Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Değerli forum üyeleri iyigünler. Bi konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var. Benim bir projem mevcut klasik indirim siteleriyle vs alakası olmayan belli bir yatırımla kesin tutacağına inandığım.Herşeyi kafamda netleştirdim projeyle alakalı herhangi bi sorum yok. Sorum ise şu;ben morhipo,trendyol tarzı siteler gibi indirime giren ama marka ürünleri tedarik etmek istiyorum.Ve bu ürün sadece çanta olacak. Bunun yolu nedir acaba bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Sizinde dediğiniz gibi bu tür sitelerden indirimleri takip etmeniz gerekecek,zaten sitelerde genellikle uyarılar oluyor fiyatı düşenler indirimdekiler gibi
Üreticeler ile görüşerek yapabilirsin. Ancak üreticilere şu kadar satış öngörümüz var, şu kadar vadede ödeme alabilirsiniz v.s. gibi detaylı bir analiz sunmak icap eder. Ancak büyük üreticiler ne kadar sıcak bakar ne kadar olumlu yaklaşır denemeden bir şey söyleme olanağı yok. Yine de bir üreticinin ilgilenmeyeceği bir kampanya ile bir diğer üretici ilgilenebilir hepsini aynı kefeye koymamak gerekir. 2-3 tane firma ile anlaşabilirsen diğerleri ürün vermek için kendileri hevesle sana ulaşmaya çalışacaktır zaten.
Tablo Uzmanından Alınır! Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz