Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Alım Satım İle Uğraşanlar Varsa Buraya ?

Başlatanmstafa97Tarih21/01/2017 22:57:04Yorum113

İlk mesaj
Yeni Üye9 yazı
Arkadaşlar alım satım ile ugrasanlar varsa ne aliyosunuz ne satiyosunuz fikir verirmisiniz?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
113 yorum
Yeni Üye7 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Hüseyin2434
Almanya da yaşiyorum 27 yildir kendim de esnafim
Türkiye den Almanya Hollanda Danimarka Belcika Fransa
Direk firma ile görüşülüp ürününüzün pazarlama-satış-tanitim- departmanı oluyoruz.Komisyon oranları yazili sözleşme ile yapilir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye7 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Direk firma ile görüşülüp ürününüzün pazarlama-satış-tanitim- departmanı oluyoruz.Komisyon oranları yazili sözleşme ile yapilir.
---
sayınyetgili.merhaba
yakupkaraca28@gmail.com
görüşelim
saygılarımla

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye37 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Arman38
Almanyaya ürün gönderebilecek arkadaslarin bütün ürün tekliflerine acigizi...!

MARDİN bulguru imalatımız var... Yurtdışına açılmak istiyoruz. Konu ile ilgili 0553 293313
05511309943sk

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
Yeni Üye37 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Arman38
Almanyaya ürün gönderebilecek arkadaslarin bütün ürün tekliflerine acigizi...!

MARDİN bulguru imalatımız var... Yurtdışına açılmak istiyoruz. Konu ile ilgili 0553 2936313
05511309943sk

Yeni Üye37 yazı
Alıntı Yapılan Metin:

MARDİN bulguru imalatımız var... Yurt dışına açılmak istiyoruz. Konu ile ilgili detaylı görüşelim. 0553 293313 veya karakayasulo@outlook.com
05511309943sk

Yeni Üye9 yazı
Arkadaşlar elimde 10 kiloluk teneke yeşil çizik zeytin var 65 tl teneke fiyatı bu ürünü çok güzel pazarlama yapacak arkadaşlar 1 günlük gezi ile tamamını eritebilir.marka üründür satışı kolay olur İstanbul içi Anadolu yakasında gelip görme şansınız var 05313155109
Emrem

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye4 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Arminmt
merhaba arkadaşlar
5000 ton net bakir varimdir, kocaman bir muşteri var mi?

Bursaliyamtar2019@gmail.com ayrintili meil gonderirmisiniz

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye7 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Mtgzr
keçi sütlü ve zeytinyağlı sabun satışımız var imalat bize ait tamamen doğal ve faydalı olduğu için alım devamlılığı olan ürünler

zeytinyağı sabunu yaptırmak isityoruz firma olarak fiyatlandırmanız nedir?
z

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Gyda
Yeni Üye7 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Emremercan34
Arkadaşlar elimde 10 kiloluk teneke yeşil çizik zeytin var 65 tl teneke fiyatı bu ürünü çok güzel pazarlama yapacak arkadaşlar 1 günlük gezi ile tamamını eritebilir.marka üründür satışı kolay olur İstanbul içi Anadolu yakasında gelip görme şansınız var 05313155109

kardeşim hangi firmanın zeytini
z

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Gyda
Yeni Üye28 yazı
merhabalar yuksek kazacli kuafor kozmetik piyasası için üreteceğim,müşteri portföyü ve pazarı hazır birlikte üretip birlikte sayacağımız düşük sermaye ile yüksek kazanç elde edecegimizharami helâli bilen sermayedar ortak arıyorum.istanbul avrupa yakasında olması tercih sebebidir.irtibat ismail bey 0552 318 61 62
orzala

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye28 yazı
merhabalar yuksek kazacli kuafor kozmetik piyasası için üreteceğim,müşteri portföyü ve pazarı hazır birlikte üretip birlikte sayacağımız düşük sermaye ile yüksek kazanç elde edecegimizharami helâli bilen sermayedar ortak arıyorum.istanbul avrupa yakasında olması tercih sebebidir.irtibat ismail bey 0552 318 61 62
orzala

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye33 yazı
Merhabalar,

Başta Almanya'da olmak üzere tüm Avrupada perakende ya da toptan satış yapan yada yapmak isteyen ,online e ticaret sitesi kurmak isteyen kişi ya da firmaların işlerini kolaylaştırmak için isterseniz e ticaret sitesi kurulumuna,ürün eklenmesi dil çevirileri ve tüm detaylara ayıracağınız vaktiniz yok fakat potansiyeli yüksek bir iş imkanı var bizler sizin için e ticaret sitenizi kurabilir birlikte çalıştırabilir tüm çağrı merkezi,SEO gibi e ticaret gereksinimlerini yapabiliriz ,birlikte çalışabiliriz talep etmeniz durumunda size tüm yazılım,dil ve diğer destekleride sağlayabilriz. Türkiyede 3 yazılım firmamız Almanya dada 1 yazılım ve 1 tekstil firmamız var potansiyel işleri bekliyorum.Almanya'da ortak olabileceğimiz kişilerlede görüşmek isterim.

Whatsapp:

00905514477082

Yerleşim ALMANYA / DüsseldorfMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye12 yazı
Merhaba,
Hazır giyim (dokuma gömlek,denim gabardin pantolon) üretimi ve ihracatı yapıyoruz. İhracat kapasitemizi artırmak yeni pazarlara ulaşmak istiyoruz.

Yerleşim Türkiye / Istanbul EsenlerMeslek Tekstil
Yeni Üye12 yazı
Merhaba,
Hazır giyim (dokuma gömlek - denim/gabardin pantolon) üretimi ve ihracatı yapıyoruz. Müşteri potansiyelimizi artırmak ve yeni pazarlara girmek hedeflerimiz arasında. İlgili arkadaşlar iletişime geçebilir.

Yerleşim Türkiye / Istanbul EsenlerMeslek Tekstil
Yeni Üye8 yazı
Erkek-bayan-çocuk çorap imalatı yapıyoruz ilgilenen olursa 05550691755
Berkay

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Ymalat
Yeni Üye33 yazı
Slm ,

Basta Almanya olmak uzere Almanya ve yakin civarda yasayan(Hollanda,Belcika,Avusturya da olur) ,yasadigi bolgede Turklerle arasi iyi ,cevresi genis olan , nokta atisi kisileri taniyan,kahve ve sosyal cevresi gercekten genis, duzenli ek gelir ve para kazanabileceginiz is icin arkadaslar bana mail atarsaniz hemen isi anlatirim baslayabiliriz.Su an aktif olarak yapmaktayiz.Detaylari mailde anlaticam. emreguclude@gmail.com

Yerleşim ALMANYA / DüsseldorfMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye19 yazı
Merhabalar,

Dekoratif, esanslı kalıp ve jel mumlar üretiyoruz.
Özellikle yurt dışı gezilerimizde talebin fazlalığını görüp bu işe Türkiye'de başladık ve şimdi de hem iç piyasa hem de ihracat için fırsat arıyoruz.

Herkese iyi çalışmalar dilerim

Hakan C.
0538 400 7010

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye19 yazı
Dekoratif, esanslı kalıp ve jel mumlar üretiyoruz.
Özellikle yurt dışı gezilerimizde talebin fazlalığını görüp bu işe Türkiye'de başladık ve şimdi de hem iç piyasa hem de ihracat için fırsat arıyoruz.

İlgilenirseniz görüşebiliriz.

Hakan C.
0538 400 7010

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis