Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Üniversiteye Hazırlık Dergisi Çıkartmak

Başlatanankara2929Tarih28/12/2016 03:02:20Yorum3

İlk mesaj
Üye574 yazı
Arkadaşlar, malum dersaneler kapatıldı, yıllarca dersane işletenler artık işyerini özel okul şekline çevirdi, buna bütçesi olmayanlar ise, dersaneleri kapattılar, şimdi sizin çocuğunuz olsa, üniversite sınavına girecek, nasıl hazırlanacaktı, normal liseyi bitiren birisinin dersane eğitimi almandan, test tekniklerini bilmeden, sınavı kazanması pek mümkün olmaz, eskiden üniversiteye hazırlık dergileri vardı, şimdi herşey internete geçtiğinden bunlar da kalmadı, acaba yeniden bu işi piyasaya çıkartsam, tutunabilir miyim? dersaneciliğin olduğu dönemlerde final dergisi vardı, bende alırdım her sayısını, böyle birşey yapılsa nasıl olur sizce, fikirlerinizi bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye574 yazı
bilgileriniz için tşk ederim.

Üye574 yazı
konu günceldir.

Yeni Üye2 yazı

internette cok uygun fiyatlara videolar var hocam. mesela matematikte üslü sayılar 8 video,adam bu 8 videoyu 8 liradan satıyor. ya da fizik moment denge konusu.toplam 9 video. 9 liraya satıyor.butun konular 140 150 liraya satılıyor. cok da ayrıntılı sekilde anlatılıyor.ama tek eksigi ,öğrenci yapamadıgı soruları yardım alarak soramıyor,yanıt alamıyor.artık cogu kaynak video ya da soru bankası,deneme sıanvları olsun yandex tarzı sitelerde paylasılıyor. universite hazırlık dergisi cok ragbet gormez diye dusunuyorum.

dergi yerine ogrencinin yapamadıgı bir soruyu ekran resmi alıp gonderebilecegi ve bu sorunun cozumunu bulabilecegi bir site yapılır. 10 lira,20 lira gibi krediler satılır.10 liraya 30 ,20 liraya 65 soru sorulabilir.ve ogrenciye video ile gonderilebilir cevabı.bunun tutabileceğini düşünoyurm

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er