Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Bilgisayar Ve Fotoshopçular Ankara

BaşlatanmahircalayırTarih17/01/2009 02:45:00Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye16 yazı
merhabalar ben bu sitenin yeni üyelerindenim hali hazırda bakkal market ve büfelere cakı cakmak hırdavat toptan satısıyla uğrasmaktayım bilindiği üzere ekonomik kriz müsterilerimi beni dolayısylada hepimizi etkiledi krizden dolayı bir çok firmanın reklam ihtiyacıda arttı sözün kısası ben sattığım cakmakların üzerine firmaların logolarını reklamlarını yapıstırıp iyi bi pazar yakalaya bileceğime inanıyorum tabi yaklasan seçimleride göz ardı etmemek gerekiyo dolayısıyla benim bilgisayar ve fotoshop bilgim çok zayıf bana bu konuda yardım edebilecek bilgisayardan iyi anlayan bi ortaga ihtiyacım var herkeze iyi calısmalar.
mahir

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Elektrik / Elektronik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye23 yazı
merhaba arkadaşım son zamanalrda edindigim bilgiye göre partiler hariç proosyon işide duraksaladı ama genede ümidini kırmayayayım bu arada bu baskılar için ortaga ihtiyacın yok sadece bu baskıları yapan bir firma bulursan onların zaten kendi tasarım ve grafik bölümleri vardır bu işi yapabilirsin boşuna ekmegine ortakkatma derim cünkü kısa vade bu he uzun vadede dersende ozaman kar ortagı olarak sermaye ve emek koyacak birini bul bir bilgisayar teknisyeni olarak nacizane görüşüm budur allah carşına pazar versin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye16 yazı
degerli fikirlerin için tesekkürler
mahir

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Elektrik / Elektronik