Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Gökçeada, Datça'dan Doğal Ürünlerin Alınp Satılmsı

BaşlatanSrn_AydnTarih04/01/2017 23:08:40Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Merhaba, İstanbul'da ikamet ediyorum. Başlık'ta belirttiğim gibi Gökçeada ve Datça'dan doğal ve kısa sürede bozulmayacak ürünler getirip İstanbul'da küçük bir dükkanda satmak istiyorum. Köylülerden alınıp satılması durumunda ürünlerin üzerine etiket yapıştırıp öyle satmamız gerekiyormuş cezai durumu oluyormuş diğer türlü. İnternetten araştırma yapıyorum markası olan yerleri, birkaç yere mail attım geri dönüş bekliyorum. Bildiğiniz tedarikçi var mı bu yerlerde? Konuyla ilgili bilgisi olan varsa paylaşabilirse benimle çok sevinirim. Teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye88 yazı
Tarım bakanlığının izinleri adı altında belli standartları mevcut. İnternet sitesinde yazıyor. oradan etiketleme konusunu araştırabilirsiniz.
İstanbul - Kayseri - Bursa / İznik Kutluca

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye3 yazı
Cok tesekkurler yorumunuz icin, arastiracagim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye65 yazı

Merhaba size Ayvalık saf zeytinyağı tedarik edebilirim. Kendimiz üreticiyiz.
Taylan ŞENDUR

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yeni Üye21 yazı
şarküteri ürünü olarak tahin helvası isterseniz fiyat listesi için muhittinoz.ogs@gmail.com adresine mail atmanız yeterlidir.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Muhasebe
Yeni Üye64 yazı
datça da yaşıyorum. Datça dan bal, badem,zeytin yağı, organik doğadan toplanan keçi boynuzu, keçi boynuzu pekmezi, kekik, adaçayı, karabaş otu gibi aromatik bitkiler v.b ve sizin düşündüğünüz ürünler ile ilgili size yardımcı olabilirim. ayrıca şubat mart ayında dünyanın en erken çağlası datçadan çıkmaktadır. istanbulda satabilirseniz o konuda da yardımcı olabilirim. ürünleri kendi etiketlemeniz maliyet açısından size çok fazla fayda sağlayacaktır. Datça ya ait etiketli ürünlerden fazla kar elde edemezsiniz. size buradan istediğiniz kalitede ve uygun fiyatta ürün tedarikinde bulunabilirim. saygılar
kara kışa dayanan bahardan korkar mı hiç...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye300 yazı
Böyle bir yeri Nişantaşı, Etiler, Bebek vs gibi sosyetenin yaşadığı yerlerde açman gerekir, onun da kirasının altından çok az çeşitle kalkamazsın.İnternet sitesi aracılığıyla satış yapman daha mantıklı, oradaki kiraların altından kalkamazsın.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek