 kuruş kar etmek için deymez.
.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye339 yazı
Aşağıdaki linkte işin iç yüzü cep telefonu bayileri tarafından anlatılmış.
Onlar bile parça kontür işini şeytanın pabucuna ters giydirecek yöntemlerle yapmaya çalışıyor.
Ellerindeki daha satılmamış kartlara kontör stoklayıp öyle aktarıyolar millete.
Okuyun ve görün..

http://www.kntr.org/?p=100&cp=all#comments
.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul