Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

El Yapımı Ahşap Oyuncak Üretimi

BaşlatanUfuk.571Tarih22/03/2017 15:02:50Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım . Size bişey danışmak istiyorum. Sizce ahşap oyuncak piyasası nasıldır bunun üretimi para kazandıracak bı sektörmüdür . Sadece oyuncak değil tabi bunun yanında ahşap ve epoksi birlesimi ürünler olacak . Masa sandalye gibi ve bu şekilde yapılacak takı ürünleri üretmeyi düşünüyorum .Yardımcı olacaklara şimdiden tesekkurler. Örnekler linkte mevcuttur

https://www.google.com.tr/search?q=wood+toys&client=ms-android-a1-longcheer-rev&prmd=ivsn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiE3P-NiOrSAhXH7xQKHYW2AkAQ_AUIBygB#imgrc=GndDw2fPMt8NpM:
Eğer bir ağacı kesmek için bir saatim olsaydı , ilk kırkbeş dakika sadece baltamı bilerdim.
A.LİNCOLN

Yerleşim Türkiye / YozgatMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Yeni Üye31 yazı
gayet mantıklı bence
meraklı çaylak.

Yerleşim Türkiye / YozgatMeslek Muhasebe
Yeni Üye17 yazı
önce satabileceğin yerleri araştır bence

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Grafiker
Yeni Üye4 yazı

Linkte bulunan oyuncaklardan hangileri elinizde mevcuttur.Özelden fiyatlar hususunda bilgi verebilir misiniz?

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ö?retmen
Üye109 yazı
üretim maliyeti önemli onun için seri çalışabilecegin makinalarda tasarlamalısın, sen bir üründen saat'te 2 adet üretip adetine 10 TL istersin
ama bir başkası daha kaliteli olarak saat'te 100 adet üretebilir 2 TL den satar

Yerleşim Türkiye / Tekirdag
Yeni Üye3 yazı
Şuan elimde bu ürünlerden yok fakat en kısa sürede üretime başlamayı ümid ediyorum . Bunlar sadece örnek . Belki seri üretim kapasitesini yakalayamam ama bende el yapımı olduğunu vurgulayacak detaylar uzerunde yoğunlaşıp kendi markami oluşturabilirim diye düşünüyorum . Siz bu konuda ne onerirsiniz piyasaya nasıl çıkmam gerekir mesela
Eğer bir ağacı kesmek için bir saatim olsaydı , ilk kırkbeş dakika sadece baltamı bilerdim.
A.LİNCOLN

Yeni Üye3 yazı
Yüzükler konusunda da şöyle bi politika dusunuyorum. oriflame Avon gibi markalarinin yaptığı katalog satışı üzerine yoğunlaşmak istiyorum. Yani üyeler üzerinden siparişe göre üretim yapmayı dusunuyorum
A.LİNCOLN

Üye546 yazı
Her sektörde oldugu gibi çin bu işide ***ürüyor malesef.Fiyat konusunda onlar ile rekabet edebilecekmisiniz ?

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Yeni Üye30 yazı
elinizde yaptiginiz el yapimi ahsap oyuncaklar varsa amerika pazarinda degerlendirebilirim

Yerleşim ABDMeslek Di?er
Üye109 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ares1086
elinizde yaptiginiz el yapimi ahsap oyuncaklar varsa amerika pazarinda degerlendirebilirim

Oralarda bu tarz ürünlerin kıymetini bilip degerine satın alıyorlar.

Yerleşim Türkiye / Tekirdag
Yeni Üye18 yazı
ares bey biraz bilgi verirmisiniz.
Bedava peynir, fare kapanında olur..mir ahşap design&deco

Yerleşim Türkiye / BoluMeslek Dekoratör