Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Polonya'da İş Yapmak İstiyorum - Tekstil

BaşlatanforsakenTarih28/09/2016 23:22:19Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Merhaba arkadaşlar, önümüzdeki ay itibariyle Polonya'ya yerleşiyorum, ilk bir sene dil öğrenmek ve sermayeme dokunmayacak bir maaş ile bir işte çalışma fikrindeyim.
Fakat şu anda istanbul'da olduğumdan bana ek gelir olması için toptan t shirt ve sweatshirt almak istiyorum, orada şirketimiz var ve türkiye'den ihraç edebilecek kapasitede bir şirketle çalışmak istiyorum konu ile alakalı bilgili ve tecrübeli arkadaşlardan destek almak isterim.
Orada yaşayan veya Polonya'da iş yapmak isteyen arkadaşların her türlü fikir ve önerilerine açığım..
Saygılar.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye181 yazı
Ustam , Polonyaya gittiginde , targovek diye bi pazar yeri var gidince , Warsaw mu Istanbul mu anlarsin? Polonya pazari cidden tamamen turk yerleskesi , Ama bu tamemen tekstil sektoruyle alakali .. Diger sektorlerde baska birseyler baakabilirsin ama , kumasin metresini istanbuldan ucuza alabilirsin Warsovadaki pazarda o kadar diyim sana sen anla artik
Veni Vidi Vici

Yerleşim Litvanya / VilniusMeslek Ticaret
Üye554 yazı
Merhabalar bayan giyim üzerine tekstil imalat isiyle uğrasmaktayız yerimiz osmanbey de istediğiniz ürünü ve kaliteyi bünyemizde üretip ihracat yapabiliriz.

Selahattin

Suga giyim

0538 409 28 60

Yerleşim Türkiye / YstabbulMeslek Grafiker
Yeni Üye19 yazı

Merhaba forsaken;

Güzel bir fikir oluşturmuşsunuz. Sizi tebrik ederim.

Ben de size bir web adresi önererek ihtiyacınız olan tekstile dair tüm ürünleri buradaki imalatçılar veya dünya çapında tedarik eden ihraç fazlası (ihraç fazlası direk kategori linkidir) tekstil ürünleri bulabileceğiniz adresi yazıyorum.

Bol kazançlar dilerim!..

Tavsiye ettiğim web adresi:
http://www.TekstilSanayi.com/

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye4 yazı
Merhaba, Gdansk ta yaşıyorum her haftasonu Konin'e gidip geliyorum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret