İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
15 Bin Liram Var Ve Bayan İç Çamaşır Ve Çocuk
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
17 yorumM
Yeni Üye43 yazı
O
Yeni Üye18 yazı
I
Yeni Üye58 yazı
26/12/2012 : 00:14:21#3
Web sitesi
Alıntı
15 bin tl bu iş için yeterli olurmu acaba. Mesela 25 m2 bir dükkan için.
T
Yeni Üye63 yazı
M
Yeni Üye43 yazı
arkadaşım tşk ederim ilgine . ama mahalle arasında kalitesiz mal satmayı planlamıyorum burayı tavsiye etmemin sebebi kirasının ucuz olması bende biliyorum başka işler yapmayı ama sermaye yeterli değil olanı bu
T
Yeni Üye63 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - mustafa_erdem arkadaşım tşk ederim ilgine . ama mahalle arasında kalitesiz mal satmayı planlamıyorum burayı tavsiye etmemin sebebi kirasının ucuz olması bende biliyorum başka işler yapmayı ama sermaye yeterli değil olanı bu |
anladım dostum. ama bir dost olarak yine tavsiyemi vermek istiyorum.
yanlız insanların kafasında şöyle bir düşünce vardır; kaliteli mal caddedeki dükkanlarda, pırıl pırıl ışıklı geniş dükkanlarda,( mesela penti markası gibi düşün ) marka olan yerlerde satılır. çoğunlukla mahalle arasındaki dükkanların nasıl şeyler satabileceği, ne kadar kaliteli şeyler satabileceği insanların hafızasına kazınmış olduğu için, ne kadar kaliteli getirsenizde bakan olmaz.
bu dediğim birazda çevre ilede ilgili. yani çevrenin ekonomik durumu nasıl? zengin bir çevreyse zaten bakan olmazda. orta durumlu bir aileninde gözü yükseklerde olcağını düşünüyorum. senin hitap etmen gereken kesim düşük ekonomili kesim olabilir. çevre nasıl bu konuda?
M
Yeni Üye43 yazı
valla risk almadan bazı şeler olmuyor deneyeceğim bakalım nasibimiz varsa olur
T
Yeni Üye63 yazı
allah rast getirsin.
E
Üye317 yazı
Kendi gördüğüm örneklerden yola çıkarak söyliyebilirim ki,
kimi hanımlar, neyin nerde olduğunu çok iyi biliyor.
Ara sokaktaki satıcıyı kulaktan kulağa yani en iyi reklam aracılığıyla bir birlerine bildiriyorlar.
Türk hanımlarının bu konudaki becerisini bilirsiniz. Siz satın, alıcısı size gelecektir.
kimi hanımlar, neyin nerde olduğunu çok iyi biliyor.
Ara sokaktaki satıcıyı kulaktan kulağa yani en iyi reklam aracılığıyla bir birlerine bildiriyorlar.
Türk hanımlarının bu konudaki becerisini bilirsiniz. Siz satın, alıcısı size gelecektir.
M
Yeni Üye43 yazı
K
Yeni Üye57 yazı
27/12/2012 : 09:04:31#11
Web sitesi
Alıntı
Mağazanın ana cadde üzerinde olması iyi bir avantaj ancak ona göre bir kira ücreti var, bu da bir dezavantaj. Ben iç giyim tarzı bir mağazanın ara sokakta olamasınında çok kötü olduğunu düşünmüyorum. Eğer bu lokasyonda bahsettiğiniz gibi bir gelecek görebiliyorsanız mutlaka bir şeyler denemelisiniz. Şu an bu ağırlıklı olarak iç giyim mağazası olarak görünüyor. Kendi adıma size başarılar diliyorum.
M
Yeni Üye43 yazı
tşk kaşif arkadaşım bende öyle düşünüyorum fakat kış ayları çıkmasını bekleyeceğim şimdi fazla riske girmemek adına yaza girmeden harekete geçmek istiyorum
A
Yeni Üye31 yazı
magzanın yanındada bayanlarla alakalı satıs yapan bır yer varsa kesın tut magzayı
universite hayatini yasamadim cok seyler kacirdigimi dusunuyorum
M
Yeni Üye43 yazı
anladım tutmak istediğimiz mağaza arada kaldığı için tereddüte düştüm caddede uygun bir yer tutmaya karar verdim . hayırlısı artık umarım kirayı çıkarabiliriz
T
Yeni Üye25 yazı
Bence doğru karar ara sokak her zaman risk teşkil eder,ben bayan üzerine dükkan işletiyorum giyim yok ama eskiden iç giyim yaptım,söylediğin miktar iç giyim çeşidi için ucu ucuna anca yeter belki de yetmez çünkü markalı mal koyrım diyorsun markalı ürünlri serisine göre alırsan maliyetli olur,markalı bulundurmaz isen de müşteri kaybedersin işin asıl yönü açacağın mağzaya çok şatafatlı dekor yapmalısın yoksa tuhafiyeden farkın kalmaz bu da ayrı maliyet,gözünü korkutmak istemem ama bir on onbeşbin liran daha olsa işin içinden çıkarsın,çünkü ben pazarlamanın da içinde bulundum artık giderek senin düşündüğün tarzdaki modelden daha farklı bir konsept şu anda geçerli yani işlek caddelerin kalabalık ve insanların işe gidiş geliş yoluna ulaşıma uygun caddelerde bu işi toptancılar girip perakende dükkan açıp yapıyorlar.Ama bunlar seni yıldırmasın en iyisini ve şartlarını tartabilen sensin.Hayırlısı olur inşallah
A
Yeni Üye31 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - mustafa_erdem anladım tutmak istediğimiz mağaza arada kaldığı için tereddüte düştüm caddede uygun bir yer tutmaya karar verdim . hayırlısı artık umarım kirayı çıkarabiliriz |
6 ay kira bekleme laflarına inanmam en onemlı olan lakasyon gerisi fasaryadır hatta 1.20 boyunda eleman olsun magzada o bıle satış patlaması yapar yeterki konumu guzel olsun
universite hayatini yasamadim cok seyler kacirdigimi dusunuyorum
A
Üye189 yazı
Dostum söylemiş olduğun miktar bu iş için bence ucu ucuna ayrıca hem çocuk hem bayab iç giyim seni maddi olarak zorlar.ya sadece çocuk yada sadece bayan iç giyime önce gir.ama beni asıl korkutan biraz arada kalan bir dükkanda o m2 de bir bayan senin dükkanına girip senden südyen veya tanga alırmı?bak asıl önemli olan bu genelde bayanlar bu tarz ürünleri alırken rahat olmak ve göze çarpmak istemez.çoğu iç giyimcide bayan çalıştırılır.bence sen daha bu işte bir dükkan yeri iki sermaye üç dekor dört cinsiyet bakımından 4-0 geride başlıyosun.benim sana tavsiyem bu işe önce sosyete pazarlarından başla çünkü pazarda iç çamaşırı çok karlı bir iştir.ve bayanlara orda çok daha rahat satış yaparsın ve batma riskin daha azdır.batsan bile pazarda az batarsın ama mağazada battın mı tam batarsın.pazara girerek hem piyasayı öğrenirsin,hem toptancıları,hem giden ürünleri daha iyi öğrenirsin.bu öğrendiklerin sana süper tecrübe edinmeni sağlamış olur.hemde baktın işler iyi gidiyo bitanede mağaza açarsın iç giyimci üzerine. Tabi bunlar sadece tavsiye....
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz