Bunun icin ne onerirsiniz?

| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - Meltem Tekin Merhaba Koniks uyeleri. Ben Londra'da yasiyorum. Iki evim var, bunlari Airbnb uzerinden kiralamak disinda bir isim ve duzenli gelirim yok. Turkiye'den burada satmak icin urun getirmek istiyorum ama burada ne satabilecegime karar verebilmis degilim. Internet uzerinden stoksuz satis yapmak istiyorum. Turkiye'de uretilen maliyeti dusuk ve Ingiltere piyasasinda pek olmayan bir urunu burada uygun fiyatla satip kurdan kar yapmak niyetindeyim. Bunun icin ne onerirsiniz? ![]() |
Yazıyı gönderen - AYHAN AKÇİN otomobil yedek parçaları ile ilgileniyorsanız siz oradan buraya Range Rover araçların parçalarını gönderebilirsiniz komisyon karşılığında çalışabiliriz,ilginizi çekerse mesaj yollarsınız |
Yazıyı gönderen - smartlondon Merhabalar Ben halihazırda Amerika pazarında internet üzerinden satış işi ile uğraşıyorum. İngiltereye gidip geliyorum, şirket açma aşamasındayız İngilterede. İngilterede satılabilecek ,internetten satışı kolay aynı zamanda toptan satış ta olabilir cazip ürün arayışındayız. İngilltere amazonda satışa yakın zamanda başlıyoruz. Post konusu beni de ilgilendirdiğinden ayrı bir post açma gereği duymadım. Fikirleri ve ürünleri olan paylaşırsa sevinirim. |
Yazıyı gönderen - Agdas Selamlar, uzun suredir konikse ugramadim ingiltere ile ilgili topic acicaktim burayi gorunce gerek duymadim. Bende Londrada yasiyorum, yeni fikirlere acigim, bu aralar part time calistigim icin ozellikle internet uzeri satis konusunda vaktimi degerlendirmek istiyorum. Ayrica Meltem hanim ilgilenirseniz sizinle de birebir fikir alisverisinde bulunabiliriz.. Merhaba Cuneyt bey ingiltere ile ilgili calışmam var iletişime gecerseniz mail adresim dagdas@gilan.com iyi gunler |
Yazıyı gönderen - İlkay87 Merhaba, Peştemal ve zeytinyağı sabunu kombinli ürün satmaktayım. Ürünlerin tek tek de satışı bulunmaktadır. İlgilenirseniz buradan mesaj atabilirsiniz. İnstagram sayfasıda bulunmaktadır. authentic.buys |
Yazıyı gönderen - Dafidol Merhaba , İngiltereye ürün satmak istiyorum. Kendim dış ticaret uzmanıyım işbirligi yapabilecegim arkadaslarim var ise bana ulaşabilirler mi? |