Merhaba benim soğuk sandviç üzerine bir büfem var. Sandviçte donuk baget ekmeği karmez, uno gibi tedarikçilerden alıp konveksiyonel fırında pişiriyoruz. Bunun dışında şarküteri toptancısından peynir, konserve ve şarküteri etleri temin ediyoruz. Mezeciden rus salatası, acılı ezme gibi garnitürleri temin ediyoruz. Bunun dışında da günlük taze sebzeleri alıyoruz. Aslında waafle ile benzer bir soğutmalı tezgahta ürünleri dilimleyip, hazırlayıp kullanıyoruz.
Şimdi ben sandviç, waffle, dondurma ve çikolata şelalesini birleştirdiğim bir formata dönmek istiyorum.
Bu başlıklarda ürün kalemleri nedir?
Tedarikçileri hangi gruplara ayrılır, nasıl temin edilir?
Ürünlerin alttan soğutmalı tezgahlarda dayanıklıkları nelerdir?
Sitedeki waafle ile ilgili diğer tüm başlıkları okudum ama sorularıma cevap bulamadım. Bu konuda deneyimli olan arkadaşlar cevap verebilir mi?