Ana içeriğe geç

İş Dünyası

13 Adımda Batma Taktikleri

BaşlataniturkmenTarih17/11/2016 16:31:30Yorum10

İlk mesaj
Üye406 yazı
1.Tasarım ile ön plana çıkmaya çalışmayın.
2.Ne için kimin için üretim yaptığınızı unutun.
3.Farkındalık yaratmayın.Marka kimliğinin prestij ifade eden kalite-güven-tasarım gibi ifadelerle uyuşmasın.
4.Taklidçi olun.Herkese güvenin.Hiçbirşey yazılı antlaşmalı ve cezai müeyyideli olmasın. Hizmet kaliteniz için iyi hizmet alıp kar için de iyi hizmet vermeniz gerektiğini unutun.
5.İşinizi en çok da siz bilmeyin.
6.Maliyet analizinizi sürekli güncellemeyin. 6 ay ve 1 yıllık ve ilk 5 yıllık planlar için gerekli olan alt yapıyı hazırlamayın.
7.3 ay boyunca mal satamazsanız borçlarınızı ödeyeceğiniz ekstra nakitiniz olmasın.
8.Personelinize açık seçik ve net olarak konuşmayın.Onların sizle gelecek planı yapmasına engel olup rakiplere hazır pazar ve arge kaptırmaya devam edin.
9.Siz aynı sektörde kimsenin vermediklerini verin.
10. İnat olun. Kimseyi dinlemeyin her işden anlarsınız hem sizden daha zeki ve bu işi iyi bilen yok ki.

bu zenginler hep *** fırsat vardı değerlendirdi diyin müsrif olun bol bol para harcayın.
1 liranın da mı hesabı olur diyin.

11.Batan şirketler neden battı bunu araştırmayın kimse nasıl da battım diye kitap mı yazmış sanki dimi..
12.İnternet neymiş reklam neymiş dimi.

13. herkes damacana bayiliği alırken siz toprakdan damacan üretmeyi düşünmeyin herkes yapardı bu iş mantıklı olsa dimi mantığında olun her daim.
ilk olmak öncü olmak da neymiş canım!!

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Üye144 yazı
Süper bir paylaşım Teşekkürler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye518 yazı
Güzel ironik yazı eline sağlık
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy
Yeni Üye27 yazı

Aynen güzel bir yazı.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Yeni Üye20 yazı
Süper yazı , acı tecrübe kokuyor..
Mail : info@netyaz.net
Gsm : 0532 610 90 85

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye1 yazı
güzel

Yerleşim Türkiye / Izmyr
Üye223 yazı
Bu yazdıklarınızı okuyan veya ibret alan olacağını sanmıyorum.Zira Türkiye de insanların çoğu kendi deneyini yaşamak istiyor,kendi eksiklerinin farkında değiller,para var olunca aklın kendilerinde olduğunu zannediyorlar,bu bir psikolojik sorun,bilgisi olmadan fikri olan çok kimse var ve bu batış yaşatıyor.

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Ticaret
Üye406 yazı
bi hadis kutsi de buyuruyor ki cenabı hak. Ben rızkı çok çalışana ,çok zeki olana daha çok vermem ben rızkı dilediğime veririm. hatta ahmaklara daha çok veriririm ki diğer insanlar çok çalışma ile çok zeki olmak ile bu rızkın kazanılmayacağını anlasınlar diye.
ha bize düşen çok çalışmak .rakiplerden daha çok çalışmak. fırsatları yakalayabilecek zekaya sahip olmak.
şimdi biz milletçe kurtuluş savaşında küllerimizden doğduk almanya 1945 de başlattı sanayi hamlesini biz 1930 larda ancak atatürk öldükden sonra sanayi hamlesi bir 45 yıl aksadı.madem ki biz ağır sanayi de 45 yıl gerideyiz malzemelerinde hammeddesini üretmek te bu kadar yıl geri kalmışız.o zaman arge ile tasarım ile büyüyeceğiz.

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Saty? / Pazarlama
Üye381 yazı
:) tebrikler üstad
158

Yerleşim Türkiye / MardinMeslek Reklam
Yeni Üye2 yazı
Eğlenceli ve bilgilendirici bi yazı olmuş. Daha batıp tecrübe etme fırsatım olmadı bi gün oda olur elbet :D

Yerleşim Türkiye / DüzceMeslek Muhasebe
Üye433 yazı
tebrikler , acılı bir hikayenin gelişimi herhalde...

Yerleşim Türkiye / MarmaraMeslek Emekli