Okuduğum bölüm bir işe yaramayacağı için vasıfsız biri olarak düşünebilirsiniz beni ancak ticaret zekam olduğunu düşünüyorum.
Size ise halihazırda aklıma gelen ilk işi danışmak için konu açıyorum.
Çağımızın internet çağı olduğunu düşünürsek yapacağım iş için düşündüğüm en önemli kriter ben ne iş yaparsam yapayım sahip olacağım fiziki mağazanın yanında muhakkak internet üzerindende satışlarımı domine etmek. Hem internet üzerinden hemde mağaza ile satış yapmanın peşindeyim.
Değerlendireceğim ve üzerine araştırmalar yapacağım ilk iş ayakkabıcılık.
Ayakkabı satışı dense neler söylersiniz acaba ?
Bir markanın bayiliğinimi almalı acaba avm içinde mağaza ile başlamaya sermayem yetmicektir avm dışındada bir yerde acaba bu işi yürütebilirmiyim.
Dükkanın kendi kendini çevirmesi zor olacağı ve belirli bir süre her ticaret kolunda oldugu gibi zararı kaldırabilecek sıcak parayıda kenara koymak gerektiği aşikar ancak ben bu durumu azaltabilmek için internet üzerindende satışa girmek istiyorum. İnternet önemli benim için.
Pekala internet satışlarında hüsrana uğramamak ve aynı şekilde mağazadada hüsrana uğramamak için artık marka olmak şartmıdır ? Çünki artık gerçekten sizin bilinmeyen ürünleri satmanız gittikçe zorlaşmakta ve büyüklerle hemen hemen her sektörde yarışamamaktasınız. Bayilik almanında malesef sermayeyi zora sokacağı aşikar ancak gerekli olcaksa kesinlikle araştırmalarımı bayilikler üzerine devam ettireyim.