Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım Ve Hayvancılık - Özel

Köy Yumurtası Al-sat

BaşlatanJunky07Tarih09/10/2016 18:32:51Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Evet arkadaşlar gezen tavuk çiftliği kurma maceramdan uzun düşünceler sonunda üretmek yerine alıp satmanın daha karşı olduğunu anladım küçük bir araba alıp kendi çevreme kurumlara hastanelere vs gidip satabilirim fakat marketlere de satma imkanım var. Bazı marketler kaşeli ve etiketli ürün istiyorlar bu sorunu nasıl çözebilirim kaşeli yumurtaya kendi markamı bassam satabilirmiyim ne gibi çözümleriniz olur cvb larjnızı bekliyorum
Farklı önerilere de açığım bu konuda

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye76 yazı
tavuk çiftliği kurdunuzmu nasıl gelişti ne oldu zorlukları filan anlatırsanız iyi olur
al satmanın karlı olduğunu pek sanmıyorum günde 2 3 bin yumurta satabilecekseniz olabilir belki .

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Di?er
Üye546 yazı
Hocam bende Antalya da yaşıyorum.Pazarcılar alıyor diye biliyorum.Ondan ziyade sanayi esnafını dolaş derim.Gerekirse dükkanlara hediye b3 4 yumurta bırak deneyin tekrar gelecem dersin

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Yeni Üye2 yazı

Ili nerede yapacağınıza bağlı. Eğer İstanbul'da iseniz işiniz zor çünki rakip çok insanlar artık yumurtacıların gelip gitmesinden sikılmış durumda. Evlere servis yapabiliyorsanız güzel ve karlı bir iş Köy yumurtasını 13-14e al 30 tl ye sat. Biz süt işi yapıyoruz yanında yumurta tereyağı filan inanın okadar çok yumurtacıların geliyoki belli biryerden sonra sıkılıyorsun. Müşteri bulabiliyorsunuz in iyisi perakende
Gkhn

Yerleşim Türkiye / Ystanbul