İlk mesaj
Genel İlanlar
200 Milyar Sermaye İle Ne Yapılır
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
48 yorumB
Üye450 yazı
Doğrusu www.granitsanat.com artık arkadaşlar buradan girip bakarlar :D
Ve benim şahsi fikrime gelince 200.000 YTL 'yi böyle bir iş için harcamazdım açıkcası.
Daha çok günlük az veya çok günlük canlı canlı para getirecek bir iş olmasını isterim.
İyi franchise alıp bir dükkan açardım. Her şeyi baştan kendin yaratıp uğraşmak zahmetli ve zor.
Onun için en güzeli franchise ve bayilik alıp mağazanı kurmak derim.
Bende bir iş kurmak istiyorum ve bu tarz bir şeyler arıyorum :D
Makina Mühendisi/İstanbul
M
Üye326 yazı
fast food
M
Üye503 yazı
200bin ytl ile öyle bir iş kurabilirsinki,şu kriz döneminde dahi yok satarsın,bayilik alabilmek için herkes yarışır
M
Üye503 yazı
E
Yeni Üye5 yazı
29/11/2008 : 18:54:19#35
Web sitesi
Alıntı
En mantıklısı bu dönemde gayrimenkul olarak gözüküyor. Daire ve arsa fiyatları dibe vurmuş durumda en azından paran daha aşağı düşmez. Özellikle istanbulda ucuz arsa kalmadığı gibi, yakında ucuz dairede kalmayacak. Gayrimenkul yatırımlarını istanbulda yapabilirsen daha iyi olur gibime geliyor.
Ayrıca Hizmet sektörü üzerine bayilik düşünüyosan bişey diyemem ancak, malzeme satışı üzerine bayilik düşünüyosan e-ticaret ve spotçulardan dolayı bayağı sıkıntılı olabileceğini söyleyebilrim. Çünkü bir çok sektörde bayi fiyatlarının çok altında spot satış yapan e-ticaret siteleri çıktı, kazanç bayilik masraflarınıda kurtarmıyabiliyor. Gayrimenkulden sonraki en güzel sektör bugün Türkiye'de iddia ediyorum hertürlü yetiştiricilik sektörüdür. Yeterki ne yetiştireceğini bil. Parayı hemen kullanmayacaksan da, başka bir işte çalış, günlük masraflarını ordan çıkarmaya bak derim yoksa hazır para çok çabuk bitebiliyor.. İnşallah en güzel şekilde değerelendirebilirsin.. Kolay gelsin.
Ayrıca Hizmet sektörü üzerine bayilik düşünüyosan bişey diyemem ancak, malzeme satışı üzerine bayilik düşünüyosan e-ticaret ve spotçulardan dolayı bayağı sıkıntılı olabileceğini söyleyebilrim. Çünkü bir çok sektörde bayi fiyatlarının çok altında spot satış yapan e-ticaret siteleri çıktı, kazanç bayilik masraflarınıda kurtarmıyabiliyor. Gayrimenkulden sonraki en güzel sektör bugün Türkiye'de iddia ediyorum hertürlü yetiştiricilik sektörüdür. Yeterki ne yetiştireceğini bil. Parayı hemen kullanmayacaksan da, başka bir işte çalış, günlük masraflarını ordan çıkarmaya bak derim yoksa hazır para çok çabuk bitebiliyor.. İnşallah en güzel şekilde değerelendirebilirsin.. Kolay gelsin.
Herşey Güvenle Başlar..
E
Üye170 yazı
Bence sevdiğin bir sektöre gir ve bir süre işçi olarak çalış, arkanda paran olduğu için çok rahat ve mutlu olarak çalışırsın. O işin tüm inceliklerini ve ayrıntılarını gör. Ardından kendini eğitmeye devam et. Sonra öğrendiğin mesleği riskleriyle birlikte nasıl icra edebileceğini düşünerek tedbirli ve temkimli olarak başlat. bu bir Kayseri atasözüdür. Başarının ardında çekirdekten yetişme ve bilgi vardır. Kulaktan duyma öneriler değil. Başarılar dilerim...
Süper Gelecek
P
Üye436 yazı
engineer sende tam kayseri zihniyeti var :)
yorumuna başka diyecek söz yok,gordion bence bu şekil yapsan en mantıklısı..
yorumuna başka diyecek söz yok,gordion bence bu şekil yapsan en mantıklısı..
E
Üye170 yazı
Teşekkür ederim pst99. Bu kayseriye malolmuş bir uygulamadır. Kafası çok çalışanı sanata (zanaat, sanayi) verirler ve çırak olarak eğitirler. Sonra da o kişiler ilerinin işadamı ve tüccarları olurlar(bkz. Sakıp Sabancı, Kadir Has, Mehmet Kibar v.b.). Kafası (ticarete) çalışmayanı ise okula gönderirler (bkz. Abdullah Gül, Hüsamettin Özkan v.b.). Aslında kayserililer bu sırrı pek dışarı vermezler ama ben burada paylaşıyorum :))) Saygılarımla..
Süper Gelecek
P
Üye436 yazı
:)
E
Üye170 yazı
Süper Gelecek
M
Üye192 yazı
sayın gordion5:
pazar yeri 3.sayfa bulunan türkiyede bir ilk başlıklı yazımı okuyunuz
pazar yeri 3.sayfa bulunan türkiyede bir ilk başlıklı yazımı okuyunuz
K
Üye537 yazı
büyük baş hayvancılık süt üretimi yapabilirsin sağlam 1 ortak bulup fizib,l,te yap trakyada kiralık çiftlik bile bulursun
Ş
Yeni Üye9 yazı
24/01/2009 : 17:18:06#43
Web sitesi
Alıntı
Merhaba gordion
Sana ancak ve ancak şunu söyliyebilirm.Şuan krizde olduğumuz ve bu krizden ufak firmaların etkilendiği çok açık ortada.200 bin ytl ile de çok büyük çaplı bir iş kuramayacağına göre biraz bekle bu paranla kısa sürede geri dönüşlü ufak işler yap bu işler hakkında şuanda aklıma pek birşey gelmiyor.Ancak ufak işler sayesinde parayı eritmez elinde tutarsın.Türkiye aslında henüz krizin fırtınasına yakalanmadı bırak paranı eritme ve fırtına geçtikten sonra bak bakalım neler yapılabilir iş te o zaman o kadar çok fırsat yakalıycaksınki kendın bile şaşırıcaksın ben sana beklemeni öneririm.Ancak paranıda dediğim gibi ufak işlerle döndürki kendıne bakabılir ve parayıda eritmemiş olursun. Saygılar...
Sana ancak ve ancak şunu söyliyebilirm.Şuan krizde olduğumuz ve bu krizden ufak firmaların etkilendiği çok açık ortada.200 bin ytl ile de çok büyük çaplı bir iş kuramayacağına göre biraz bekle bu paranla kısa sürede geri dönüşlü ufak işler yap bu işler hakkında şuanda aklıma pek birşey gelmiyor.Ancak ufak işler sayesinde parayı eritmez elinde tutarsın.Türkiye aslında henüz krizin fırtınasına yakalanmadı bırak paranı eritme ve fırtına geçtikten sonra bak bakalım neler yapılabilir iş te o zaman o kadar çok fırsat yakalıycaksınki kendın bile şaşırıcaksın ben sana beklemeni öneririm.Ancak paranıda dediğim gibi ufak işlerle döndürki kendıne bakabılir ve parayıda eritmemiş olursun. Saygılar...
Şenka İş Güvenlik
M
Üye192 yazı
gordion :
herkesin yaptıgı işi yaparsan herkes kadar kazanırsın,güzel para için senin bir farkın olmalı ki ,insanlar seni tercih etsin.benim hayat felsefem bu yıllarca bunun için çalıştım ,şu an herkesten farklıyım fakat ,işletme kuracak sermayem yok
herkesin yaptıgı işi yaparsan herkes kadar kazanırsın,güzel para için senin bir farkın olmalı ki ,insanlar seni tercih etsin.benim hayat felsefem bu yıllarca bunun için çalıştım ,şu an herkesten farklıyım fakat ,işletme kuracak sermayem yok
R
Üye1714 yazı
25/01/2009 : 16:25:59#45
Web sitesi
Alıntı
İnşaat işine herkes girmesin arkadaşlar. Hiç anlamazsın batarsın- batırılırsın. Ama gayrimenkul alabilirsin. İyi bir dükan alırsan hem aylık düzenli gelirin olur hemde o gelire karşılık kredi çekerek değerlendirebilirsin.
Paranın yüzdelik dilimlerde yatırım yap;
% 40 döviz al
% 30 TL (faiz)
% 20 Altın (bilezik falan değil. Külçe & Gram altın)
% 10 - DİBS ( Devlet Iç Borçlanma Senetleri )
Gir bir işe çalış. Paranın tadını çıkar. Strese girme.
Paranın yüzdelik dilimlerde yatırım yap;
% 40 döviz al
% 30 TL (faiz)
% 20 Altın (bilezik falan değil. Külçe & Gram altın)
% 10 - DİBS ( Devlet Iç Borçlanma Senetleri )
Gir bir işe çalış. Paranın tadını çıkar. Strese girme.
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com
E
Yeni Üye5 yazı
45.000 ytl yatırımla ayda net 17.000 tl getirisi olan projem var.işletmeciliğide bana ait karı bölüşecez yatırımın yarısınıda 1 yıl içerisinde ben ödeyeceğim.iş zonguldak da erkan erkansila@mynet.com
E
Üye920 yazı
23/02/2009 : 12:57:43#47
Web sitesi
Alıntı
selam..........sitemi incelein....www.granitsanat.com..akliniza yiatarsa sizinlegöruşebilirim...ciddi isaniz.
YAŞAMAK İÇİN SAVAŞ,SAVAŞMAK İÇİN YAŞA...
TİCARET! Cesaret, Sermaye, Azim, Güven ve Sabir işidir.
Birlik ve ilkler daima kazanır.
http://granitsanat.com
https://www.facebook.com/granitsanat
http://engramac.com
email:granitsanat@hotmail.com
05427672476
TİCARET! Cesaret, Sermaye, Azim, Güven ve Sabir işidir.
Birlik ve ilkler daima kazanır.
http://granitsanat.com
https://www.facebook.com/granitsanat
http://engramac.com
email:granitsanat@hotmail.com
05427672476
B
Yeni Üye4 yazı
300 000 bın lıram var ne ıs yapabılırım mantıklı fıkırlere ve ortaklıklar degerlendırılır
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz