Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Esnaf Olmak?

BaşlatanosmancamcTarih03/04/2017 19:29:25Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Es-selamû aleykûm ve rahmetullah.
Şu anda işsizim. Bir "hazır su satış" dükkanı açmak istiyorum. Basit usûl olacak. "Suyu X firmasından al; vatandaşa, büfeye, bakkala, merkete, vesaireye sat". İş bu arkadaşlar. Zengin olmak, çok kazanmak, çarpmak, çalmak, sahte gülücük saçmak gibi bir niyetim yok. Ancak daha önce hiç esnaflık yapmadım. Hep başkasının emrinde çalıştım. Hiç bir bilgim yok. Ne yapmalıyım? Nasıl yapmalıyım? Nasıl başlamalıyım? Ne tavsiye edersiniz?
Çok teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / AntepMeslek İşsiz
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye34 yazı
Esnaf olmanın en önemli şartı dürüst çalışmaktır. Sonrası ise prensipli çalışmaktır. Eğer hislerinizle değil aklınızla karar alırsanız ve prensipli çalışırsanız başarılı olursunuz. Hiç korkmayın. İlla su işi yapıcam diyorsanız damacana bayiligi alıp dağıtım yapın, hem bayilik almak çok maliyetli değil hemde nakit dönen bir iş. Ana cadde olmasına da gerek yok kira maliyetiniz düşük olur. Sermayeniz varsa depoya toptan su stoklar yüksek karla satarsin. Su isinde toptan satista kar marji dusuk parekende satista yuksektir. Başka işler de araştırmaya devam et vazgeçme ama akıllı yatırım yap. Kolaylıklar diliyorum...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Yeni Üye2 yazı
Merhaba,

Firmamız toptan ve perakende mangal kömürü satıyor. Paketlenmiş veya çuval olarak temin edebiliriz.

Düşünürseniz haberleşim.

http://www.hataytedarik.com/

Selamlar

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Ticaret
Yeni Üye3 yazı

İlginize çok teşekkür ediyorum. Cevab vermeniz beni çok mutlu etti. Çünkü bir çok sitede/forumda cevab bile alabilmiş değilim..
Ancak birkaç temel sorum var: Birincisi, basit usûlün dışına çıkmak istemiyorum. Bununla ilgili şartları araştırıyorum ama herkes farklı birşey diyor. Kimisi 20 metre kare dükkandan fazlası olmaz diyor, kimisi 40000 lira kârı geçmemen gerek diyor. Herkes farklı birşey söylüyor. Bunun oluru ne acaba? Çok teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / AntepMeslek Y?siz
Üye518 yazı
Sn. osmancamc Gaziantep'tesiniz sanırım?
Halen arayış içinde iseniz Gaziantep için size cazip bir imkan sunabiliriz.
İlgilenirseniz bize ulaşın.
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy