Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Arap Ulkelerine İhracat Yapilacak Malzemeler

Başlatanois35Tarih15/07/2013 01:55:15Yorum14

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
Arap ulkelerine gerekli olan malzemeler nelerdir. Ayrica arap ulkelerinin gumruk vergileri, nakliye giderleri ayrica odemeleri ile ilgili bilgileri olan varsa yardimlarini bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
14 yorum
Yeni Üye3 yazı
Slmlar ben almanyada yasiorum. palet halinde elektronik esya pazarliorum..bir palette 60-70 küsür elektronik esya var misal, kahve makinalari,ütüler,su isiticilari,süpürge makinalari vs..bunlar kesinlikle kontrolden gecmemis!!!yani pis veya tamir gerektiren mallar icere bilen ürünlerdir..direkman üreticiden gelen mallar..

bu konuda is yapan veya yapmak isteyen benimle iletisime gecebilir:-) saygilar allaha emanet olun

sercan10savas.ss@gmail.com

0162 2457718
sercan savas

Yerleşim ALMANYA / MünsterMeslek Di?er
Yeni Üye25 yazı
Merhaba ;

Biz Şu anda Irak , Mısır , Fas ,Tunus , Cezayir , Libya , Ürdün , Umman , Yemen , Dubai , Kuveyt , Katar , Suriye ve Lübnana ihracat yapmaktayız.

Bahreyn,Somali, Cibuti ve Komor 'a Eylül ayından itibaren ihracatımz başlayacak üretimleri devam etmekte.

Hangi ülke için bilgi talep etmektesiniz ? Arap ülkeleri dediğiniz ülkeler içerisinde bir çok ülke barındırmaktadır, haliyle farklılıklar var. Ancak genel olarak tüketim toplumu.Hemen hemen bir çok ürüne talep var fakat bu herşeyi satabileceğiniz anlamına gelmiyor.Özellikle Dubai firmaları şubeleşmeyi başarabilenleren Çin,İngiltere ve Türkiye ( Ağırlıklı Mersin ) ' de acentaları yada sağlam bağlantıları olan firmalar ve ilgili firmalar ile düzenli ticaretleri var. General Trading dediğimiz olaydan çıkıp Modern Trading ' a entegre olmamış bir ticaret anlayışı hakim. Türk ürünleri 1-0 önde başlıyor rekabete , aracı iseniz işiniz her zaman ki gibi zor üreticiler ile çalışmak istiyorlar. Biz prensip olarak üretmediğimiz hiç bir şeyi müşterilerimize sunmuyoruz ancak alıp satarak ticaret yapanlarda var.

Talebinizi ülke ülke belirleyebilirseniz daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla
Ali YILMAZ
Foreign Marketing Manager
KGGD Dış Ticaret Komisyon Üyesi

Tarfan International Trade CO. LTD.
+90 530 972 04 72
a.yilmaz@chinagtrade.com
www.chinagtrade.com

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ymalat
Yeni Üye14 yazı

Kendi imalatimiz olan tay tuyu veya tavsan tuyu olarakta bilinen lateks kaymaz taban kilozet takimlari mevcuttur.diger ev tekstil urunleri icin irtibat kurabiliriz.selamlat.

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Tekstil
Yeni Üye14 yazı
Toplam 10 desen mevcuttur.

Yeni Üye14 yazı
Kilozet takimlari icin ilgilenenlere resimve bedelli numune gonderilir.irtibat icin 0532 171 09 20

Üye433 yazı
selamlar
sıcak iklime sahip olmasından dolayı
sürülebilir likit ısı yalıtım kaplaması gönderebiliriz.
2008 den beri fason avrupaya üretiyoruz.

2011 den beride kendi markamız ile iç piyasada kullanılmakta

yeni bir teknolojidir.uygulandığı teraslarda ve cephelerde sıcak bölgelerde 8-12 derece içerideki ısının düşmesini sağlar ve konforu artırır.
textüre doku deseni ilede cephelerde yeni bir görsel oluşturarak binaların görünümünü güncelleştirir.

saygılar

msbalfa@gmail.com
mustafa
+90 541 745 85 97

Yerleşim Türkiye / MarmaraMeslek Emekli
Üye116 yazı
ssdenel fiyat bilgisi lütfen ve resim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye145 yazı
arkadaşlar bende közde piliç çevirme makineleri üretimine başladım.araplar közde piliç çevirmeye düşkünlermiş.üretim kendime ayit.isteyen arkadaşlara bilgi ve fiyat bilgisi verilir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye2 yazı
Suriyede bağlantıları olan arkadaşlar lütfen bana mesaj atsınlar araba işi ile ilgili bir durum.
Ne kadar bilirsen bil; söylediklerin karşındakinin anladığı kadardır.

Yerleşim Yngiltere / PortsmouthMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye2 yazı
Suudi Arabistan ve Hindistan Pazarina girmek isteyen ya da bu ulkelerden urun talebi olan arkadaslar tolgatamer1@gmail.com

Yerleşim Suudi Arabistan / JeddahMeslek Yöneticilik
Üye400 yazı
toptan her çeşit her tonajda sebze meyve isteyen ulaşabilir 0545 203 60 72 Serhan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye18 yazı
Merhabalar,,

Kozmetik, oto grubu, yag grubu ve reçel gibi kendi ürettiğimiz ürünler

Yurt dışı pazarına girmek istiyoruz.

Bu ürünlerin satışında bizimle çalışmak isteyen arkadaşlar uekimya@gmail.com üzerinden bizimle iletişime geçmelerini bekliyoruz.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Kimyager