şişlide ikamet ediyorum akşamları kaldırımda yere örtü sermiş cep telefonu parçaları satanları görüyordum şarz kulaklık vs.acaba dedim iş yapıyorlarmı sonra dedimki kendi kendime iş yapmasalar 400 metrelik yolda 5 kişi beklemez dedimki ben bu işi bi deniyeyim.
toptancıların olduğu yere gittim 90$ yani 270 tl lik malzeme aldım ürünleri aldığım ilk gün 80 tl kar kalmıştı cebime bu işte gerçekten para var dedim.10 gündür bu işi yapıyorum yani bildiğiniz seyyar satıcılık işlek bi caddedeyim 10 gün içinde yaklaşık 700 tl kar olarak cebime kaldı.Ve günde sadece 3 saat duruyorum tezgahta oda akşamları işten çıkınca yani
saat 17:00-20:00 arası satış fiyatlarımı dükkana göre yarı yarıya daha ucuz mesela orjinal ıphone şarj 50 tl kulaklık 40 tl den veriyorum
şimdi kafamda şahıs şirketi kurup internet üzerinden online ödemeli satış yapma fikri var sizce bu işe girmelimiyim
birde başka ne satabilirim tezgahta biraz uzun bi yazı oldu bazı arkadaşlarımız için fikir olabilir seyyar satıcılıkta gerçekten para var arkadaşlar
Değerli yorumlarınızı bekliyorum