Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Alım Satım İle Uğraşanlar Varsa Buraya ?

Başlatanmstafa97Tarih21/01/2017 22:57:04Yorum113

İlk mesaj
Arkadaşlar alım satım ile ugrasanlar varsa ne aliyosunuz ne satiyosunuz fikir verirmisiniz?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
113 yorum
merhaba anne çantası,çanta puset,ilkyardım çantası,bisiklet taşıma çantası sırt çantası v.s imalatttan satış yapıyoruz

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Antalya'da gayrimenkul alım satımı(yatırımcılar aracılığıyla) yapıyorum.Her kriz bir fırsattır ilkesi emlak sektöründe etkin bir şekilde devam ediyor :)

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy

elektronik eşya alım satım üretim imalat...
Pazartesi sendromu, sosyete şımarıklığıdır. Ekmeğinin peşinde olanlar için pazartesi, 'besmele'dir... "

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Elektrik / Elektronik
çiğ ve pişmiş sakatat ile restorant kömürü ve nargile kömürü.düşünen arkadaşlara yardımcı olurum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
İstanbul(Marmara)-İzmir(Ege) şehirlerinde A'dan - Z'ye her ürününüzün pazarlama-satış departmanı oluyoruz.Komisyon oranları yüz yüze görüşerek belirlenir ; noterden sözleşme yapmadan işe başlanmaz.
İstanbul(Marmara)-İzmir(Ege) Bölgelerinde ürünlerinizin satış ve pazarlaması yapılır. Komisyon oranı yüz yüze görüşülür ; noterden sözleşme olmadan işe başlanmaz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
keçi sütlü ve zeytinyağlı sabun satışımız var imalat bize ait tamamen doğal ve faydalı olduğu için alım devamlılığı olan ürünler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
20yıldır bulgaristandayım Türkiyeden bir cok ürün getirip satıyorum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Bebek Bezi İmalatı Yapıyoruz.. Ilgilenen olursa ;

Ada Bebe Sağlık Ürünleri A.Ş..
0551 396 4342
www.adabebe.com
dogan.sahade@gmail.com
Ada Bebe Sağlık Ürünleri A.Ş

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfa GaziantepMeslek Ymalat
Kendimize ait markamız ile
Damla sakızı özü
Menengiç ve
keçiboynuzlu özel türk kahvesi tarzında kahve satıyoruz.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Almanya da yaşiyorum Türkiye de Istanbul Izmir kaliyorum
Almanya Hollanda Danimarka Belcika Fransa Polanya
Direk firma ile görüşülüp ürününüzün pazarlama-satış-tanitim- departmanı oluyoruz.Komisyon oranları yazili sözleşme ile yapilir.

Yerleşim ALMANYAMeslek Saty? / Pazarlama
Yurtdışına Cerrahi Alet, Tıbbi cihaz ,tüm hastane,otel ve üretim işçisi kıyafetleri tedariği sağlayabilirim. İlgilenenler mail yolu ile irtibata geçebilir.

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Ythalat / Yhracat
Şu an elimiz de 700.000 çift parmak arası terlik mevcut. 12 li takım ve renkler de. 29-45 . ilgilenen ciddi alıcılar özelden yazabilirler (çin malı değildir)

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Ev ve ofis kullanımına yönelik ahşap tasarım, dekorasyon ürünleri yapmaktayım.Ürünlerimiz %100 el yapımı olup,hazır görselde bulunan ürünler dışında müşterinin kendi tasarladığı ürünleri de yapıyorum. Ürünlerimiz aydınlatma, mumluk, saraplık, vb gibi rüstik ve Retro tarzı, dekarasyon-tasarım üzerinedir.Ürünlerimiz kullanılan malzeme,büyüklük ve kargo durumuna göre değişmekle bereber, %100 el yapımı olmasına rağmen büyük firmlardan uygundur. İlgilenenlere mail yolu ile irtibata geçebilir.
Bedava peynir, fare kapanında olur..mir ahşap design&deco

Yerleşim Türkiye / BoluMeslek Dekoratör
sucuk imalat ve satışı 05327794966

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek
detaylar için mali.abas@yahoo.com

iletişime geçebilir misiniz ?

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Hüseyin2434
Almanya da yaşiyorum 27 yildir kendim de esnafim
Türkiye den Almanya Hollanda Danimarka Belcika Fransa
Direk firma ile görüşülüp ürününüzün pazarlama-satış-tanitim- departmanı oluyoruz.Komisyon oranları yazili sözleşme ile yapilir.
Best Regards

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Elektrik / Elektronik
HENÜZ ONAYLANMADI!!! Yazara email gönder Email Yazıyı değiştir Değiştir Yazıı sil Sil Site Yönetimine Şikayet EtYazıyı Şikayet Et

Merhaba yıllardır bu sayfaya üyeyim ve gerçekten çok faydasını gördüm.
Şuan araç sahipleri için kolay ve pratik bir ürün imalatı yapıyorum.
Bu ürünü gösterdiğim 10 kişiden 8 i satın alıyor.ürünü satış fiyatım 20 TL maliyetim 6 TL tek üründe 14 tl kazanıyorum.günlük ortalama 50 ürün çok kolay satılıyor. bencil biri değilim ve her zaman paylaşımcı olmuşumdur. Öğrenci,emekli,çalışan, yada bir iş arayan herkes bu üründen 6 ay para kazanabilir. 6 ay sonra bir çok emsali çıktığı için kazanç düşecektir.Hatta size şu garantiyi verebilirim satamadığınız ürünü her zaman geri alırım.
fikret avşar 0506 692 7636
fikret_avsar@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynsan kaynaklary
Merhaba, ben doğal zeytinyağı satıyorum. Balıkesir-Edremit bölgesinden. yağlar teneke kutuda ve 5 kg'lık. Toptan alış yapmak isteyen olursa da şuan elimde 100 tane mevcut.
irtibat numaram: 0541 599 05 88
mge23

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sporcu
Değerli arkadaşlar bir eğitimci olarak çektiğiniz ekonomik sıkıntıların farkındayım o nedenle is fikri konusunda yardımcı olmak isterim Kerim Terzi05383140832
Kerım Terzı

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Ev ve ofis kullanımına yönelik ahşap tasarım, dekorasyon ürünleri yapmaktayım.Ürünlerimiz %100 el yapımı olup,hazır görselde bulunan ürünler dışında müşterinin kendi tasarladığı ürünleri de yapıyorum. Ürünlerimiz aydınlatma, mumluk, saraplık, vb gibi rüstik ve Retro tarzı, dekarasyon-tasarım üzerinedir.Ürünlerimiz kullanılan malzeme,büyüklük ve kargo durumuna göre değişmekle bereber, %100 el yapımı olmasına rağmen büyük firmlardan uygundur.

emrah 551 145 2999

İlgililere mail atılır..
Bedava peynir, fare kapanında olur..mir ahşap design&deco

Yerleşim Türkiye / BoluMeslek Dekoratör
merhaba arkadaşlar
5000 ton net bakir varimdir, kocaman bir muşteri var mi?

Yerleşim YspanyaMeslek Di?er
Mobilya alanında İmalat , alım satım, reklam, Pazarlama, inşaat , alanlarında faaliyet göstermekte olan girişimcileriz. Sizinle bulunduğunuz bölgede nasıl çalışabiliriz.
Numan Yakut
05064350266

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Dany?manlyk
Oto fırçasız,fırçalı yıkama şampuanları,jant temizleyici,torpido ve lastik temizleyici parfümü ,etkin cam temizleme kimyasalları üretimi yapıyoruz.İlgilenen arkadaşlara duyrulur.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ticaret
arengrup tam olarak ne iş yapmak istiyorsunuz? Üretici misiniz?
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy
yerli ve 2. el kore karton bardak makinası pazarlıyorum, llgilenen arkadaşlara yardımcı olurum, www.ymcup.blogspot.com, ymcup.imdat@gmail.com
bunun dışında gerçekten kaliteli karton bardak talepleriniz varsa, ucuz, dandik bardak istemiyorsanız yardımcı olurum.

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - detelina

Size özel mesaj gönderdim.

sweatshirt imalatcısıyım.elimde kalıteli 3 iplik 2 iplik sweatshirt var.almak isteyenler benımle iletişime gecebilir

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Tekstil
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - detelina

Her çeşit ölçüde ve kalınlıkta ambalaj naylonu üretimimiz mevcuttur..Aylık kapasitemiz yaklaşık 300 ton civarındadır..Yurtdışına ihracat yapmak istiyoruz..Bulunduğu bölgede konu ile ilgilenen arkadaşlar ile iş birliği yapabiliriz..

Yerleşim Türkiye / Kayseri
erkek 1.sınıf tişort imalatcısıyız.ilgilenenler iletişime gecebilirler

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Tekstil
Satış işiyle uğraşıyorum elimde de 300.000 civarında aktif müşteri potansiyeli var tekliflerinizi değerlendirebiliriz.

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Denizci