Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İşlek Caddede 8 M2 Dükkanda Ne Satılır?

Başlatanf.basaranTarih13/10/2008 20:57:12Yorum34

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
arkadaşlar merhaba, 8 m2 kullanım alanı olan fakat; çok işlek bir caddede nasıl bir iş yapılır? her tarafı cep telefoncusu olduğu için bu iş değil. farklı bir iş yapmak istiyorum. sizden ivedi farklı fikirler bekliyorum. ayrıca dükkan kirası da yüksek olduğu için cirosu fazla olabilecek bir iş lütfen. herkese saygılar..
Fatih BAŞARAN
Körfez / KOCAELi
fatihbasaran_1907@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
34 yorum
Yeni Üye83 yazı
HOCAM ÇOK İŞLEK BİR YERSE
TEK YAPILACAK ŞEY VAR
1 SOSİSLİ SANDVİÇ
2 KAŞARLI TOST
3 KARIŞIK TOST
4 HAMBURGER
5 SABAHLARIDA SICAK POĞAÇA
6 KALEMİ SATMA 5 KALEMDE DÜNYALAR SENİN OLUR TABİ ENVAYİ ÇEŞİT İÇECEK KOYACAKSIN SUYUNDAN AYRANINA KOLASINDAN MEYVA SUYUNA SEN YAPMAZSAN YERİ BANA SÖYLE BEN GELİYORUM :)))))))
AMA 5000 TL KİRA İNAN ÇOK ONU ÇIKARTMAN İÇİN GÜNDE 1000 TL CİRO YAPMAN LAZIM NEYSE BENDE VAZ GEÇTİM BU İŞTEN :))))))

Yerleşim Kuzey Kybrys TC / GirneMeslek Yöneticilik
Yeni Üye14 yazı
mt.karesi 625 tl olan bir dükkan ve aylık ve 8 mt.kare bence seyyar bi iş yap yada sende paran varsa al böyle bi dükkan ver kiraya tutan varsa ne uğraşacan adamın kirasını nasıl öderim diye bune ya 5000 tl kira fabrikamı bu kardeşim ,mezar kadar yer.
111111

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Yeni Üye14 yazı

hem bu şekilde ticaret yapacam diye kira vs. masrafları çıkaracam diye kendini helak edcen ve piyasayıda bu şekildeki arkadaşlar olumsuz etkileyecek deymez derim ben .
111111

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Yeni Üye3 yazı
yok 2020 oldu bende merak ettim acaba be yaptı açabildi mi #128513;

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Muhasebe