Yeni Üye Toplam 5 yazı |
| ||||||||
| tcoalngsau Üye Toplam 229 yazı | 12/04/2017 : 13:41:28 Bunun prosedürü nedir merak ettim bende açıkcası kolay olacağını sanmıyorum. Ne satabilirim konusuna gelince, ingilterede pazar araştırmasını bilen kişileri bulmanız lazım. Sizin müşteri portföyünüz nedir? çevreniz ne kadasr geniş v.s bunlar önemli. Kayısı , kuru dut benzeri ürünleri mesela gönderebilirmiyim ben size? paketlenmiş halde markalı olarak Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Diğer | ||||
| AYHAN AKÇİN Yeni Üye Toplam 54 yazı | Ayhan AKÇİN Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İthalat / İhracat | ||||
| Meltem Tekin Yeni Üye Toplam 5 yazı |
Evet dogru, tedarikcinin dogrudan alicinin adresine gondermesi lazim. Cunku stok yapabilecek bir yerim yok ve nakliye masraflari cok fazla. Bana trend olabilecek, insanlarin almak icin heyecanlanacagi, goze hos gelen bir urun lazim. Yani ilgi cekici ve talep yaratici bir urun olmasi lazim. Bu ve benzeri urunleri Ingilizce bir marka adinda ozel bir e-ticaret sitesinde, amazonda ve ebayde pazarlamak istiyorum. Benim herhangi bir musteri portfoyum yok. Dedigim gibi daha once bu isle ugrasmadim hic. Internete ve sosyal medyalara reklam vererek musterilere ulasmak niyetindeyim. Yerleşim : İngiltere / Londra | Meslek : Serbest meslek | ||||
| DM Yeni Üye Toplam 8 yazı | 12/04/2017 : 19:27:19 Yerleşim : Türkiye / Çanakkale | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||
| erkantekin Üye Toplam 567 yazı | 12/04/2017 : 19:41:05 www.avrupatrade.com sitemizi inceleyebilirsiniz. Yüklenecek başka ürünlerde var. Yerleşim : Türkiye / Tekirdağ | ||||
| nahya Yeni Üye Toplam 16 yazı | 12/04/2017 : 23:36:27 Bende ilgilini çekecek çok karlı ve hiç bir yerde olmayan bi ürün var ayhanagcabay@hotmail.com. aaaa Yerleşim : Türkiye / Gaziantep | Meslek : Diğer | ||||
| Arif Vilnius Üye Toplam 181 yazı | Merhabalar , Ben daha once 2 kez Londraya geldim . Suanda Vilnius - Litvanyada ikamet etmekteyim . Londra icin amiyane soyleyecegim tek sey . Ne getirirseniz getirin satarsiniz . Gercekten dinamik bir sehir . istanbulun kalabaligini dusunun arti insanlarin satin alma gucunu 4 ile carpin . Siz anladigim kadariyla bas agrisiz olsun istiyorsunuz ama turkiyeden direk musterinize teslimlerde cok ama cok sorun yasarsiniz zannimca . Sizin bile hic gormediginiz bi urunu musterinize sunmak . Londrada iki evden kira aliyorum demissinzi yanlis anlmayin Allah daha cok versin . Bu durumda ekonomik olarak sikintili bi durumunuz yok , nacizane tavsiyem az biraz risk alarak ( ki ben risk olacagini bile dusunmuyorum ) Bir dukkan tutup turkiyeden ayakkabi - canta - kemer getireceginiz butik bir dukkanda hem kendiniz arti 1-2 kisiyle cok rahat cevirebileceginiz bir isletme olur ... Inanin ben cok yerde fiyat farklarini gorudm ve kar marjlari cok yuksek .. ayrica kalite basli basina buyuk bir unsur . Bizim mallarimiz orada Harrods da falan satilacak cinsten kaliteli .. ( Bizim mallarimiz derken sunu belirteyim Ben ne ayakkabi nede deri ureticisiyim ) Ama eger ben Londra da yasiyor olsaydim hic dusunmez bu ise girerdim .. Veni Vidi Vici Yerleşim : Litvanya / Vilnius | Meslek : Ticaret | ||||
Bu fikir ilgimi cekti. Yerleşim : İngiltere / Londra | Meslek : Serbest meslek | ||||
| DM Yeni Üye Toplam 8 yazı | 13/04/2017 : 21:48:52 Yardımcı olurum size konu hakkında.Saygılar Yerleşim : Türkiye / Çanakkale | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||
| Kenan Kablan Üye Toplam 1236 yazı |
10 numara 5 yıldız bir yorum... Son zamanlarda rastladığım en iyi yorumlardan biri. Tamamıyla katılıyorum. Zann ile yakin zail olmaz. - Mecelle'den Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Danışmanlık | ||||
| viptoptan Üye Toplam 198 yazı | 14/04/2017 : 08:08:39 Merhaba; İhracat fazlası marka erkek boxer toptancısıyım. G star armani bjorn borg gibi avrupaya ıhrac olan Orjınal boxer grubu satıs dusunurseniz mesaj bırakabılırsınız İyi calısmalar Yerleşim : Türkiye / İskenderun | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||
| tablom Üye Toplam 518 yazı | Sn. Tekin İngiltere'de ürünlerimizi pazarlayan bir kişi var ve düzenli olarak hergün sipariş alıyor. Sattığımız ürünler de sipariş üzerine hazırlanan ürünler olduğu için, satıcı için de bir stok maliyeti v.s. gerektirmediği gibi ürün perakende olduğundan dolayı ve tek tek gönderildiği için gümrük v.s. gibi detaylarla da uğraşmaya gerek kalmadan paket posta ile gönderilebiliyor. Gerçekten böyle bir niyetiniz var ise bizimle irtibata geçebilirsiniz. Hem sipariş üzerine ürün satabilmiş olursunuz hem de ürünlerimizin pazar payı oldukça geniş. Tablo Uzmanından Alınır! Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Sanatçı | ||||
| istanbulue Yeni Üye Toplam 5 yazı | 14/04/2017 : 11:54:36 merhaba türkiyede imalatını yaptığım fiyatı ucuz ama çok fazla para kazanabileceğiniz bir ürün mevcut elimde. araç sahibi olan herkesin hiç düşünmeden aldıgı bir ürün. ben bir günde sadece kendim satarak bu üründen 600 lıradan fazla kazanıyorum. bana mail yoluyla ulaşırsanız size görsel atabilirim. bence ben sizin için bir piyango olabilirim şuan :) fikret_avsar@hotmail.com 506 692 7636 Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İnsan kaynakları | ||||
| pokemon39 Yeni Üye Toplam 26 yazı | 15/04/2017 : 03:14:47 Merhaba, İngiltere Stres Çarkları (Hand spinner / FidgetSpinner) şuanda popüler mi bilemiyorum fakat ülkemizde oldukça popülerleşmeye başladı. Bizde kendimize özel tasarımlarla ürünler üretmeye başladık. İlginizi çekerse iletişime geçmenizi rica ederim. Instagram hesabımız : stres_carki_hand_spinner https://www.instagram.com/stres_carki_hand_spinner/ Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret | ||||
Email gonderdim. Yerleşim : İngiltere / Londra | Meslek : Serbest meslek | ||||
Merhaba. Bu da ilginc bir urun. Aslinda tam olarak kafamdaki tarzda bir urun. Ama burada bu urunlerin piyasasi 5-10 pound arasindadir. Yani ben 40 liraya sizden alsam buradaki piyasanin uzerinde bir degerde satmam gerekir. Bu sekilde pek karli gorunmuyor :)) Yerleşim : İngiltere / Londra | Meslek : Serbest meslek | ||||
| Agdas Yeni Üye Toplam 32 yazı | 20/04/2017 : 13:44:18 Merhaba Meltem hanım Benimde ingiltere ile ilgili bir çalışmam var sizinle paylaşmak isteriim Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer | ||||
| sametcanp Yeni Üye Toplam 11 yazı | 20/04/2017 : 18:06:31 Sametcanpehlivan4@gmail.com , bana ulasmanizi tavsiye ediyorum , görüşmek isterim. 526363 Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Öğrenci | ||||
| Agdas Yeni Üye Toplam 32 yazı | 21/04/2017 : 16:09:35 Merhaba Meltem hanım Benimde ingiltere ile ilgili bir çalışmam var sizinle paylaşmak isterim dagdas@gilan.com adresimden ulaşa bilirsiniz Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer | ||||
| karatius Yeni Üye Toplam 3 yazı | 30/04/2017 : 13:53:01 İç Oda Kapısı ve Mutfak & Banyo Dolabı Üretimi Yapıyoruz. İnşaat Firmalarıyla Görüşerek Toplu Şekilde Fiyat Vermeniz İçin Yardımcı Olabiliriz. yakupsismanoglu89@gmail.com skype: ekonomikmarka@hotmail.com Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : İnternet | ||||
| inovasyon Yeni Üye Toplam 41 yazı | merhaba bana mail gönderir misiniz ? mali.abas@yahoo.com
Best Regards Yerleşim : Türkiye / Denizli | Meslek : Elektrik / Elektronik | ||||
| eFe06 Yeni Üye Toplam 1 yazı | 01/05/2017 : 01:36:34 Merhaba,silah kılıfı düşünürseniz % 100 yerli orjinal deri ve el işçiliği .Şuan amerikaya gönderiyoruz. Her çeşit silaha da üretebiliyoruz.Sanayi,inşaat ve imalat sektörü için de Ankaradan istediğiniz veya düşündüğünüz ürün olursa temin edebilirim. Ya sev Ya Terket Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : İletişim | ||||
| cc1 Yeni Üye Toplam 11 yazı | 02/05/2017 : 21:54:22 Merhaba Melten Hanim avrupa patenti bana ait olan bir ürün war elimde .ingilterede bir temsilci ariyorum bu ürün icin.office@maronitec.eu mailleselim saygilar. Yerleşim : ALMANYA / Heidelberg | Meslek : Gıda | ||||
| blentini Yeni Üye Toplam 50 yazı | 18/05/2017 : 22:28:31 Selamlar, uzun suredir konikse ugramadim ingiltere ile ilgili topic acicaktim burayi gorunce gerek duymadim. Bende Londrada yasiyorum, yeni fikirlere acigim, bu aralar part time calistigim icin ozellikle internet uzeri satis konusunda vaktimi degerlendirmek istiyorum. Ayrica Meltem hanim ilgilenirseniz sizinle de birebir fikir alisverisinde bulunabiliriz... Yerleşim : İngiltere / Londra | Meslek : Diğer | ||||
| tablom Üye Toplam 518 yazı |
blentini bize ulaşın perakende ve part time için uygun bir sektör var orada sizin gibi satış yapanlar da ve hatrı sayılır gelir elde ediyorlar. Tablo Uzmanından Alınır! Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Sanatçı | ||||
| Agdas Yeni Üye Toplam 32 yazı | 19/05/2017 : 11:48:00 Selamlar, uzun suredir konikse ugramadim ingiltere ile ilgili topic acicaktim burayi gorunce gerek duymadim. Bende Londrada yasiyorum, yeni fikirlere acigim, bu aralar part time calistigim icin ozellikle internet uzeri satis konusunda vaktimi degerlendirmek istiyorum. Ayrica Meltem hanim ilgilenirseniz sizinle de birebir fikir alisverisinde bulunabiliriz.. Merhaba Cuneyt bey ingiltere ile ilgili calışmam var iletişime gecerseniz mail adresim dagdas@gilan.com iyi gunler Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer | ||||
| blentini Yeni Üye Toplam 50 yazı | blentini bize ulaşın perakende ve part time için uygun bir sektör var orada sizin gibi satış yapanlar da ve hatrı sayılır gelir elde ediyorlar. Ilginiz icin tesekkurler, evet tablo yada resim dusunulebilir. Benimde niyetim ilerde ev dekorasyon alaninda urunlerin satisini yapmak, sehpa, aydinlatma urunleri vs.. Peki bu resim yada tablolarin patent/satis izinleriniz varmi bu konuda sikinti yasanirmi? Yerleşim : İngiltere / Londra | Meslek : Diğer | ||||
| tablom Üye Toplam 518 yazı | blentini modellerimizin tamamı telifleri serbest, satın alınmış, kendi tasarımlarımızdan oluşmaktadır. 11. yılımız sektördeki. Türkiye'de önde gelen mobilya mağaza zincirlerinin, yine büyük online mağazacıların tedarikçisiyiz. Aynı zamanda İngiltere, Belçika, Almanya ve ABD gibi ülkelerde de bizden ürün alıp satan bayiler var. Ürünler ağırlıklı olarak perakende satıldığı için posta kargo ile gönderiliyor ve gümrük v.s. sorunları da olmuyor. Tablo Uzmanından Alınır! Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Sanatçı | ||||
| hakan2121 Yeni Üye Toplam 5 yazı | 20/05/2017 : 20:40:04 ilgilenirseniz iç çamaşırı gönderebiliriz nano teknoloji sıcak ve soğuk tutan Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Emekli | ||||
| smartlondon Yeni Üye Toplam 2 yazı | 24/02/2018 : 16:18:52 Merhabalar Ben halihazırda Amerika pazarında internet üzerinden satış işi ile uğraşıyorum. İngiltereye gidip geliyorum, şirket açma aşamasındayız İngilterede. İngilterede satılabilecek ,internetten satışı kolay aynı zamanda toptan satış ta olabilir cazip ürün arayışındayız. İngilltere amazonda satışa yakın zamanda başlıyoruz. Post konusu beni de ilgilendirdiğinden ayrı bir post açma gereği duymadım. Fikirleri ve ürünleri olan paylaşırsa sevinirim. Yerleşim : Türkiye / Muğla | Meslek : İthalat / İhracat | ||
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2026 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım | ||||