Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım Ve Hayvancılık - Özel

Sebze Meyve İhracatı

Başlatantranslator58Tarih18/10/2016 10:28:02Yorum26

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
Merhaba arkadaşlar,
30 yılı aşkın yaş sebze meyve ticareti ile uğraşmaktayım. Sadece iç piyasaya çalıştığımız için bu sektörün ihracatı hakkında pek bilgim yok. Ancak her türlü ürünü, Türkiye'nin hemen her bölgesinden tedarik edebilecek bilgi birikimi ve altyapıya sahibiz. Artık bu deneyimi ihracat için de kullanmak istiyoruz, fakat dediğim gibi ihracat konusunda yardımlarınıza ihtiyacım var. Nerden başlamak gerek? Hedef pazarları ve dürüst müşterileri nasıl bulabilirim?

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Çevirmen
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
26 yorum
Yeni Üye4 yazı
Merhaba, ben de Polonyada yaşıyorum bu iş ile ilgili Türkiyede tedarikçi ihtiyacım var. burakulgur@gmail.com dan bana ulaşabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye15 yazı
Merhaba

Websitemi incelerseniz müşteri bulmada ve ihracaat ta beraber çalışabiliriz.
www.ufukkircali.wix.com/butterfly
UK

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emekli
Yeni Üye7 yazı

#forsaken mail'den dönüş yapacağım size. Teşekkürler

Yeni Üye7 yazı
#kırcalı özelden yazacağım size. Teşekkürler

Üye207 yazı
ihracaat icin bazi belgelere ihtiyaciniz var yada araci firma kullanacaksiniz ,biraz ilgi isteyen bir istir ,ayrica sebze meyva konusu cok hizli dönen bir sektör oldugundan sermayeniz güclü olmasi gerekir yada kredi gücünüz,kolay gelsin .
OSKAR IMP EXP ALMANYA

Yerleşim ALMANYA / WiesbadenMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye7 yazı
#otocenter belgeleri halledecek tanıdık firmalar var. Evet haklısınız hızlı dönen bir sektör. Ancak dededen toruna uzun yıllardır bu sektördeyiz. Tecrübemize güveniyoruz, tedarik konusunda bi sıkıntı yaşamayız. Tek sıkıntı doğru pazarı ve dürüst müşterileri bulabilmek.

Üye180 yazı
Sayin yetkili,Avrupada pazar yaratmaniz icin Avrupada yasayan ve bu isi iyi bilen bir pazarlamaciya ve bir sirkete ihtiyaciniz var ,
Türk mali sebze meyvanin alicilari ,avrupada hallerde Türk toptancilar ,bazi market gruplari birlesip direk mal aliyor olsada ,sonucta hepsi halden alisveris yapiyor ,Avusturya-Almanya -Hollanda-Belcika ve Fransa (ingiltere ayri bir pazar ) yaklasik toplamda 2000 market faal calisiyor ,hepsi halcilerin kredili sisteminde dönüyor ,yani isin ana temeli kredili satis ,haldeki toptanci güclü ise müsteriye hakim ,sizde güclü iseniz hale hakim duruma gecersiniz ,
Kisaca iyi bir ekip ile sistemli bir dagitim agi kurup ,ihtiyaci kadar mali yolda dagitarak cikan arabayi kullanip seri bir servis kurulabilir .
Berlinde subat ayinda sebze meyva fuari var oraya en iyisi katilip bir stand alip kendinizi tanitmak ,size en faydali bir yöntem olacaktir ,kolay gelsin diyorum,kazasiz belasiz hayirli kazanclar olsun.
kartay

Yerleşim ALMANYA / Frankfurt Am MainMeslek Mühendis
Yeni Üye3 yazı
Değerli Forsaken size mail attım geri dönüş yaparsanız detayları konuşuruz

prisma360 danışmanlık ve aracılık hizmetleri

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye7 yazı
Antalyadan yapacağınız ithalat ve ihracatlarda gümrük işlerinde yardımcı olabilirim.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye7 yazı
#indusmn mail'den dönüş yapacağım. Teşekkürler

Yeni Üye7 yazı
#kartay yorumunuz için çok teşekkür ederim. Siz avrupa pazarı hakkında bilgi sahibisiniz sanırım. Bahsettiğiniz fuar faydalı olabilir. Özelden yazacağım size. Teşekkürler

Üye180 yazı
T-58 ,ben avrupada pazarlama yapiyorum gida konusunda bilgi sahibiyim ,sormak danismak istediginiz konularda bilgi alisverisi yapabiliriz ,hayirli isler.
Berlindeki fuar iyi bir firsattir degerlindermek lazim.
kartay

Üye385 yazı
neden bu ihracat işini ,sektörünüzde daha evvel ihracat yapmış birine işe alıp ihracat kısmını tamamen onun sorumluluğuna bırakmıyorsunuz belli bir maaş+satıştan primle sizi hızlıca başarıya ***ürebilir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye7 yazı
#kırcalı mail'den dönüş yapacağım size. Teşekkürler

Yeni Üye5 yazı
Herkese saygılar arkadaşlar. Meyve sebze ihracatı benim rafa kaldırdığım bir projemdi.Tekrar açmak isterim. Hollanda pazarına yönelik bağlantılarım var. İsterseniz yardımcı olabilirim,beraber de çalışabiliriz.Yaş meyve sebze ihracatı titiz çalışma isteyen cazip bir alan.ihracat hedefleyenler cagdasegemen@hotmail.com adresinden benimle iletişime geçebilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye2 yazı
sebze meyve ihracat ve yurt içi tüm imkanlar var hali hazırda 300 ton nar var dilerseniz görüşebiliriz

Yerleşim Türkiye / AlanyaMeslek Gyda
Yeni Üye2 yazı
özelinize mesaj attım tüm içerigiyle

Yerleşim Türkiye / AlanyaMeslek Gyda
Yeni Üye5 yazı
#murat_kaya mailinizi cevapladım.İlginiz için teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye1 yazı
Yurt dışı veya içine limon için yardımcı olabilirim.
Şeb-i yeldayı müneccim, muvakkit ne bilir? müptelâ-i gâma sor geceler kaç saat?

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye248 yazı
ihracat yapacak arkadaşlara ufak bir tavsiyemdir, satış elinizde olmadan mal göndermeyin. on yıldan yediğim kazıklarsan tecrübemdir. on yıllık tecrübeden sonra avrupada satışımı sistemimi kurdum. Şimdi depolama ve sevkiyat yapabiliyorum. sakın emin olmadığınız insanlara ürün göndermeyin toparlayamazsınız. alanyada narı olan arkadaş tir üzeri peşin para fiyat belirtirseniz alabilirim. saygilar
d.ibrahim007@hotmail.com
asil azmaz, bal kokmaz. Kokarsa yağ kokar, aslı ayrandır.

Yerleşim Türkiye / Yngiltere Antalya MersinMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye14 yazı
sebze meyve ihraç edenler ürünleri kendi mi paketliyorlar yoksa paketleyen firmalardan mı alıyorlar.

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Di?er
Üye180 yazı
Berlinde sebze meyva fuari ,cok güzeldi ve hareketli idi arkadaslara tavsiye edrim bu isi yapan seneye ziyaret etsinler ,kolay gelsin diyorum sorusu olan arkadaslara yardimci olabilirim slmlar
kartay