Turgay0068 Kardeşim ürün yelpazelerinden bir kaç örnek vereyim tümünü burada yazmak zahmetli olur. örneğin; tekstil - konfenksiyon ürünleri, züccaciye ürünleri, ayakkabı terlik vs... hediyelik ürünler, kozmatik ürünleri, tahtakale mağazalarına satılabilecek çeşitli ürün grupları, tencere tava çeşitleri, kombi bacaları, kombi dirsekleri, elektrik boruları ve çeşitli malzemeler, duvar saatleri, duvar süsleri (değişik ölçülerde tablo çeşitleri, resimlikler, aynalar vs... gibi ) , deniz malzemeleri ( deniz yatakları, deniz simitleri, kolluklar vs... gibi), oyuncak grupları vb... gibi daha bir çok ürünler parti malı şeklinde sürekli değişiyor. bu ürünler adetli oluyor, spot fiyata yani uygun fiyata fakat nakit olarak satıyorum... fiyat konusunda ise bir örnek vermek gerekirse örneğin bir oyuncak düşünelim ve fiyatı 5 tl olsun ama bu spotta 1.5 - 2 tl gibi satıyorum fakat bu ürünler adetli parti malı oluyor... ayrıca kelepir gayrimenkuller dahi satıyorum ... Hayırlı işler dilerim... Saygılarımla...