Yeni Üye Toplam 22 yazı |
|
oZe Üye Toplam 239 yazı | 20/10/2008 : 13:25:01 ![]() Kitap okuma,Hayal kur! Yerleşim : Türkiye / Giresun | Meslek : Öğrenci |
171988 Üye Toplam 515 yazı | emlak oto toptancılar vs.. olacagı alsakmisatsakmi.com la yürüyecem inşallah www.includingterms.com landa koşacam bide ib sorum olacakdı cmkansak sen web isteside yapıyosun www.hrs.com gibi bir site kca mal olur?benim aklımdaki fikir biraz farklı ben rezervasyondan komısyon almıycam senelik 150 euroya üyelik bayi sistemini ele alacam benım eskı calıstıgım reklam sırketı 22 ülkede onun gibi yada onunla anlasarak 22 ülkedeki tüm otellerlen birebir görüşme sıcak satış gibi bir düşüncem var 150 euronun 25 eurosu şirkete 25 eurosu şirket adına calışan+üyelerin 4sene boyunca yeniden üyeliklerinde her yıl %10 prim benim çalıştıgım şirket 2 senede özel telekom firmasına hiç tvde falan eklma yokken kimsenın özel telekomdan haberi yokken 8000 üye kazandırdı istanbul ofisinde geirsi siz düşünün iyi organize olunursa aylık en az300 otel buda demektirki 100euro*300=30000 euro senelik 36000euro:)bu yorumu okuyanlar bu adam da ucmus diyebilir bende onlara bay hondanın hikayesini okumalrını tavsiye ediyorum gereken cvp bı orada bulacaklar diğer projelerim ise : 1)www.outletcadiri.com (alışveris sitesi) int ortalama % 10 karla ürün satmak 2)www.iptalturborsasi.com (adı üstünde) İPTAL TUR BORSASI Paket turlar yayılıyor. Turizmciler yerli turiste döndü, yabancılara verdikleri makul fiyatları iç piyasaya da uyguladı, tur satışları günden güne de artıyor. İyi bir tesiste ucuz tarihte yer bulmak için aylar öncesinden rezervasyon gerekiyor. Peki ya sonradan vazgeçmek gerekirse? Tüketici Yasası belli bir miktar indirimle vazgeçme hakkı tanıyor ama, son dakikada sorun çıkarsa bu hak yanıyor. Tam o anda o tesise gitmek isteyen kimseyi bulmanız adeta imkansız. Ülkemizde giderek büyüyen tur pazarı böyle bir sorunu ve iş fırsatını beraberinde getiriyor. Çözüm de Almanya'dan, dünyanın en çok gezen ulusundan geliyor. "İptal havuzu" anlamına gelen www.stornopool.de sitesi, vazgeçilen turlar ve uçuşlar için bir borsa oluşturmuş. Turunu, uçuşunu, ödenmiş otel rezervasyonunu iptal etmek zorunda kalanlar siteye üye olarak tekliflerini bırakıyor. Alıcı her şey dahil net fiyat ödüyor. Örneğin, 5 yıldızlı Miraflore'de 7 günlük tatil her şey dahil 999 euro yerine 449 euro. Ama çabuk karar vermeniz gerek, çünkü 19 Ağustos'ta orada olmalısınız. Mallorca Marriot otelde 8 Ekim'de başlayan bir haftalık tatilin fiyatı ise 2 bin euro'dan bin 475 euro'ya düşmüş. Buna karşın 1 Ekim DusseldorfAntalya çıkışlı haftalık "Türk rivierası" turu bin 238 euro'dan sadece bin 194 euro'ya düşmüş. Dedik ya, burası borsa, talep varsa indirim az olur. Yine Mallorca'da RIU Playa otelinde 16 Eylül'de başlayan bir haftalık tatilin fiyatı da bin 258 euro'dan bin 208 euro'ya düşürülmüş. İndirimlerin az olması, aslında siteye yönelik rağbetin bir göstergesi. Satıcı bu hizmet için site yönetimine indirimin yüzde 20'si kadar komisyon ödüyor. Yani fiyatını 500 euro indirdiyse 100 euro veriyor. Mantıklı, çünkü turun talibi çoksa indirim azalır. Bu durumda aracılılığa ihtiyaç da düşük demektir, komisyonu düşük olmalıdır. Hizmet bedelinin 25 euro bir alt sınır var. Üyelik şimdilik ücretsiz. Sitenin müşterileri arasında tur organizatörleri de var. Eminim buna benzer bir site bizde de ilgi görecektir. Sadece turlar değil, gidilemeyen devremülkler de aynı şekilde pazarlanabilir. Hatta site tutarsa, uyduruk tesisler, yapay fiyatlar ilan edip, buradan indirimle satmaya kalkabilirler isfikrim.com 3)www.alsakmisatsakmi.com üreticiler tptancılar vs bulusmasını saglayan site ayda 20 lira gibi bi ücretle resimli ilanlarını verebilecekleri bi sistem kurmak istiyorum yada sahibinden.com tarzı 4)www.meslekedinin.com kurs rehberi sitesi acmayı düşşünüyorum iyi para kazandırıyo kursarakursbul diye bir site var kurslardan aylık 50 ytl alıyo 378 tane kayıtlı kurs var gerisini siz düşünün basta 10 lira yapsam bile tutar herhalde 5www????.com sadece ayakkabı ve aksesuarlarını satan bi int sitesi acmayı düşünüyorum tedarikci buldum nike puma gibi toplam 500 ayakkabı cesidi ve aksesuarları var daha kar marjını konusmadım mail beklıyorum isteyene adresinin verebilirim 6)www.???.com bu sitedede webmasterlarına int sitesinden para kazanma yollarını anlatacam daha dogrusu hangı reklam kac tıklamaya ne kadar veriyo falan tabıkı benım sıtede hepsının reklamı olacak o siteye girmek icinde benım reklamları tıklamalı yada firma rehberi 7)ve en büyük hayalı www.includingterms.com(herşeydahilfiyat)anlamı 7 dilde yayın yapan tüm dünyadakı herşey dahil sistemi uygulayanların reklamını almak sneelık 150$ gibi bir ücretle hersey dahıl özellıkle akdeniz ülkeleri uyguluyo son dönemde mısıra basladı ruslar almanlar ingilizler artık hersey dahıl otellere ilgi gösteriyolar hatta gecen ay gazetede cıktı bıle krızde ingilizlere türkiyeye gidin diyorlardı günlük 25 euroya sınırsız herşey dahil tatil yapmayı öneriyolardı sizce fikirlerim nasıl ? Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Esnaf |
Tamerlan Yeni Üye Toplam 22 yazı | 19/12/2008 : 10:18:55 ![]() Fikirlerin çok güzel, ancak web tasarım kursları herhalde şart. Ben denedim ama başaramadım site yapmayı. Vakit ayıramıyorum bu işe. Yeni sezon jazırlıkları devam ediyor, hangi birine yetiştirem bilemiyorum. Ama iş sadece site ile bitmiyor. Şirket şart, özelikle A Sınıf Tur operatör belgesi. Şimdi siteler takipte, rakiplerde hemen şikaette bulunmaya hazır, yabancı acentelerde artık resmi çalışan partner istiyor. Bir site daha ucuza da mal olur, sanırım 15 000 - 20 000 YTL civarında, burada önemli masraf online rezervasyın programları. Bu programlar 2000 - 18 000 YTL arasında değişiyor. Belgeli şirketle beraber yaklaşık 100 000 YTL para lazım. O yüzden ancak bu parayı yatırmaya hazır olan kişilerle çalışacam. Teklifler çok, ancak gereken yatırımı sağlayacak, sağlam biri daha çıkmadı, biraz da krizin etkisi var herhalde. Sadece reklam ve üyelik ücretiyle ayakta kalmak zor olur, o yüzden cuzzi de olsa bir kar koyulmalı, ya da otellerle anlaşma yapılırken Kick Beck anlaşması yapılmalı. www.stornopool.de gibi satış denemeleri var artık Türkiye'de(Antalya'da benim bildiğim). Ancak şu anda sadece uçaklar üzerine, oda çok zor. Bu konuda hazırlıklarım var, gerçi şu anda sadece eski Sovyetler Birliği ülkeleri çartır uçaklarını kapsıyor. Bunu uygulamak arkanda çok sağlam şirketi olması gerekiyor, özelikle hukuk bürosu. Nedeni de şirket sana bildiriyor last minet satışı, sen satmaya çalışırken, o şirketin herhangi bir ofisi o yeri satıyor, sen satış gerçekleştirsende, sana pardon biz kendimiz sattık diyor ve sen zor durumda kalıyorsun. Butürlü sorunlar da her 5-6 satışta çıkıyor. ben tarzanca yöntemlerle denedim geçen yaz ve epey satış oldu. Uçak şirketleri boş ooltuk durumunu bilidiriyordu, oteller de boşluk durumunu geçiyordu, ya da büyük tur öperatörler bildiriyordu hangi garantili odalarını dolduramıyorlar. En çok satış o şekilde gerçekleştirdim bu yaz, ama arkamda sağlam şirket yoktu ve geliştiremedim konuyu. İnternet borsa fikri çok güzel, bunu daha yapan görmedim Türkiye de. Diğer ülkelerde çoktan gelişti bu konu, komşu Bulgaristan bile turizm borsası var, maalesef Türkiye gibi, turizme bağlı bir ülke halen bu konuda yine geride kaldı. Tamerlan Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Turizm |
171988 Üye Toplam 515 yazı | Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Esnaf |
171988 Üye Toplam 515 yazı | internettern buldugum bir firma rezervasyn siatemini ortak yapabılıyo öyle 2000-18000 ytl gibi fiyatlar söz konusu değil basta hiç nir ücret vermiyosun rezervasyon sistemine düşün her rezervasyon için 0.90 euro şirkete ödeniyo 1 ayda üst limit 90 euro şirketin siteside www.reseliva.net Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Esnaf |
Tamerlan Yeni Üye Toplam 22 yazı | 20/12/2008 : 09:11:10 ![]() Evet, epey etki var, telefonla ancak iç pazar araya bilir, ya da acilen rezervasyon yapmak isteyenlet, ya da bir sıkıntısı olanlar. İnternet vergi ortamını bende ta bilmiyorum, ancak turizm kapsamına girdiği için bu gibi faaliyetler, turizme uygulanan %8 KDV den yararlanmak için A sınıf belge şart. Zaten aksi takdirde TURSAB hemen çöker başına, cezalar da çok ağır. Bu rezervasyon sistemi çok ilgimi çekti, ancak o otellere hitaben, benim ihtiyacım olan acentelere hitaben bir program. Tamerlan Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Turizm |
limt97 Yeni Üye Toplam 7 yazı | www.otellerrehberi.net adlı bir sitem var projem yeni ama nasıl yapacağımı bilmiyorum birlikte çalışabiliriz belkide... Yerleşim : Türkiye / Diyarbakır | Meslek : Memur |
limt97 Yeni Üye Toplam 7 yazı | www.otellerrehberi.net adlı bir sitem var projem yeni ama nasıl yapacağımı bilmiyorum birlikte çalışabiliriz belkide... ilgileniyorsanız iletişime geçiniz Yerleşim : Türkiye / Diyarbakır | Meslek : Memur |
limt97 Yeni Üye Toplam 7 yazı | otellerrehberi.net adlı bir site kurdum bu siteyi projende kullanabiliriz. Yerleşim : Türkiye / Diyarbakır | Meslek : Memur |
myakut Yeni Üye Toplam 1 yazı | Şahsen https://masaloku.com.tr/ sitesini kurdum. Sizce nasıl bu site? Eksikleri bana iletebilir misiniz? Yerleşim : Türkiye / Adıyaman | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
| ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |