Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Self Servis Oto Yikama (istanbul)

BaşlatanM.saltabasTarih03/12/2016 00:01:41Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye10 yazı
Merhaba arkadaşlar istanbul ataşehir&umraniye taraflarin da 1500 m2 ustune bir SELF SERVİS oto yikama acacahim insallah sizce ilgi gorur mu ?

KOPUK 1 TL
SOGUK&SOGUK SU 1 TL
CİLA 1 TL
SULURGE 1 TL


Fiyatlar boyle olacak millet gelsin arabasini yikasin temizlesin.

TOPLAM 4 SİVİ BOLUMU 6 SUPURGR BOLUMU OLACAK.


Yorumlarinizi bekliyorum :)

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye385 yazı
bu şekilde
1 saatte kaç araç kapasiteniz olacak?
size vergi öncesi bu 1 TL lerden ne kadar kar kalacak ?
vergileri kdv -gelir vergisi vb... ödedikten sonra size ne kadar kalacak?
bu iş yerinde en az 1 çalışan olması şart onunda maaliyetini ve bu makinaların bakım-amortismanlarınıda hesaba katmanız gerekmekte.

ben bir kere bu şekilde ankarada bir benzinlikte görmüştüm bilmeden yıkamaya girdim, hava hafif rüzgarlıyken köpük ve su üstüme sıçradığından bir daha bu şekilde kendim yıkamayı hiç düşünmedim bir dahada kendim yapmam insanın üstü başı batıyor.
biraz kar marjı düşük gibi geldi bana

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye546 yazı
Hocam self servis yanında uygun yerin varsa 1 elemanı oraya ko**** yıkama işi yapabilirsin.Arkadaşın dediği gibi mutlaka bir sorumlu lazım o sorumluya maaş verecen sonçta.Eğer ki yıkama da tecrübeli eleman alırsan mesela yarı yarıya anlaşırsın günlük giderlerin ordan cıkar elemana da maaş vermemiş olursun.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy