İnternetten Para Kazanmak Mı İstiyorsunuz? - Koniks.com

Koniks.com
Kullanıcı adı:
Şifre:
Şifremi hatırla

Ana Sayfa          Forumlar          Arama          Yardım           Kayıt Ol

İnternetten Para Kazanmak Mı İstiyorsunuz?
 1 

sars6167
Yeni Üye

Toplam 78 yazı
03/07/2014 :  14:36:35   Yazarın websitesini ziyaret et Website  Bu yazıdan alıntı yaparak yorum yaz Alıntı

Arkadaşlar öncelikle selamlar
Gerek bu forumda gerekse diğer forumlarda internetten para kazanmak isteyen kişilerin hayalleri ile oynandığını görüyorum. Ben bu yazıda size kendiniz küçük meblağlarla hatta hiçbir ücret ödemeden nasıl para kazanabileceğinizi anlatmaya ve dikkatli olmanız bir takım konularda bilgiler vereceğim.

Kendimden bahsetmek gerekirse 29 yaşındayım 10 senedir web site işleriyle ilgileniyorum, bilgisayar programcıyısım ve şuanda ekmeğimi internet sektöründen kazanıyorum.

Öncelikle küçük yatırımlarla nasıl para kazanacağınızdan bahsedeyim. Bunun biryolu kendinize bir blog oluşturup özgün yazılar yazıp blogunuza ziyaretçi çekmek ve reklam geliri elde etmektir. Bunu yapmanız için yazmayı ve yazdığınız konu hakkında bilgi sahibi olmanız gerekiyor. Türkiye deyüzbinlere web sitesi bulunmakta. Yani farklı olmanız gerekiyor, sitenizin arama motoru aramalarında üst sıralarda çıkmasını istiyorsanız, kimsenin bilmediği can alıcı noktalara yazılarınızda değinmelisiniz. Bu işe hobi olarak başlayan birçok blog yazarı kendi işini bırakıp profesyonel olarak blog yazarlığı yapmaktadır. Genelde para kazandıran bloglar tatil-turizm, moda vs.. gibi bloglardır. Sizde bu alanlara ilgi duyuyorsanız ücretsiz blogger hesabı açıp ordan başlayabilirsiniz ve sitenize hit geldikçe daha profesyonel bir yazılıma geçebilirsiniz.

Bu yukarıda belirttiğim yatırım için gücü olmayan arkadaşlar için önerimdi. Yatırım gücü olan arkadaşlar ise e-ticaret sektörüne girebilir ve niche veya genel bir sektöre yönelip tek bir ürün üzerinden satış gerçekleştirebilir. Bunun için bilginiz veya güvendiğiniz bir kişi yoksa web sitesi açmanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum, kazıklanırsınız, paranız boşa gider. Çünkü bu iş, siteyi açayım 15 gün sonra yavaş yavaş satış yapmaya başlarım demeyle olmaz. Normalde bir dükkan bile kiralasanız müşteri kitleniz en az 6 ay sonra oturmaya başlar. İnternette bilginiz yoksa 6 senede bile büyük masraf ve hayallerle girdiğiniz e-ticaret sitenizden tek bir satış bile yapamayabilirsiniz. Onun için sizlere sahibinden gittigidiyor sanalpazar gibi siteleri önerebilirim. Buralarda satış yapabilirsiniz. (Vergi mükellefi olmanız kaydı ile.-Tek tük yapılan satışlardan bahsetmiyorum, profesyonel olarak satış yaptığınız ve büyük meblağlar elde ederseniz maliye tarafından incelemeye alınırsınız)
İnternet sektörüne küçük-büyük yatırımlar yapmak istiyorsanız her türlü yardımcı olabilirim.

Üstü kapalı elimden geldiğince,buraya web siteleri, internetten para kazanma hakkında her türlü sorunuzu sorabilirsiniz, elimden geldiğince bilgim dahilinde sorduğunuz sorulara daha detaylı bilgiler vermekten zevk duyarım. Saygılar.

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Bilgisayar-Bilişim
faraday
Üye

Toplam 111 yazı
04/07/2014 :  00:23:26  Alıntı
kımyagerım, ınternetten bal satmayı dusunmuştum ama yapmadım.ballarım markalıdır.sizce internette bal pazarı var mı ? bir de ıntertten bal satışı mantıklı bır karar olurmu.

Yerleşim : Türkiye / Ankara  |  Meslek : Kimyager
efsunlu
Üye

Toplam 229 yazı
04/07/2014 :  09:32:16  Alıntı
blog açarken nelere dikkat etmeliyiz nasıl yapmalıyiz biraz anlatırmısınız .
Baktımki zor günlerin gitmeye niyeti yok.. Sandalye çektim altına " buyur otur kardeşim "dedim..

msn : hasan-im@hotmail.com

Yerleşim : Türkiye / Şanlıurfa  |  Meslek : Diğer
sars6167
Yeni Üye

Toplam 78 yazı
04/07/2014 :  16:21:08 Yazarın websitesine git Website   Alıntı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - faraday
kımyagerım, ınternetten bal satmayı dusunmuştum ama yapmadım.ballarım markalıdır.sizce internette bal pazarı var mı ? bir de ıntertten bal satışı mantıklı bır karar olurmu.

Merhaba
Açıkçası bal fiyatları, sizin kaça ürettiğiniz ve kaçtan sattığınız hakkında bir bilgim yok. Ama üretimini siz yapıyorsunuz iyi kar marjı ile satabilirsiniz. Eğer hali hazırda ürettiğiniz bal varsa tabii ki internetten satmanız mantıklıdır. Fakat satışı yaparken dediğim gibi kargo ücreti vs.. hesaplamanız gerekiyor. Sonuçta aynı fiyata süpermarketten balı görüpte almak varken, internetten satış gerçekleşmeyebilir, tabii ki balınızın kalitesini bilmeden yorum yapıyorum.

sars6167
Yeni Üye

Toplam 78 yazı
04/07/2014 :  16:33:39 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - efsunlu
blog açarken nelere dikkat etmeliyiz nasıl yapmalıyiz biraz anlatırmısınız .

Merhaba öncelikle bilgi sahibi olduğunuz bir konu belirlemeniz gerekiyor. Yoksa copy-paste yaparak hiçbiryere ulaşamazsınız zamanınız boşa gider. Gerçekten uzmanı olduğunuz bir konu örneğin moda, akvaryum, bitki yetiştiriciliği vs.. gibi hobileriniz varsa bu konularda yazabilirsiniz. Yazılarınızı muhakkak görseller ve videolar ile süsleyin. Hiçbir tecrübeniz yoksa ücretsiz blogger açıp başlayabilirsiniz.

sars6167
Yeni Üye

Toplam 78 yazı
04/07/2014 :  16:35:59 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Arkadaşlar özel mesajlarınıza cevap vermeye çalıştım, sorularınızı buraya yazarsanız diğer arkadaşlarda bilgi sahibi olabilir. Birde genel sorular değilde detaylı soru sorabilirseniz detaylı cevaplandırabilirim...

ilkeratalay
Yeni Üye

Toplam 30 yazı
04/07/2014 :  23:53:56 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
İnternette anket doldurarak para kazan, reklam izleyerek para kazan reklamlarını yıllarca hepimiz gördük. Siz bu şekilde anket ve reklam izleyerek para kazandınız mı doğruluğu nedir ve son zamanlarda fusebux.com, neobux.com, zapbux.com gibi yabancı reklam izleyerek para kazanma siteleri var bu siteler hakkında bilgi sahibiyseniz işleyişi ve güvenilirliği hakkında bilgi verebilirmisiniz. Teşekkürler.
Düzce Üniversitesi
Uluslararası Ticaret
0546 645 25 10

Yerleşim : Türkiye / Kocaeli  |  Meslek : İthalat / İhracat
xeyal555
Yeni Üye

Toplam 20 yazı
05/07/2014 :  08:39:48 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Merhaba.blog nasil acabilirim ?
Turkish son

Yerleşim : Azerbaycan / Qebele  |  Meslek : Öğretmen
sars6167
Yeni Üye

Toplam 78 yazı
05/07/2014 :  09:25:40 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ilkeratalay
İnternette anket doldurarak para kazan, reklam izleyerek para kazan reklamlarını yıllarca hepimiz gördük. Siz bu şekilde anket ve reklam izleyerek para kazandınız mı doğruluğu nedir ve son zamanlarda fusebux.com, neobux.com, zapbux.com gibi yabancı reklam izleyerek para kazanma siteleri var bu siteler hakkında bilgi sahibiyseniz işleyişi ve güvenilirliği hakkında bilgi verebilirmisiniz. Teşekkürler.

Merhaba
Daha önce o şekilde para kazanmadım. Ben daha çok web sitelerimin reklam gelirlerinden para elde ediyorum. Güvenilirliğini görmeniz için bir denemelisiniz. Neobux un adını daha önce duydum ödeme alanları biliyorum. Muhakkak çok para kazanalar vardır fakat onlar senelerdir bu işi yapanlar birçok alt üyeye sahip olan kişilerdir. Kolay gelsin...

sars6167
Yeni Üye

Toplam 78 yazı
05/07/2014 :  09:34:35 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - xeyal555
Merhaba.blog nasil acabilirim ?

Merhaba
Çok genel bir soru sormuşsunuz, üst mesajlardada blog konusunda bilgi vermeye çalıştım. Yazınızdan hiç bilginiz olmadığı anlaşılıyor. Bu yüzden ücretsiz blogger açıp öncelikle oradaki ayarları kurcalayıp bir site oluşturmanızı işin mantığını,işleyişini vs.. kavramanızı öneririm. Zaten sonrasında ücretsiz olan blogger ınızı (.com,.net) li bir domaine taşıyabilirsiniz, emekleriniz boşa gitmez aynı site üzerinden devam edebilirsiniz. Blog açarken tek bir konuya yoğunlaşmanızı öneririm ki takipçileriniz ona göre oluşsun. Örneğin kadın ayakkabılarından çok iyi anlıyorsunuzdur, onlar hakkında yazılar yazabilirsiniz, akvaryum hobiniz vardır çok iyi lepistes yetiştiriyorsunuzdur lepisteslerle ilgili blog açabilirsiniz. Yani genel bloga göre bu tarz kategorik bloglar daha çok takipçiye ve hite sahiptir. Örneğin moda blogu, yemek tarifi blogu ve tatil-turizm blogu olan birçok kadın çok iyi paralar kazanmakta.

mehmetustam
Üye

Toplam 643 yazı
05/07/2014 :  13:39:43  Alıntı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - sars6167
Arkadaşlar özel mesajlarınıza cevap vermeye çalıştım, sorularınızı buraya yazarsanız diğer arkadaşlarda bilgi sahibi olabilir. Birde genel sorular değilde detaylı soru sorabilirseniz detaylı cevaplandırabilirim...

Merhaba,
Ben geçen sene internetten satış yapmayı denedim, kullanmadığım eski laptopumu sahibinden.com'a ilan verdim. Marka, model, fiyat bilgilerini ve resimlerini koydum. İlgilenenler çok oldu, özelden mesaj atarak, fiyat teklifi verdiler. Gönder, paranı havale edelim diyenler oldu. Gönder, paranı bankaya yatıralım diyenler oldu.
Ödeme ve teslimat konusunda bilgimin yetersizliğinden ve güvenemediğim için, ya ödemezlerse diye satamadım.
Neredeyse kendi elimle verip, al laptopu, ver parayı demeyi bile düşündüm :)
Ödeme sistemleri konusunda, yardımcı olursanız, çok memnun olurum.

Yerleşim : Türkiye / Kantinci  |  Meslek : Esnaf
sars6167
Yeni Üye

Toplam 78 yazı
05/07/2014 :  14:32:06 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mehmetustam
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - sars6167

Merhaba,
Ben geçen sene internetten satış yapmayı denedim, kullanmadığım eski laptopumu sahibinden.com'a ilan verdim. Marka, model, fiyat bilgilerini ve resimlerini koydum. İlgilenenler çok oldu, özelden mesaj atarak, fiyat teklifi verdiler. Gönder, paranı havale edelim diyenler oldu. Gönder, paranı bankaya yatıralım diyenler oldu.
Ödeme ve teslimat konusunda bilgimin yetersizliğinden ve güvenemediğim için, ya ödemezlerse diye satamadım.
Neredeyse kendi elimle verip, al laptopu, ver parayı demeyi bile düşündüm :)
Ödeme sistemleri konusunda, yardımcı olursanız, çok memnun olurum.

Merhaba, ödeme konusunda kapıda ödemeli olarak gönderebilirsiniz, tekli satışlarda zaten her zaman risk vardır, internetten güvenmediğiniz kişilerden alışveriş yapmamalısınız, nitekim bunun örnekleri haberlere bile konu oldu. Ki,şinin tc nosunu sabit telefonunu vs.. alıp o şekilde ticaretinizi gerçekleştirebilirsiniz.

DÖNENCE
Yeni Üye

Toplam 79 yazı
05/07/2014 :  14:41:47  Alıntı
arkadaşlar günde ortalama 12 saat bilgisayar başında çalışıyorum.bilgisayar ve internet ortamında ek iş olarak ne iş yapabilirim.mesela tek ürün satan bir e ticaret sitesi.blog yazarlığı vs önerilerinizi bekliyorum.saygılar
DÖNENCE

Yerleşim : Türkiye / İzmir  |  Meslek : Otomotiv
olric
Yeni Üye

Toplam 4 yazı
06/07/2014 :  04:29:13  Alıntı
konuyu açan sars6167 arkadaşımıza teşekkür ederim. Ben blog konusunda araştırmalar yaptım. çok hakim olduğum iki-üç konu hakkında blog açmak istiyordum. araştırmam sonunda birçok blog yazarının, hatta çok emek harcayanların bile aylık 150$ civarına ulaşabildiklerini ve zamanla bu işi bıraktıklarını gördüm. bunun üzerine çıkanlara çok nadir olarak rastladım.

Size burada sormak istediğim konu şu. bizler çoğumuz webmaster değiliz, çok orjinal siteler oluşturamayız. Ancak çok iyi bildiğimiz bir konuda özenle yazarak ne kadar kazanabiliriz? siz 10 yıldır bu işle uğraşan birisi olarak birçok blog açmışsınızdır. hangi blogdan ne kadar kazandığınızı söyleyebilir misiniz?

Kazanacağımız para önemli çünkü bildiğim kadarıyla biraz emek isteyen bir iş. ve çok değerli gördüğün bilgilerini paylaşıyorsun.

Yerleşim : Türkiye / Ankara
olric
Yeni Üye

Toplam 4 yazı
06/07/2014 :  04:32:40  Alıntı
ayrıca şunu da sormak isterim. bir konu hakkında internette ulaşılamayacak bilgileri, kendi hazırladığım dokümanları paylaşacağım diyelim. peki bir başkası bunları çalıp kendi sitesinde yayınlarsa buna nasıl engel olabilirim? ya da engel olabilir miyim?

sars6167
Yeni Üye

Toplam 78 yazı
06/07/2014 :  16:35:56 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - olric
konuyu açan sars6167 arkadaşımıza teşekkür ederim. Ben blog konusunda araştırmalar yaptım. çok hakim olduğum iki-üç konu hakkında blog açmak istiyordum. araştırmam sonunda birçok blog yazarının, hatta çok emek harcayanların bile aylık 150$ civarına ulaşabildiklerini ve zamanla bu işi bıraktıklarını gördüm. bunun üzerine çıkanlara çok nadir olarak rastladım.

Size burada sormak istediğim konu şu. bizler çoğumuz webmaster değiliz, çok orjinal siteler oluşturamayız. Ancak çok iyi bildiğimiz bir konuda özenle yazarak ne kadar kazanabiliriz? siz 10 yıldır bu işle uğraşan birisi olarak birçok blog açmışsınızdır. hangi blogdan ne kadar kazandığınızı söyleyebilir misiniz?

Kazanacağımız para önemli çünkü bildiğim kadarıyla biraz emek isteyen bir iş. ve çok değerli gördüğün bilgilerini paylaşıyorsun.

Merhaba
Kazancınız blogun konusuna göre değişkenlik gösterir. Bu sektörde en çok kazanan bloglar, turizm-tatil, moda, borsa-finans vs.. gibi kategorilerdir. Çünkü bunların reklam verenleri çoktur. Aylık gelir olarak uzun süredir yazıp hiç kazanamayanda tanıyorum, örneğin bir tatil blogu açıp uçak bileti otel rezervasyonu yaptırıp 5.000 doların üzerinde para kazananıda tanıyorum.
Acemi iseniz zaten hazır bloglardan başlamalısınız, her türlü kolaylık, eklentiler tema seçenekleri hazır şablon halde mevcut. Size kalan özgün değişik bilgi verici içerikler oluşturmak.
Fakat şöyle söyliyim bu işe para kazanıcam çok zengin olacam diye girerseniz zaten başarı gelmez, hobi olarak başlarsanız ve paylaştığınız bilgilere güveniyorsanız zaten para bir şekilde gelir.
İçerikleriniz çalınmasına engel olamazsınız, bir siteden kaldırtsanız bir başka site içeriğinizi çalar. Hepsiyle uğraşmanızın mümkünatı yok. Bunun için yazı altlarına site adresinizi yazabilirsiniz, DMCA diye bir site var yabancı telif hakkı konusunda fakat pek başarılı olduğunu söyleyemem. Bu site sizin içeriklerinizi kopyalayan siteleri bulup google a bildirimde bulunuyor ve içeriklerinizi çalan site bunu silmediği halde google tarafından cezalandırılıyor.

xeyal555
Yeni Üye

Toplam 20 yazı
09/07/2014 :  10:38:43 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Merhaba.ben blog hakkinda hicbirsey bilmiyorum.blog nasil acabilirim ve nereden?bunu bilmek istiyorum :) lutfen ozel msjla yazabilirmisiniz?rica ediyorum
Turkish son

Yerleşim : Azerbaycan / Qebele  |  Meslek : Öğretmen
sars6167
Yeni Üye

Toplam 78 yazı
10/07/2014 :  22:59:45 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - xeyal555
Merhaba.ben blog hakkinda hicbirsey bilmiyorum.blog nasil acabilirim ve nereden?bunu bilmek istiyorum :) lutfen ozel msjla yazabilirmisiniz?rica ediyorum

Merhaba blogger kullanarak ücretsiz açabilirsiniz kendi kendinize öğrenmeniz sizin için en sağlıklısı olacaktır...

hüseyin16
Yeni Üye

Toplam 8 yazı
11/07/2014 :  09:00:14  Alıntı
Merhaba;
Blok açmak için önerebileceğiniz siteler varmı.

Yerleşim : Türkiye / Bursa  |  Meslek : İmalat
sars6167
Yeni Üye

Toplam 78 yazı
12/07/2014 :  13:29:08 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - hüseyin16
Merhaba;
Blok açmak için önerebileceğiniz siteler varmı.

Merhaba
Yukarıdada belirttim ilk önerim google ın sonduğu blogger hizmeti, buna ek olarak wordpress kullanabilirsiniz...

olric
Yeni Üye

Toplam 4 yazı
13/07/2014 :  19:55:56  Alıntı
değerli sars cevabın için teşekkürler. peki birazcık daha profesyonel düşünüp kendi host ve domainimizi alarak bir site kurmak istersek bizlere hangi hosting firmalarını önerirsin? yerli olursa daha iyi olur. dil açısından sıkıntı olmaz. birçok yerli hosting var ama hangisi fiyat performans açısından ideal olur? teşekkürler.

sars6167
Yeni Üye

Toplam 78 yazı
14/07/2014 :  14:30:03 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - olric
değerli sars cevabın için teşekkürler. peki birazcık daha profesyonel düşünüp kendi host ve domainimizi alarak bir site kurmak istersek bizlere hangi hosting firmalarını önerirsin? yerli olursa daha iyi olur. dil açısından sıkıntı olmaz. birçok yerli hosting var ama hangisi fiyat performans açısından ideal olur? teşekkürler.

rica ederim. domain firması olarak isimtescili önerebilirim, hosting firması için kendiniz deneyip görmeniz lazım. hostbul adresine girip müşteri yorumlarına bakarsanız bir fikir edinebilirsiniz, yinede pm ile benim kullandığım bazı hosting firmalarını tarafınıza gönderiyorum, iyi çalışmalar...

Ayıboğan
Üye

Toplam 122 yazı
15/10/2014 :  09:57:23  Alıntı
Sayın sars,internetten para kazanma konusu maalesef sömürüye çok açık bir konu.bende zamanında bu yüzden bir miktar para kaybettim.bilgisi olmayan insanlar klavyenin başında oturarak zengin olma hayalleri kuruyor.benim size asıl sormak istediğim konu son yıllarda oldukça popüler olan affiliate marketing.internetten para kazanma deyince ilk akla gelenlerden birisi.ama bunuda bazı uyanıklar kendi lehine sektöre dönüştürmüş.affiliate marketing eğitimi adı altında eğitim setleri satarak ciddi paralar kazanıyorlar.şu anda affiliate marketing konulu türkçe sitelerin tamamı birbirinin kopyası gibi eğitim seti satıyor.bu eğitim setlerini görsel resim ve videolarla destekleyip birde ''bakın ben şu kadar kazandım sizde kazanabilirsiniz'' diye gerçekliği tartışılan çektikleri para miktarı,banka hesap dökümanlarını kanıt olarak sunuyorlar.bende bu satıcılara diyorum ki madem bu iş bu kadar kazançlı neden eğitim seti satmakla uğraşıyorsunuz?nette para kazanma hayaliyle bu setleri alıp mağdur olan insanlar oldukça fazla.

Sonuca gelirsek;eğitim seti satanları bir kenara bırakalım.affiliate marketing'den para kazanmak mümkün mü?nereden başlanmalı?bu işin püf noktaları neler?bu işi yapan zaten yeterince insan var,yeni başlayanlara da bu işte yer var mı hala?ne kadar çok insan katıldıkça pasta payı o kadar küçülmüyor mu?

Yerleşim : Türkiye / Giresun  |  Meslek : Ticaret
sars6167
Yeni Üye

Toplam 78 yazı
15/04/2015 :  11:36:41 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Ayıboğan
Sayın sars,internetten para kazanma konusu maalesef sömürüye çok açık bir konu.bende zamanında bu yüzden bir miktar para kaybettim.bilgisi olmayan insanlar klavyenin başında oturarak zengin olma hayalleri kuruyor.benim size asıl sormak istediğim konu son yıllarda oldukça popüler olan affiliate marketing.internetten para kazanma deyince ilk akla gelenlerden birisi.ama bunuda bazı uyanıklar kendi lehine sektöre dönüştürmüş.affiliate marketing eğitimi adı altında eğitim setleri satarak ciddi paralar kazanıyorlar.şu anda affiliate marketing konulu türkçe sitelerin tamamı birbirinin kopyası gibi eğitim seti satıyor.bu eğitim setlerini görsel resim ve videolarla destekleyip birde ''bakın ben şu kadar kazandım sizde kazanabilirsiniz'' diye gerçekliği tartışılan çektikleri para miktarı,banka hesap dökümanlarını kanıt olarak sunuyorlar.bende bu satıcılara diyorum ki madem bu iş bu kadar kazançlı neden eğitim seti satmakla uğraşıyorsunuz?nette para kazanma hayaliyle bu setleri alıp mağdur olan insanlar oldukça fazla.

Sonuca gelirsek;eğitim seti satanları bir kenara bırakalım.affiliate marketing'den para kazanmak mümkün mü?nereden başlanmalı?bu işin püf noktaları neler?bu işi yapan zaten yeterince insan var,yeni başlayanlara da bu işte yer var mı hala?ne kadar çok insan katıldıkça pasta payı o kadar küçülmüyor mu?

Merhaba öncelikle geç cevap için kusura bakmayın, dediğiniz tamamen doğru bu sektör sömürülmeye çok müsait, çünkü ucu bucağı yok ve bilgisiz olan arkadaşlar zamanında çok paralar kaptırdı hala daha kaptırmaya devam ediyor.

Sizinde belirttiğiniz gibi o kişiler zaten dedikleri paraları kazansalar eğitim seti yapmaya vakit harcamaz ve bunun satışı ile uğraşmazlar. Aynı ürünü satan siteler aynı kişiyede ait olabilir. Affliate market dediğiniz olay satış ortaklığından para kazanmak tabii ki mümkün. İnternetten her şekilde para kazanmak mümkün. Yazdıklarınızdan internete pekte yabancı olmadığınızı anlıyorum, bu yüzden başlarken internetteki satış ortaklığı üzerine olan dökümanları incelemenizi öneririm. Yeni başlayanların bu pastadan pay alması çok zor. Sattığınız ürünün orijinal olması gerekiyor veya satış yaptığınız sitenin yazılımın orijinal olması gerekiyor, bir şeyleri değiştirmelisiniz yani o size kalmış.
Tam olarak ne satmak istiyorsunuz ne şekilde satmak istiyorsunuz bunları belirtirseniz detaylı olarak o şekilde cevaplamamız daha sağlıklı olur...

vzynkrm
Yeni Üye

Toplam 22 yazı
15/04/2015 :  12:16:29 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
merhaba ben kendi e-ticaret sitemi kurdum ve kendi ürettigimiz ürünleri pazarlıyoruz fakat sitenin ziyaretcisi çok az oluyor bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. http://www.vizyonkrom.com/

Yerleşim : Türkiye / Antalya  |  Meslek : İmalat
sars6167
Yeni Üye

Toplam 78 yazı
16/04/2015 :  14:13:19 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - vzynkrm
merhaba ben kendi e-ticaret sitemi kurdum ve kendi ürettigimiz ürünleri pazarlıyoruz fakat sitenin ziyaretcisi çok az oluyor bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. http://www.vizyonkrom.com/

Merhaba sitenizi inceledim öncelikle hayırlı olsun, sitenizin ihtiyacı olan şey arama motoru optimizasyonu. title-description,meta tag bölümleri çok zayıf sitenin, ayrıca her eklediğiniz ürün için açıklama girmenizi öneririm. Birçok ürünü boş olarak eklemişsiniz. Ürünlerin resimleri size ait değilse sattığınız ürünlerini resimlerini çekip birden fazla şekilde eklemenizi öneririm. Yani öncelikle site içi seo yapmalısınız, sonrasında site dışı tanıtımlara geçmeniz gerekiyor. Ayrıca google a ve facebook a hedef reklamlar verilebilir.

Başka sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim, ilgilenirseniz de ücretli olarak sitenizin seo çalışmalarını yapabiliriz.

smartest2004
Üye

Toplam 252 yazı
01/05/2015 :  10:54:45  Alıntı
Uzmanı olduğunuz bir konu hakkında sorulmuş yada sorulacak sorularıncevaplarını uzmaninasor.net yazak paylaşabilirsiniz.Bu şekilde soru ve sorunlara ortak çözümler getirebilirsiniz.

Yerleşim : Türkiye / Bursa  |  Meslek : İthalat / İhracat
kenane123
Yeni Üye

Toplam 33 yazı
04/05/2015 :  20:13:09  Alıntı
merhabalar ,

Eğer internet sitesi kurabilecek ve yaönetebilecek bir arkadas varsa burada karlı bır sıte kurabılırız avrupa türkiye ticareti konusunda karlı bir iş ve yatırımı satece site maliyeti o kadar lütfen iletişime geçin konusalım 0551 447 7082

Yerleşim : ALMANYA / Düsseldorf  |  Meslek : Satış / Pazarlama
sars6167
Yeni Üye

Toplam 78 yazı
22/05/2015 :  09:34:08 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - kenane123
merhabalar ,

Eğer internet sitesi kurabilecek ve yaönetebilecek bir arkadas varsa burada karlı bır sıte kurabılırız avrupa türkiye ticareti konusunda karlı bir iş ve yatırımı satece site maliyeti o kadar lütfen iletişime geçin konusalım 0551 447 7082

Merhaba internet sitesi kurup yönetebiliriz tabii ki. İş konusunda ve açmayı düşündüğünüz site hakkında detay verirseniz görüşebiliriz...

fantazisexshop.
com

Yeni Üye

Toplam 6 yazı
28/05/2015 :  21:06:12 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
sars 6167 selam benim sitelerimi bi inceleyebilirmisin seo olarak ne tavsiye edersin senle nasıl bir çalışma yağabiliriz cevabını bekliyorum teşekkürler.
www.fantazisexshop.com
www.erotikgeciktirici.com
www.kaldiricihaplar.com

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : İnternet
sars6167
Yeni Üye

Toplam 78 yazı
01/06/2015 :  18:27:10 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - fantazisexshop.com
sars 6167 selam benim sitelerimi bi inceleyebilirmisin seo olarak ne tavsiye edersin senle nasıl bir çalışma yağabiliriz cevabını bekliyorum teşekkürler.
www.fantazisexshop.com
www.erotikgeciktirici.com
www.kaldiricihaplar.com

Merhaba bir site dışında diğer iki site açıldı. Seo olarak birçok şey yapılabilir. Sizin siteniz hazır içerikler güncellenebilir sitenizin tanıtımı kaliteli sitelerde yapılabilir ve istediğiniz kelimelerde üst sıralarda çıkmasına yönelik çalışmalar yapılabilir. Ayrıca ürün satışı olduğu için sosyal medyada satış yapılabilir. Özelden ne çalışması yaptırmak istediğinizi detaylı belirtirseniz yardımcı olabilirim. Domainleriniz çok güzel, çalışma yapılırsa güzel satışlar elde edebilirsiniz...

Mesaj gönderebilmek için öncelikle giriş yapmış olmanız gerekmektedir.

Henüz kayıt yaptırmadıysanız buradan üye olabilirsiniz.

Üye olarak:

• Yeni yazılar gönderebilir,
  • Varolan yazılara yorum yapabilir,
  • Arkadaşlarım, favorilerim, kişisel mesajlaşma, haber merkezi, dosya merkezi, online üyeler gibi pek çok yardımcı araçlardan yararlanabilirsiniz.

» Hemen üye olmak için tıklayınız.

13.53 saniye.
02:35:14, 27 Nisan 2025, Pazar

Buradaki yazılar, yazarlarının ve Koniks.com®'un izni olmaksızın hiçbir yazılı, görsel yada sesli yayın organında yayınlanamaz. Eğitim amacı dışında, herhangi bir şekilde çoğaltılması yasaktır. Eğitim amaçlı çoğaltıldığı durumlarda, yazarla ilgili bilgilerin ve URL'nin belirtilmesi zorunludur.

Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz.

© 2000-2025 Koniks.com İletişim   ||   Kullanım Şartları   |   Kurallar   |   Sitenin Kullanımı   |   Gizlilik   |   Yardım