Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

3500 Tl İle Ne İthal Edebilirim?

BaşlatanbugraikiTarih08/11/2016 13:02:00Yorum5

İlk mesaj
Yaklaşık 50 bin lira harca**** bir iş kurdum fakat henüz istediğim verimi alamadım. Bayadır kafa yorduğum ithalat ve ihracat işlerinde çok küçük de olsa bir deneme yapmak istiyorum. Elimde 3500 lira kaldı. Az da olsa kazanabileceğim bir iş tutturabilirsem dış ticarete yatırım yapmaya başlayabilirim. Her ürün için gümrük mevzuatını bilecek halde olmasam da genel anlamda nakliye, ardiye, vergi, matrah, fob, navlun gibi terimlere yabancı değilim. Önerilerinizi bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek İşsiz
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
İhracat yapabileceksen sipariş aldığın kadar ürün temini sağlayabiliriz.
Ama ithalat ozgufi77'nin de belirttiği gibi satacak pazar olmadan zor.
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy
get my ads reklam firması sayesinde facebook google yahoo yandex gibi firmaların reklam alanlarını satın alıp kiraya verebilir 3500 tl yatırımızıla ortalama ayda minumum 1000 TL gibi bir gelir elde edebilirsiniz. detaylı bilgi için https://getmyads.com/r/621849?lang=tr adresinden ücretsiz üye olabilir, isiminternette@hotmail adresinden tarafıma ulaşabilirsiniz
Saygılarımla...
Fatih Bahçeci
Satış Direktörü
Bahceci Trade

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Ythalat / Yhracat
Getmyads a bulasmayin derim. Okudugum yorumlarda cogu soylediklerinin fake oldugu ve sirketin Philipinlerde oldugu belirtilmis. Dikkatli olunmasi lazim

Yerleşim Yngiltere / ManchesterMeslek Ythalat / Yhracat
Merhabalar,,

Kozmetik, oto grubu, yag grubu ve reçel gibi kendi ürettiğimiz ürünler

Yurt dışı pazarına girmek istiyoruz.

Bu ürünlerin satışında bizimle çalışmak isteyen arkadaşlar uekimya@gmail.com üzerinden bizimle iletişime geçmelerini bekliyoruz.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Kimyager