Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

200 Milyar Sermaye İle Ne Yapılır

Başlatangordion5Tarih15/10/2008 15:59:40Yorum48

İlk mesaj
soru ilginç gibi olabilir ama tüm samimiyetimle hiçbir fikrim yok babamdan kalan bu birikimi nasıl yönlendirebilirim akıl akıldan üstündür sitede bu yönlendirme birikimine sahip olan arkadaşların olduğunu biliyorum eskişehir antalya civarı birşeyler düşünüyorum yardımlarınız için teşekkürler

Yerleşim Türkiye / EskişehirMeslek Reklam
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
48 yorum
babanız ne iş yaprdı?

Yerleşim TürkiyeMeslek Di?er
Lüks olmamak kaydıyla(Maliyet ve satış açısından daha zor olması nedeni ile) Konut işi(Müteahhitlik)yapmayı düşünürseniz birlikte yapabiliriz(Şartları ciddi düşündüğünüzde tartışılır).Ben bu işle uğraşıyorum.Uğraşıyorsunuzda neden birliktelik düşünüyorsunuz derseniz cevap olarak 10 daire yapmak başka 20 daire yapmak başka derim.Paranın tamamını da hemen harcamak zorunda değilsiniz.Aralık ayına kadar altyapısı hazırlanır ilk olarak arsa alımında bir kısmı kullanılır.işin ilerleyişine göre proje masrafları ve kademe kademe malzeme temini ve uygulamaya geçiş olarak devam eder.İş hakkında bilginiz olup olmaması önemli değil sizi en güzel şekilde bilgilendirir ve ikna olur işbirliği gerçekleşirsede birlikte olacağımız içinde sorun kalmaz.Ciddi düşünmeniz halinde yüzyüze görüşmekte faydalı olur.Bu arada kendinizden ve tecrübelerinizden de bahsederseniz iyi olur.Başarılar dilerim.Saygılar

Yerleşim TürkiyeMeslek Serbest meslek

200 bin ytl ile insaat isine girersen batarsan, Anlamiyorum arkadaslar siz 200 bin ytl ye 10 daire nasil yapabilirsiniz? demirin tonu belli betonun kupu. ytong veya tugla hicbirsekilde kurtarmaz arsa bedava degilse

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Ayrıca şimdi inşaat yapmanın en kötü zamanı. O kadar emek ve zaman harcanan, bir sürü taşeron ile uğraşıp bir dünya para bağlayıp binbir güçlükle yapılan evleri satacak müşteri yok olan müşteriler saç baş yolduran cinsten... Satış yok , olan satışlar öldü parasına.

İnşaata göre çok daha kolay olan, sadece tapu değişikliği ve iyi bir satıcı marifetiyle para kazanılabilen arsa alıp satma işini yapan emlak firmları bile beklemede duruyor.

Yani bırak 200 bini diyelimki 1 milyon var genede inşaat yapacak zaman değil.

Yüzlerce dairesi olan inşaat firmasının sahipleri evleri zararına satmamak için tüm lükslerinden vazgeçmiş kıt kanaat yaşıyorlar çünkü dönerleri yok şu ara.... Daha küçük bir inşaat firması olan bir tanıdığım gene elindeki evleri arsaları ( 100 civarında bitmiş daireleri var !!! ) zararına vermemek için çoluk çocuk baba evine taşınmış durumdalar. Gene 2 blok bitirmiş bir diğer tanıdığım müteahhit kalan 15 dairesini maliyetinin yarısına kadar inmesine rağmen peşin paraya satamamakta çocuklara süt alacak para kalmadı !!!

İlle inşaat yapacaksanız hiç uğraşmayın dairelerini bir türlü satmayan firmalardan hazır alın siz satın. İstanbul Ankara ve İzmirde çok güzel yerler biliyorum değerine bir türlü satılamayan. Antalya Adana Konya Mersin hep aynı durumda bir araştırın bence....

200 bin liranıza sıkı sıkı sarılın sakın harcamayın.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
gordion bey bukadar ciddi oldugunuzu sanmiyorum 200 bin ytl olacak ne isler yapilir yalniz kendi aklini kullan paraninda ucte birini yatir bir is yapmaya cidiysen

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - azimli
Lüks olmamak kaydıyla(Maliyet ve satış açısından daha zor olması nedeni ile) Konut işi(Müteahhitlik)yapmayı düşünürseniz birlikte yapabiliriz(Şartları ciddi düşündüğünüzde tartışılır).Ben bu işle uğraşıyorum.Uğraşıyorsunuzda neden birliktelik düşünüyorsunuz derseniz cevap olarak 10 daire yapmak başka 20 daire yapmak başka derim.Paranın tamamını da hemen harcamak zorunda değilsiniz.Aralık ayına kadar altyapısı hazırlanır ilk olarak arsa alımında bir kısmı kullanılır.işin ilerleyişine göre proje masrafları ve kademe kademe malzeme temini ve uygulamaya geçiş olarak devam eder.İş hakkında bilginiz olup olmaması önemli değil sizi en güzel şekilde bilgilendirir ve ikna olur işbirliği gerçekleşirsede birlikte olacağımız içinde sorun kalmaz.Ciddi düşünmeniz halinde yüzyüze görüşmekte faydalı olur.Bu arada kendinizden ve tecrübelerinizden de bahsederseniz iyi olur.Başarılar dilerim.Saygılar

uşağı arada yiyecekler kaç kaç yakalamasınlar.paran varsa git ye buralarda arama.yoksabunun gibiler hortumlarlar haaaaaa.
0000

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
evet böyle bir dönemde zaten 200 bin var ilk iş olarak inşaat sektörüne gireyim ben diye bir tutumum yok.biraz kredi felan frenchise a girmek bile daha makul gibi geliyor ya da sağlık sektörü medikal ne bileyim çok ilerletemiyorum fikirleri information eksik ya da fazla pratikte korkutucu oluyor kolay kazanılan bir para değil

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Reklam
Lütfen yazılanı doğru okuyun arkadaşlar asla ve asla samkur gibide iftiracı olmayın.Hortumcu kelimesi ne demek arkadaş utanarak sözünüzü aynen iade ediyorum.Ayrıca 200.000 ytl ile 100 daire falan yaparsınız gibi bir yaklaşımda bulunmadım ben 10 yaparım sende olursann sayı 20 ye çıkar dedim maliyetlerden bahsetmedik ki demirin fiyatını tartışalım biz bostan korkuluğu değiliz bende sermaye yok paranı beraber kullanalım da demedim kimseye demekde haddim olamaz.Ayrıca kriz yaşayanlar zamanında 100 liralık yeri 200 e satıp %100 e yakın kazanç sağlayan milletin cebindeki paranın tamamını alan tatmin olmayı bilmeyen aza kanaat etmeyip kar'ı görüp daha büyük risklere giren vatandaştır. Zamanında mantıklı fiyatlarla ev satmış olsalardı herkesin hala cebinde bir miktar parası vardı ve ekonomiye katkısı olurdu bu paraların.400-500 ytl aylık kira veren vatandaş hala ev almak zorunda tuzu kuru insanlar gibi değil durumları.Piyasadaki para buharlaşmadı birilerinin cebinde duruyor cepte olanıda zamanında malın değerinden 2 katı fazlasına satanlar elbette yarı fiyatına mevcut şartlarda satacak merak etmeyin kardan zarar ederek parayı tekrar piyasaya verecek.Ölen biten birşey yok sadece pastada payı olanlar azalacak ama pastadan daha büyük pay almaya başlayacak.Burda anladığım kadar başka amaçda olan kişiler mevcut ki medeni şekilde tartışmak yerine saldırıda bulunuluyor.Herkese başarılar dilerim saygılar

azimli arkadaşım diğer arkadaş adına senden özür diliyorum hiç hoş değil yaklaşımı benim açtığım bir başlıkta olmasıda ayrıca kendimi huzursuz edici bir durum.yukarda da belirttiğim gibi daha rizikosuz işler düşünüyorum herkese iyi paylaşımlar

Estağfurullah sizin özür dilemenizi gerektirecek bir durum yok dilemesi gereken kişi ortada, ancak düşünmeden insanları tanımadan bu yaklaşımda bulunan birisi özürün anlamını idrak edecek durumda da değildir.Herkes yaptığıyla kalır.Burda kendimizi ispat edecek halimiz de yok ihtiyacımızda şükürler olsun.Eskişehir ve kayseride faaliyet gösteren birisi olarak birlikteliğin işin çapını değiştirebileceğini anlatmaya çalıştım.Size ve bütün yatırımcılara bol ve helal kazançlar dilerim saygılar.

telme distribitorlugune ne dersin. 1550 doalraq bagımsız distribitor olucan gerisi kendiliğinden geliyor. cunku ne urunlerinin muadili var ne teknolojisinizn. birkac ozellik sayayım 1800xxxxxseklinde 11 haneli uluslarası numaran oluyor. vsim denen sanl hatlarla bu numara hem ev telefonun,hem cep telefonu hem ,internet telefonun oluyor. vsimden vsime bedava.vsimden sabit hatlara bedava. cihazları 2500 metre yarıcaplı kablosuz ağ kuran bir cihaz.hem modem hem internet telefonu..... www.telmeturkiye.tr.gg
www.telmeturkiye.tr.gg ile telefon faturasına son.evde işte cepte bilgisayrda tek bir numaranız olsun

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Yleti?im
sayın beyefendi,
yazınızı yorumunuzu okudum iş ve inşaat makinalarını türkiye cumhuriyetlerine pazarlayabilirsiniz.ben iş ve inşaat makinaları hırdavat malzemesi üretimi yapıyor satıyorum .kendi işim .www.kucukoglumakine.com.tr web sitemi inceleyiniz.
eğer bunları inşaat makinaları hırdavat malzemeleri bitmeyen bir sektör olan inşaat ve inşaatta kullanılan herşey cividen usta kesere kadar herşey satılabilirseniz yada düşünürseniz .lütfen görüşelim yada tavsiye edebilirsiniz.
değerli tekliflerinizi sizle paylaşmak isterim.
saygılarımla.
dilek
kucukoglumakine2006@hotmail.com
DİLEK KÜÇÜKOĞLU
www.kucukoglumakine.com.tr
kucukoglumakine2006@hotmail.com
info@kucukoglumakine.com.tr

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Sanayici
o parayı bir an önce kendin yemeğe çalış, yoksa başkaları elinden alıp yer, bol şans
fast food

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
GORDİON BEY,
FRANCHISE DANIŞMANLIK İŞİ YAPIYORUM.ŞU AN ELİMDE 2 TANE MÜŞTERİM VAR.KURUYEMİŞ VE MANTI
SEKTÖRÜNDEN.BU İKİ MÜŞTERİME İSTANBUL'DA 5'ER TANE ŞUBE AÇMA HEDEFİMİZ VAR.FRANCHISE KISMININ YER BULMA,KONSEPT,PERSONEL BULMA-EĞİTME,PAZARLAMA VE PROMOSYON İŞLERİNİ BİZ YÜRÜTECEĞİZ.YATIRIM İÇİN İLK ŞUBE İÇİN 200 DEĞİL 100 MİLYAR YETERLİ,ALT YAPISINI KURMUŞ SAĞLAM FİRMALAR ONLARDA TEDARİĞİNİ SAĞLAYACAKLAR EĞER DÜŞÜNÜRSENİZ MALİYET-KÂR TABLOSUNU GÖRÜŞMEK İÇİN MAİL ATIN BULUŞALIM
cengiz.tepe@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
200 milyar kac euro yapar tam kestiremiyom ama baslangic icin guzel sermeye..
benim size onerim. bulgaristan ve romanyada baslamak daha cazip su anki ortamda.bulgar daha ucuz ve emlak ve insaat sekterunde bayagi gelismeler var,,profesyonelce bir arastirma yaparsaniz ve tecrubeli kisiler ve semaye ve finans ile bilgisi olan cevreniz varsa tavsiye ederim. saygilarimla.

Yerleşim Yspanya / Tarragona
o parayı bir an önce kendin yemeye çalış, yoksa başkaları elinden alıp yer, bol şans
fast food

İnşaat birim m2 fiyatlar orta sınıf dairede 400-500 ytl/m2 yani 100 m2 den 5 daire yaparsanız 500 m2*400 ytl 200.000 ytl maliyet yapar. 5 dairenin %40 kadarını toprak sahibine verirseniz 2 daire yapar kalan 3 daireyi 100.000 ortalamayla satarsanız 300.000 ytl yapar bürüt 100.000 ytl kar olur.Kaba hesap bu.yani 10-20 daire için yeterli sermaye değil hani kabasını çıkarız arada bi kaç tane eşe dosta veririz hesaplarınız varsa baştan iyi hesaplamak lazım.200.000 Ytl ciddi bir para bu dönemde bankaya yatırsan 2.800 civarı faiz getirir.faiz haram dersen market yada benzeri bir ürünün (Temel gıda-ihtiyaç maddeleri) bayiliğini al ve sıkı çalış.Her zaman elindeki paranın yarısı varmış gibi hesap yap ve ona göre hazırlan.Kalan para hem senin dönmeni hemde hayata bakış açını belirlemeli.Bayilik çalışmalarına şu konuda dikkat et.her firma bayiliği sana satmak ister sen ister becer ister bat onun için bir yere kadar önemlidir.Çünkü başta ödenen franchise ve diğer bedeller yanacağı için firmaya sıkıntı yoktur.Önemli olan o bölgenin neye ihtiyacı olduğudur.Al sat tarzı emlak işleri yapabilirsin.nakite sıkışmış kişilerle iyi emlak firmaları aracılığı ile temasa geçip sonrada piyasalar biraz durulduğunda makul karlarla satmak da para kazandırır.Güzel bir laf var kurbağa gökyüzünü kuyunun ağzı kadar sanırmış derler.Buraya yazı yazan her yorumcu kendi bildiği sektörü ve etrafında iyi incelediği işleri yazacaktır.O yüzden bazı konularda cüzi ücretler verip danışmanlık almakta fayda var.Yada bayilikle ilgili fuarlara katılıp ciddi araştırmalar yapmak.
metinmetin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emlakçy
çok güzel bir iş buldum kardeş
fast food

Amacınız Baklava Pasta Cafe Sektörün de Lider bir firma kurmaksa
Beşyıldızlı Kurumsal Üretim tesisi ve Mağazalar açmaksa profosyonel bir ekip ve Profosyonel Pazarlama ağı kurmaksa
Veya Var olan firmanızı bu kıstaslara uyarlamaksa lütfen aryın.

Misyonunuz, ürün ve hizmet kalitenizle sektörünüzde lider ve öncü olmak
amacındaysanız sağlıklı ve kaliteli ürünlerinizi güvenilir bir marka olarak müşterilerinize sunmak isterseniz.
Müşterilerinizin size olan güveninin vermiş olduğu güçle dürüstlük ilkeniz ise ve bu ilkeden vazgeçmeden firmanızın adını gururla ve onurla geleceğe taşımak misyonunuzun temelini oluşturuyorsa
Sürekli ekip çalışması ve kaynak iyileştirmesi yapmak,isterseniz
Müşteriye ürün ve hizmette hep daha iyisini sunmak,isterseniz
Faaliyet ve ürünlerimizi müşteri gözüyle değerlendirmek,isterseniz
Bu hedefe ulaşmak için plan ve projelerimizi kurumsal altyapı ve üst yapı hedeflerinizi birlikte çalışarak hayata geçire biliriz.

Firma olarak vizyonunuz yasalara uygun, çevreye ve doğaya saygılı, insan kaynaklarını değerlendiren, AR-GE çalışmalarıyla ürünlerini geliştiren, tüm birimlerinde sürekli iyileştirmeyi ve müşteri memnuniyetini en önemli hedefi olarak gören, eğitime önem veren sosyal sorumluluklarının bilincinde olup, sürekli kendini yenileyen, araştırmacı ve dinamik bir kurum olmak sa
Firmanız TSE den ISO-Kalite Yönetim ve TS-HACCP Gıda Güvenliği Yönetim Sistem Belgelerine Sahip olmak ise
Birlikte Çalışabiliriz.
Lütfen Arayın.

Ürünler
Pasta,Tatlı,Çikolata,Kurabiye,Baklava,Sütlü Tatlılar,İkram, Pizza,Hamburger,köfte,kumpir,salatalar,Toptan perakende,Tanıtım Fuar Açılış kokteyl Özel Gün ve Gece Organizasyonları,Kandil Simidi,Mevlüt Şekeri,Lokum,Şekerleme Çeşitleri Üretim-Satış,Kurumsal Pazarlama

Mevlüt DAKIN
0535 961 04 04
www.gkoordinator.tr.gg
g.koordinator@gmail.com
m.dakin@hotmail.com
Amacınız Baklava Pasta Cafe Sektörün de Lider bir firma kurmaksa
Beşyıldızlı Kurumsal Üretim tesisi ve Mağazalar açmaksa profosyonel bir ekip ve Profosyonel Pazarlama ağı kurmaksa
Veya Var olan firmanızı bu kıstaslara uyarlamaksa lütfen aryın.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Dostum, yapacak birseyin yoksa, bizim yazilarimizi takip etsen sana yetecek doneleri toplarsin. Birazda aklin ve cesaretin varsa, ticaretten hicbir zaman korkma derim. merzando genelde guzel seyler onerir diye biliyorum ama bugun bunu israrla onermisse, bundada bir sebep vardir diyorum. Onu dinlede demem, cunku 200 milyari git catir catir ye demek biraz espri oluyor bu devirde. Ne dersin merzando?

Neyse, sana benim onerim, bildigin isi yap. Ticaret tecruben yoksa acele etme, ama sakin dolara yatirma... Dolar herkese cok buyuk bir surpriz yapmaya hazirlaniyor. Hicbirsey yapamiyorsan, birkac sene beklerim diyorsan, birinci derece tesvik bolgelerinden merkezlere yakin arsalar al derim.
Murat Gocmen

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
simdi cesitli yolar deniyorum. mesela avon ve oriflame ikiside dunyadevi kozmetik firmaları. ikisine ucretsiz sitelerden actım www.avonturkiye.tr.gg birde www.oriflameturkiye.tr.gg avon cok sattım. oriflamede cok alt uye yaptım. alt uyeler iş yapinca geliriniz logaritmik oarak artıyor.uye olduktan sonra satış yaparsanız avonda%33 orıflame de %30 kazanıyorsunuz. avonda 3 ay, oriflamede 1 yılda iş yapmazsanız bile aktifiliğiniz devam eder.en kötü ihtimale beğenediğiniz ürünlerini %30 indirimli alırsınız. birde sadesayan cıktı simdi. tanıtgı urunleri avon gibi pazarlama yoluyla sattıryor www.farukkirmizi.tr.gg adresinde onuda ekledim. en cok oriflameden kazanıyom simdilik. hiç reklam yapmadıgım halde.
www.telmeturkiye.tr.gg ile telefon faturasına son.evde işte cepte bilgisayrda tek bir numaranız olsun

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Yleti?im
bence 200 bın YTL ile 15 bın ve 20 bın fıyetları arasında araba al onlara arabanın markasına modeline gore gunluk haftalık fıyatlar biç ve kıralık araba işine gır şimdılık 4 tane araba alsan yeter daha sora gelıstırr ve kendıne bı yer acarsın
bznyz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
arkadaşlar bu yazıyı yazalı epey oldu paradan pek birşey kaybolmadı ama haliyle hazır eriyip gitmekte burda temel sorun güven ve haklıyımda sanırım.yazdıklarınız arasında çok iyi fikirler var ama bilgi ve tecrübe eksikliği okudukça ellerimi titretiyor..saygılar

hasarlı araba toplayıp satcaz bu iş için gerekli plan hazırdır bize lazım olacaklar :
1.alet edavat takım taklavat
2. çekici
3. atölye
4. galeri
5. exper hasar tahmin uzmanı (mevcut)
6. tamirci kaportacı boyacı (mevcut)
bu işi maslak ostim de keyfi yapanlar az sayıda var profesyönel anlamda tc de 1 yer bunu yapıyor bu işin aylık sabit gideri tamirci parası atölye galeri kirası vs gideri
dikkatli okuyun!!!! aylık 1000 ytl
işin formülü hazırdır en aşağı 50000 ytl sermayesi olan güvenilir temiz bir ortak arıyorum

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Saty? / Pazarlama
gordion5 , 200.000 ytl nizi bence biraz daha elinizde tutun derim ,krizde ne açarsanız batma ihtimaliniz yüksek ki bu franchise olsa bile ,,, en azından 2009 ortasına kadar dayanın .. daha sonra karar verdiğiniz sektörde işinizi kurun ..
düşünülebilecek sektörlere gelince antalya civarı olursa bir acenta açabilirsiniz veya rent a car ,, balık restoranı ,, bir alışveriş merkezinde bir franchise gıda işi olabilir malum hizmet sektörü her zaman iş yapar ..

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Turizm
merabalar.sizin swrmaeile,mantikli yiatirim duşuniorsaniz,size onerim olacaktir....ama gerçekden ticareti seviorsaniz,başarili olursunuz....200.000ytl.ile 12 ayda,rahat 500.000$.kazanilir.......benim sitemizi incelein..www.granitsanat.com.
YAŞAMAK İÇİN SAVAŞ,SAVAŞMAK İÇİN YAŞA...
TİCARET! Cesaret, Sermaye, Azim, Güven ve Sabir işidir.
Birlik ve ilkler daima kazanır.

http://granitsanat.com
https://www.facebook.com/granitsanat
http://engramac.com
email:granitsanat@hotmail.com
05427672476

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
giremedim ben o siteye açıklayıcı bir yazı olursa sevinirim

site,incelemeden,anlaşilmaz.şunu derim,uretici,firmaiz ...turkyede ilk ve tek,iz....kar ise?en minimum%300,den başlior..........mutlaka sitenizi incelein....sadece durust,kişilerle ticaret duşuniorum...........cevab içi,teşekürederim.mutlaka sitenizi incelein!!!........
YAŞAMAK İÇİN SAVAŞ,SAVAŞMAK İÇİN YAŞA...
TİCARET! Cesaret, Sermaye, Azim, Güven ve Sabir işidir.
Birlik ve ilkler daima kazanır.

http://granitsanat.com
https://www.facebook.com/granitsanat
http://engramac.com
email:granitsanat@hotmail.com
05427672476

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
emzar45 site incelemeden anlaşılmaz da Bence siz önce bir yazılım departmanı oluşturun. Ne kullandığınızın siz bile farkında değilsiniz anlaşılan... Serverınıza girmek isteyenlere Şifre soruyor ...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
kardeş eğer bu ana kadar herhangi bir şekilde ticaretle uğraşmamışsan ve bir sektörde deneyimin yoksa sakın birşey yapma.Bu fırtınada şişme botla denize açılmaya benzer.Ben senin yerinde olsam şu anda fiyatları dip yapmış olan emlak işiyle ilgilenirdim.Pek çok arsa veya dükkan değerinin çok altında satılıyor.Bu devran hep böyle gidecek değil.Daha evvelki krizlerde de aynı olmuştu.Şimdi iyi yerler bulup alabilirsen belki bir yıl sonra değerinin 3-4 katı bile olabilir.Hemde paranı sağlam bir yere bağladığın için yeme durumun da olmaz.Kimseyede kaptırmamış olursun.

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Yöneticilik