Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Alım Satım İle Uğraşanlar Varsa Buraya ?

Başlatanmstafa97Tarih21/01/2017 22:57:04Yorum113

İlk mesaj
Yeni Üye9 yazı
Arkadaşlar alım satım ile ugrasanlar varsa ne aliyosunuz ne satiyosunuz fikir verirmisiniz?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
113 yorum
Yeni Üye18 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - arengrup
Mobilya Ürünler (Orta Sehpa, Zigon Sehpa / Ahşap ürünler, yatak,baza,vb.
05064350266

Merhaba, bu ürünleri almak mı istiyorsunuz? Görüşmek isterim. Stoğum mevcuttur.
Sonrakilerede fırsat vermek lazım...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Yeni Üye11 yazı
Merhabalar kozmetik alım satım yapmak isteyen olursa yardımcı olurum %40 kar marjı ile
Safa AKBIYIK: 0532 246 90 56

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye40 yazı

Ayvalıkta soğuk sıkım taş baskı zeytinyağı üretip satıyorum.toptan satışımızda mevcut.500 ml cam
1000 ml cam
5 litre 18 litre teneke kutularda satıyoruz .ilgilenen olursa 05052179430
05052179430

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Ymalat
Yeni Üye7 yazı
geri dönüşüm hammadde plastik meyve kasa ve yogurt bidonları yapıyorum trabzonda

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye7 yazı
geri dönüşüm yapıyoruz kendi hammaddemizi üretip satıyoruz plastik meyve kasaları ve yoğurt bidonları yapıyoruz ilgilenen varsa görüşebiliriz trabzon

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye40 yazı
Ayvalık taş baskı soğuk sıkım zeytinyağı üreticisiyiz.asit oranı0.3 olup ORGANİK SERTİFİKALIDIR. Tüm Turkiyeye kargomuz ücretsizdir Yurtdışı gönderimi miz vardır.Bilgi için 05052179430
05052179430

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Ymalat
Yeni Üye3 yazı
Çok doğru haklısınız. Çoğu konuşulanlar bu yüzden güven vermiyor.

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - canmorrisusa
arkadaşlar burada çoğunuz şunu üretiyoruz bunu üretiyoruz,şunu satıyoruz bunu imal ediyoruz yazmışsınız, ama hiç kimse üyelerin ürünlerinizi görebileceği ne bir web sitesi ne de bir sosyal medya sayfası yazmamış, bu şekilde ürünleriniz satışını çok zor yaparsınız, önerim eğer işinizde ciddiyseniz en kısa sürede ürünleriniz için bir web sayfası yada sosyal medya sayfası hazırlamanız ve ondan sonra bu ilanları vermenizdir. ihracat yapan bir firmayım ilgilendiğim bazı ürünler olabilirdi ama bu kadar amatör üretim ve satış olmaz doğrusu.
İsteyen arkadaşlara bu konuda yardımcı olabilirim. 0532 351 8161

İnstagram/disempetros

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf
Yeni Üye33 yazı
Slmlar,

Başta Almanya olmak üzere tüm Avrupa ya satış yapacağımız kişiselleştirilmiş ürünler üretebilen ürünlere ihtiyacımız var.Özel ve toplu üretim yapabilen tüm kişi,takım,firma,okul ve gruplara satılacak el yapımı ya da sektörel olarak değişen ürün gamlarına ihtiyacımız var.Belirttiğim konseptte ürünü olan gerçek üreticiler benimle irtibata geçebilir mi lütfen ? Mail: emreguclude@gmail.com

Yerleşim ALMANYA / DüsseldorfMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye33 yazı
Merhabalar,

Almanya başta olmak üzere tüm Avrupa'ya satışını gerçekleştireceğimiz kişiselleştirilebilen kişiye,firmaya,spor kulübüne 1 ya da toplu olarak üretim yapabilen üretici arıyorum.İlgilenen üreticiler bana ulaşabilir mi? Örneğin Almanya'da ki bir futbol klübünün mağazası için futbolculara özel el örmesi oyuncak satışını gerçekleştirdik.Ürün gamımızı geliştirmek istiyoruz web sitemizden de satışa başlıyor olacağız. Ürünlerinizi İstanbul daki firmamıza satıyor olacaksınız. Bir örnek daha vermek istiyorum (TEKSTİL) biz size 1000 adet isim veriyor olucaz ve sizde bu isimleri bebek zıbınlarına yada bebek malzemelerine baskılıyor olucaksınız bizde bu ürünleri firmalara satıyor olucaz. Tüm ürünlere ve sektörlere açığız. Mail: emreguclude@gmail.com

Yerleşim ALMANYA / DüsseldorfMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye48 yazı
Elimde 3 milyon adet il ilçe açık adresli data mevcut. Toplu sms veya çağrı ile ürünlerinizi tanıtıp satabiliriz.

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Denizci
Yeni Üye7 yazı
Tereyağ tarhana erişte imalatcisiyiz
0505 614 11 55

Yerleşim Türkiye / U?akMeslek Gyda
Üye153 yazı
tek urun konseptinde ürünler satmak istiyorum. beraber çalısabileceğim kişiler arıyorum.
!!!!zalimler için yaşasın cehennem!!!!!!
enucuzfiber.com/

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Kamu sektörü
Yeni Üye4 yazı
Izmir kemalpaşadaki zeytinliklerimizden taze sıkım organik zeytinyagi elde ediyoruz.ilgilenen varsa @Buketakyurek_23@hotmail.com bana ulasabilir. Devamlılığı olan kalitesi yuksek dogal ürün. Ticareti icin ugrasiyoruz toptan alimlar için lutfen dönüş yapin
Ören

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ev kadyny
Yeni Üye4 yazı
Merhaba,
Izmir kemalpasada zeytin,zeytinyagi ve kiraz uretimi yapiyoruz. Zengin arazi yapisindan dolayi her yil uretim yapilmakta.sizinle nasil iletisime gecebiliriz?
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - KADIN GİRİSİMCİ
İstanbul(Marmara)-İzmir(Ege) şehirlerinde A'dan - Z'ye her ürününüzün pazarlama-satış departmanı oluyoruz.Komisyon oranları yüz yüze görüşerek belirlenir ; noterden sözleşme yapmadan işe başlanmaz.
Ören

Yeni Üye4 yazı
Merhaba,
Izmir kemalpasada zeytin,zeytinyagi ve kiraz uretimi yapiyoruz. Zengin arazi yapisindan dolayi her yil uretim yapilmakta.sizinle nasil iletisime gecebiliriz?
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - KADIN GİRİSİMCİ
İstanbul(Marmara)-İzmir(Ege) şehirlerinde A'dan - Z'ye her ürününüzün pazarlama-satış departmanı oluyoruz.Komisyon oranları yüz yüze görüşerek belirlenir ; noterden sözleşme yapmadan işe başlanmaz.
Ören

Yeni Üye19 yazı
Kolay gelsin babam konfeksiyon atölyesi var ve Denizli buldan kumaşlarından gömlek gecelik çanta ve buna benzer birçok şeyin üretimini yapıyor isterseniz örneklerini fotolarını göndere bilirim sizinle çalışmak isteriz yada sizin istediğiniz ürün yada modelleride üretimini Yada fason işinzide yapabiliriz irttel:05531285509

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Esnaf
Yeni Üye19 yazı
Kolay gelsin babam konfeksiyon atölyesi var ve Denizli buldan kumaşlarından gömlek gecelik çanta ve buna benzer birçok şeyin üretimini yapıyor isterseniz örneklerini fotolarını göndere bilirim sizinle çalışmak isteriz yada sizin istediğiniz ürün yada modelleride üretimini Yada fason işinzide yapabiliriz irttel:05531285509

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Esnaf
Yeni Üye29 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Arminmt
merhaba arkadaşlar
5000 ton net bakir varimdir, kocaman bir muşteri var mi?

Bakır sülfat mı yapılacak?

Yerleşim Belçika / LymburgMeslek Di?er
Yeni Üye29 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Cptyasir
Elimde 3 milyon adet il ilçe açık adresli data mevcut. Toplu sms veya çağrı ile ürünlerinizi tanıtıp satabiliriz.

Merhaba,

Bilgilerin hepsi Türkiye adresili mi?
Yurtdışı var mı?

Yerleşim Belçika / LymburgMeslek Di?er
Yeni Üye2 yazı
zeytin,zeytinyağı pazarlamayı düşünen arkadaşlar varsa iletişime geçebiliriz ürün,marka,süreklilik konusunda sıkıntı yoktur. çevresi olan arkadaşlar ek olarak kar paylı çalışabilirler iyi çalışmalar
vipolive

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Yöneticilik
Yeni Üye5 yazı
Merhaba arkadaşlar ; bursa mudanya/trilye bölgesinde zeytin ve zeytinyagi üretimi yapıyorum. Herhangibir marka yok direk bahçeden tüketiciye toptan zeytin ve zeytinyağı almak istiyenler olursa fiyatta yardimci olnunur
0531 604 21 90

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Yeni Üye2 yazı
Gümüş set satıyorum

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Ö?renci
Yeni Üye2 yazı
Gümüş set satıyorum şuanlık

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Ö?renci
Yeni Üye17 yazı
Alım-satım işleri , bireysel olarak tatmin edici bir portföy yani çevreniz yoksa genellikle tatmin edici sonuçlar vermiyor. Neden derseniz, zaten aklınıza gelebilecek tüm ürünler için toplu ihracat ve satışını yapan büyük şirketler ve networkler var zamanımızda. Bunlarla rekabet halinde olmak bile insanları en azından psikolojik olarak çok olumsuz etkiliyor.

Bence ister bilgi edinmek, ister bildiklerinizi paylaşarak az da olsa bir gelir elde etmek için sitemize gözatın. Bu şekilde, ufakta olsa kazançlar sağlayabilirsiniz. O vakte kadar da, emin olacağınız işler hakkında fikir edinebilirsiniz.
Özgün ve Hazır Makaleler | https://www.makaleyaz.net

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye3 yazı
kolay gelsin

küp şeker üretimi yapıyoruz

stick (uzun) şeker
405 adetli
360 adetli
ayrıca tek sargılı var

yardımlarınızı bekliyorum
0534 893 28 90

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Ythalat / Yhracat