Gencler bu isi daha iyi takip ediyor, neyin ne zaman moda oldugunu biliyor, ona gore urun alip satiyoruz. Bildigim ve ogrendigim bir sey var birincisi markali urun satacaksin sahtesi de olsa maraka istiyorlar.
Ikincisi (genc)bayanlara cunki trend takip eden onlar.
Ucuncusu urunun iyice resimini cekeceksin, detayli anlatacaksin ve soyledigin gibi urunu en kisa zamanda postayla yerine ulastiracaksin.
Soyle bir girisimim de oldu yine Turkiyeden Sosyete pazarindan bir kac cesit marka makyaj almistik 10,15 liraya en ucuzunu 25 en pahalisini 38 euroya sattik. Hatta kullanilmisi da vardi. Outlet ten tshirt alis 2,99 lira satis 12 euro.
Niye bunlari anlattim? Cunki bu arada Turkiyeden de urun almaya calistim ozellikle markali urunlerden tabi ki sahtesi:)) ama bir turlu basarili olamadim. Ne yazik ki Turk esnafi bu isi bilmiyor tipki Booking.com un kapanmasi gibi. Adam reklam vermis, mesaj atiyorsun iki hafta sonra cevap veriyor oda sadece evet, hayir, fiyatini zar zor veriyor. Kisacasi nazlaniyor. ikinci kez bir sey sormak istiyorsun adam yok oluyor. Demek istedigim ne yaparsan yap duzgun yap, pesini birakma ama kucuk te olsa bir yerden basla. Bu yazin Amerikaya gidecegim ve Turkiye ye de ins. gidecegim ozaman bol bol alisveris yapip en azindan yol ve hotel masraflarimi cikaracagim diye dusunuyorum.
Herkese selamlar
www.oydanismani.org
www.voetbalportaal.nl
www.volkabulaire.nl
www.besiktask.info
www.voetbalportaal.nl
www.volkabulaire.nl
www.besiktask.info