İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Spor Salonu Kurmak
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
33 yorumA
Yeni Üye4 yazı
F
Üye297 yazı
Saygılar.
A
Yeni Üye4 yazı
hocam zaten hayatımız hep bişeyleri beklemekle geçiyo.. ama bekleyelim tabi..
A
Editör5590 yazı
11/10/2008 : 23:16:05#4
Web sitesi
Alıntı
Bir kere kiranı bir belirle nasıl bir yerde nasıl bir yer olacak ? Diyelim ki 1000 liralık bir yer buldun, depozito hava parası falanda yok aylık ödenecek. Demek ki önce bir adet 1000 lira lazım.
İçine ne koyacaksın sadece alet mi yoksa vitamin bar da olacak mı ? Aletler sıfırmı olacak 2. el mi alınacak yoksa sanayide hepsi yaptırılacak mı. Koşu bandı kondüsyon bisikleti kalemlerini yaptıramayacağına göre almak zorundasın. Ama Fitness aerobik ve güç sehpalarını hazır almadan bir şeyler icat edebilirsin. Gene de barlar dambıllar bar ağırlıkları da hazır olmak zorunda.
Işıklandırma seslendirme aynalar ve dekorasyon var sırada. Işıklandırma kolay en ucuzu bile iş görür şekilli bile olabilir. Seslendirme de kolay standart bir cd-kaset FM radyo çalar ve ilave 2 mini hoparlör en büyük yerde bile iş görür. Dekorasyon için mecbur para harcanacak malum biraz da motivasyon işi spor.
Yarı body yarı kondüsyon salonu sıcak sulu duşları soyunma odaları müşteri dolapları basit bir meşrubat dolabı aynalar badana boya derken kirası ruhsatı en kelepirinden istanbul gibi yerde sana 25- 30 bini hemen harcatır. Adam gibi bir salonun bir sıfır peguet 407 parasını yiyeceği kanaatindeyim. Hocaya falan da ihtiyaç var. Bayanı erkeği . .
Merdiven altı karate salonu açsan bir şekilde ruhsatını da ayarlasan genede 10 - 15 binin gider.
Sektörün zaten içinde değilsen bazı kısayolları bilmiyor işi sıfırdan öğreneceksen bu işi sevmedim....
(imza: nöbetci bilirkişi)
tamnland.com
A
Yeni Üye4 yazı
Yok ilgileniyorum tabiki.. Cevap için teşekkür ederim.. Özetlemişsin herşeyi..
D
Yeni Üye10 yazı
Body Ve Fitness Salonu Açarsan Çok İyi İş Yaparsın Siirt gibi Bi Yerde Abim Açtı 100 Milyar Kredi Çekti 4 Ayda Borçları Bitti Şuanda Kâr ına Çalışıyor Ayda Minimum 10.000YTL Geliri Var Eğer Bu Konuda Tecrübeliysen İşi Kıvırırsın
E
Yeni Üye86 yazı
Açılış yerine göre ciddi karlar var bu işte.Biraz lüks bi yer açarsan geliri de ona göre olur.Müşteri memnuniyeti çok önemli.Aletler,hocalar hep müşteriye aradığını vermeli.Benim tavsiyem bodrum katı yerine ferah havadar bir yer tutmam.Eğer böyle yaparsan gerçekten tercih edilir hale gelirsin.Bu sporla aralıksız bir yıldır ilgileniyorum.Bulunduğum yerde gitmediğim salon kalmadı.Şuanki salona diğerlerinden yaklaşık 20 TL daha fazla veriyorum ancak diğer salonların hiçbirinde bu yerki kadar motive olamadım.Bunun en önemli nedeni salonun çok geniş ve ferah olması.
Tercih edilir bir salon açacaksan 100 000 TL'yi gözden çıkarmalısın bence.
Tercih edilir bir salon açacaksan 100 000 TL'yi gözden çıkarmalısın bence.
"Bir işi başaracağıma da inansam, başaramayacağıma da inansam hep haklı çıkarım" Henry Ford
"Hayat gelecek için planlar yaptığımız sırada yaşadıklarımızdan ibarettir."
"Hayat gelecek için planlar yaptığımız sırada yaşadıklarımızdan ibarettir."
A
Üye133 yazı
assult kardeşim merhaba;
Düşündüğün büyüklük,cihaz ve aletlerden bahsedersen fiyat teklifi verebiliriz.
alisikel@mynet.com mail adresim
Düşündüğün büyüklük,cihaz ve aletlerden bahsedersen fiyat teklifi verebiliriz.
alisikel@mynet.com mail adresim
B
Yeni Üye1 yazı
antalyada salon için ortak arıyorum. ararsan konuşuruz. 0538 889 1071 kenan
G
Yeni Üye1 yazı
girişimci
W
Yeni Üye4 yazı
08/12/2009 : 15:43:53#11
Web sitesi
Alıntı
Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Spor Yöneticiliği mezunuyum, spor salonu açmak isteyen arkadaşlarla görüşebiliriz. işin tüm niteliğine sahip olup ''spor yönetiminden'' mezun olduğum için spor salonu veya sporla ilgili herhangi bir aktivite yapmaya yetkim ve diplomam var. irtibat etmek isteyenler bana : 0505 480 74 02 telefon numarasından ulaşabilirler. istanbul/büyükçekmece'de ikamet etmekteyim.
mrtpinarci
W
Yeni Üye4 yazı
08/12/2009 : 19:41:40#12
Web sitesi
Alıntı
arkadaşlar bu arada istanbul ve antalya' da oluşabilecek iş teklifleri değerlendirmeye alınabilir. diger iller için kalacak yer temini yapılabilirse görüşülebilir.
mrtpinarci
O
Yeni Üye1 yazı
slm herkese arkadaslar spor salonu açmak isteyen olursa iş yeri acmak için antrenörlük belgemi kiralıyorum ilgilenen olursa omurcinargs@hotmail.com adresinden ulaşabilr
ö.ç
W
Yeni Üye4 yazı
23/02/2010 : 19:56:11#14
Web sitesi
Alıntı
Arkadaşlar antrenörlük belgesi salon açmak için geçerli değil, ben spor yönetimi mezunuyum benim belgem geçerli olanı bilginiz olsun.
mrtpinarci
W
Yeni Üye4 yazı
23/02/2010 : 19:58:22#15
Web sitesi
Alıntı
Ayrıca okuldan mezun olmamış arkadaşların diploması olmadığından bu tür şeylere dikkat edin lütfen. ;)
mrtpinarci
S
Yeni Üye56 yazı
GÜZEL İŞ AMA GÜZELDE PARA İSTİYOR YANİ ELİNDE EN AZ TİRİNG 150 KAĞIT OLACAK PARA PARAYI ÇEKER BOŞUNA DEMEMİŞLER TABİ AKILLI OLMAKTA ÖNEMLİ MALESEF ÜLKEMİZDE GENÇLER UMUTSUZ ÇALIŞTIĞINIZ İŞ YERLERİ İKİ KURUŞ MAAŞA SİZİ SÖMÜRDÜKÇE SÖMÜRÜYOR KENDİN BİRŞEY YAPSAN ODA OLMUYOR YANİ İNSAN İNSAN OLMAK İÇİN UMUTLANAMIYOR
S
Yeni Üye34 yazı
Arkadaşlar herkese merhaba.Yorumları dikkatle okudum.
İş kurmak için yatırım olanağı arayan arkadaşlara ve tabiki bu işlerden az çok anlayanlara spor salonu işini tavsiye ediyorum.Havalarında ısınmaya başlaması ile birlikte spor sektörü hareketlenmeye başlar.Ve bu işler her zaman öyle çok masraflı olmaz. Masraf olayı müşteri kitlenizle alakalıdır. Orta halli bir ilçede yada mahallede açılan salon ile Lüks sosyete salonları arasında elbette her bakımdan fark olur.Ben orta halli bir ilçede yaşadığım için kendi salonumu örnek göstereyim.
Kendime ait spor salonumu(13 yıldır faaldir) bir süre sonra kapatıyorum. Sebebi 13 yıldır aralıksız çalıştığım için yorulmuş olmam ve başka bir iş daha yapıyor olmam.
Malzemeleri alalı 2 sene ya oldu ya olmadı, çok temiz durumdadır.
Tüm salonu komple tasfiye edeceğim için salonu paket olarakta verebilirim. (Soyunma dolapları,yer döşemeleri,aynalar,vs.)
Spor salonu işi, muhitine göre kendini kısa sürede amorti edebilen uzun vadeli bir iştir. Güzel bir ortam kurulursa ve ilave branşlarda eklenirse geliri katlanarak artar.
Örnek olarak: Body salonu haricinde karate-taekwondo-kick-box vs.gibi dersler,bayanlara özel aerobik step gibi dersler eklenirse gayet güzel getirisi olmaktadır.
Elimden çıkarmak istediğim malzemelerin listesini ekliyorum.Tüm bu malzemeler için hediyesi ile birlikte düşündüğüm rakam 18 bin lira civarıdır.
1 adet 4 lü istasyon(triceps-lat-yerden çekiş-kanat çekiş kombinasyonları (kayışlı biceps-triceps kısmı kablolu)
1 adet Kelebek-(Butterfly machine)
1 Adet chest pres -kayışlı
1 Adet leg extension-kayışlı
1 adet leg curl-kayışlı
1 adet cable cross-kablolu
1 adet adductor-kablolu
1 adet abductor-kablolu
1 adet Leg pres
1 adet multipres
1 adet barfiks-dips
2 adet multiposition bench
2 adet düz sehpa
1 adet bench pres
1 adet ayarlı mekik
1 adet crunch
1 adet düz mekik
1 adet scott curl sehpa
1 adet Dumbell standı ve Dambıl seti....
yaklasık 4-500 kg kadar ağırlık plakası
bar ve z barlar
İlave olarak; Çelik soyunma dolapları,aynalar ve resimdede görülen kauçuk yer döşemeleri(100 m2),90 lt termosifon şofben hediye olarak verilecektir.
İlgilenen arkadaşlar sedatersin@mynet.com mail adresime mail atabilirler.
Ve aşağıyada sizlere bir fikir vermesi için 2 resim ekliyorum. Malzemelerin tamamını tek tek resimleyemedim.

İş kurmak için yatırım olanağı arayan arkadaşlara ve tabiki bu işlerden az çok anlayanlara spor salonu işini tavsiye ediyorum.Havalarında ısınmaya başlaması ile birlikte spor sektörü hareketlenmeye başlar.Ve bu işler her zaman öyle çok masraflı olmaz. Masraf olayı müşteri kitlenizle alakalıdır. Orta halli bir ilçede yada mahallede açılan salon ile Lüks sosyete salonları arasında elbette her bakımdan fark olur.Ben orta halli bir ilçede yaşadığım için kendi salonumu örnek göstereyim.
Kendime ait spor salonumu(13 yıldır faaldir) bir süre sonra kapatıyorum. Sebebi 13 yıldır aralıksız çalıştığım için yorulmuş olmam ve başka bir iş daha yapıyor olmam.
Malzemeleri alalı 2 sene ya oldu ya olmadı, çok temiz durumdadır.
Tüm salonu komple tasfiye edeceğim için salonu paket olarakta verebilirim. (Soyunma dolapları,yer döşemeleri,aynalar,vs.)
Spor salonu işi, muhitine göre kendini kısa sürede amorti edebilen uzun vadeli bir iştir. Güzel bir ortam kurulursa ve ilave branşlarda eklenirse geliri katlanarak artar.
Örnek olarak: Body salonu haricinde karate-taekwondo-kick-box vs.gibi dersler,bayanlara özel aerobik step gibi dersler eklenirse gayet güzel getirisi olmaktadır.
Elimden çıkarmak istediğim malzemelerin listesini ekliyorum.Tüm bu malzemeler için hediyesi ile birlikte düşündüğüm rakam 18 bin lira civarıdır.
1 adet 4 lü istasyon(triceps-lat-yerden çekiş-kanat çekiş kombinasyonları (kayışlı biceps-triceps kısmı kablolu)
1 adet Kelebek-(Butterfly machine)
1 Adet chest pres -kayışlı
1 Adet leg extension-kayışlı
1 adet leg curl-kayışlı
1 adet cable cross-kablolu
1 adet adductor-kablolu
1 adet abductor-kablolu
1 adet Leg pres
1 adet multipres
1 adet barfiks-dips
2 adet multiposition bench
2 adet düz sehpa
1 adet bench pres
1 adet ayarlı mekik
1 adet crunch
1 adet düz mekik
1 adet scott curl sehpa
1 adet Dumbell standı ve Dambıl seti....
yaklasık 4-500 kg kadar ağırlık plakası
bar ve z barlar
İlave olarak; Çelik soyunma dolapları,aynalar ve resimdede görülen kauçuk yer döşemeleri(100 m2),90 lt termosifon şofben hediye olarak verilecektir.
İlgilenen arkadaşlar sedatersin@mynet.com mail adresime mail atabilirler.
Ve aşağıyada sizlere bir fikir vermesi için 2 resim ekliyorum. Malzemelerin tamamını tek tek resimleyemedim.

S
Yeni Üye34 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - Shotokan Arkadaşlar herkese merhaba.Yorumları dikkatle okudum. İş kurmak için yatırım olanağı arayan arkadaşlara ve tabiki bu işlerden az çok anlayanlara spor salonu işini tavsiye ediyorum.Havalarında ısınmaya başlaması ile birlikte spor sektörü hareketlenmeye başlar.Ve bu işler her zaman öyle çok masraflı olmaz. Masraf olayı müşteri kitlenizle alakalıdır. Orta halli bir ilçede yada mahallede açılan salon ile Lüks sosyete salonları arasında elbette her bakımdan fark olur.Ben orta halli bir ilçede yaşadığım için kendi salonumu örnek göstereyim. Kendime ait spor salonumu(13 yıldır faaldir) bir süre sonra kapatıyorum. Sebebi 13 yıldır aralıksız çalıştığım için yorulmuş olmam ve başka bir iş daha yapıyor olmam. Malzemeleri alalı 2 sene ya oldu ya olmadı, çok temiz durumdadır. Tüm salonu komple tasfiye edeceğim için salonu paket olarakta verebilirim. (Soyunma dolapları,yer döşemeleri,aynalar,vs.) Spor salonu işi, muhitine göre kendini kısa sürede amorti edebilen uzun vadeli bir iştir. Güzel bir ortam kurulursa ve ilave branşlarda eklenirse geliri katlanarak artar. Örnek olarak: Body salonu haricinde karate-taekwondo-kick-box vs.gibi dersler,bayanlara özel aerobik step gibi dersler eklenirse gayet güzel getirisi olmaktadır. Elimden çıkarmak istediğim malzemelerin listesini ekliyorum.Tüm bu malzemeler için hediyesi ile birlikte düşündüğüm rakam 18 bin lira civarıdır. 1 adet 4 lü istasyon(triceps-lat-yerden çekiş-kanat çekiş kombinasyonları (kayışlı biceps-triceps kısmı kablolu) 1 adet Kelebek-(Butterfly machine) 1 Adet chest pres -kayışlı 1 Adet leg extension-kayışlı 1 adet leg curl-kayışlı 1 adet cable cross-kablolu 1 adet adductor-kablolu 1 adet abductor-kablolu 1 adet Leg pres 1 adet multipres 1 adet barfiks-dips 2 adet multiposition bench 2 adet düz sehpa 1 adet bench pres 1 adet ayarlı mekik 1 adet crunch 1 adet düz mekik 1 adet scott curl sehpa 1 adet Dumbell standı ve Dambıl seti.... yaklasık 4-500 kg kadar ağırlık plakası bar ve z barlar İlave olarak; Çelik soyunma dolapları,aynalar ve resimdede görülen kauçuk yer döşemeleri(100 m2),90 lt termosifon şofben hediye olarak verilecektir. Ve aşağıyada sizlere bir fikir vermesi için 2 resim ekliyorum. Malzemelerin tamamını tek tek resimleyemedim. ![]() ![]() |
Tekrar merhabalar.
Resimde görülen malzemelerde döşeme renkleri mavi olarak değiştirilmiştir. :)
S
Yeni Üye34 yazı
Makinelerin döşeme renkleri değişmiş olarak resimlerini ekliyorum.

S
Yeni Üye34 yazı
Malzemelerin satış işlemi gerçekleşmiştir.
Satın alan arkadaşa hayırlı olsun diyorum.
Satın alan arkadaşa hayırlı olsun diyorum.
B
Yeni Üye1 yazı
10/06/2010 : 21:50:33#21
Web sitesi
Alıntı
Merhaba portakalspor olarak türkiye genelinde bayanlara yönelik spor salonu bayiliği vermekteyiz.Sistemimiz bayanlara yönelik olup salon açmak isteyenlerin bayan olması şartı aranmaktadır.
B
Üye1359 yazı
pilatesi tavsiye ederim
Satılık Ziftin Olsun,
Selanik'ten Kel Gelir
Selanik'ten Kel Gelir
S
Yeni Üye1 yazı
spor salonu açmak istiyorsan elimde hazır salon malzemeleri var 0535 980 58 33 ara görüşelim
c.....o....z
C
Üye125 yazı
Tamam.
M
Yeni Üye84 yazı
spor salonu açmak için ne belgesi gerekir izin ,ruhsat nereden alınıyor.
mitobia
A
Üye410 yazı
bende spor salonu açmayı düşünen biri olarak şunu ifade edeyim,açılacak mekan insan sirkulasyonu olan bir yerde olmalı,dükkan ise büyük olmalıdır ana göre vereceginiz kirayı siz hesap edin ,kira+stopaj+muhasebe+eleman parası+elektirk,su vs giderler i hesap edin ,salonun müşterilerinden alacagınız parayı ve ortalama kaç kişiye hitap edeceginizi düşünün kazanıp kazanmayacagınızı anlarsınız
A
Yeni Üye1 yazı
bu konudaki shotokan nerede. aletleri almak istiyorum.
A
Üye410 yazı
spor salonunun mantialitesi ni açıklayabilecek yokmudur? bu iş para bırakırmı nasıl?
http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=67096
http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=67096
K
Yeni Üye2 yazı
spor salonu acmak isteyen arkadaşlar salonumuz devren ve ortak arıyoruz
kwon
A
Üye410 yazı
korea arkadaş spor salonunun mantialitesi için yorumda bulunurmusun? kaç kişiye hitap eder salon mesela sizin kaç kayıtlı devam eden sporcunuz var? aylık kaç tl alıyorsunuz herbirinden?
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz