Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Nikah Şekeri İşi Yapmak

BaşlatanProTapisTarih25/09/2016 20:05:40Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye48 yazı
Merhabalar
Nikah şekeri işi yapmak istiyorum.
Hemen sizden cevaplamanızı arz edeceğim sorulara geçeyim.
a) Direk dükkan mı açılmalı, yoksa önce home office sonra mı dükkan açılmalı
b) Nikah şekeri için gerekli malzemelerin toptancıları hangi ilde
c) İnsanların googlede "nikah şekeri" gibi aramalar yaptığında karışlarına (Türkiye çapında) çıkarabileceğim şekilde websitesi yapabiliyorum. Ama sorum şu Kredi kartı ile alışveriş yapılan site mi (2000-4000 maliyetli) yapmalıyım? Yoksa kapıda ödeme sistemli bir site mi (200-400 maliyetli) yapmalıyım
d) Bu işin sizce maliyeti ne kadardır?
Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlarım kardeşlerim saygılarımla
Pro Tapis Adana Halı Yıkama Servisi

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye30 yazı
ProTapis

Bu iş için dükkan açmana gerek yok. sosyal medya ile eğer reklamını iyi yaparsan güzel iş olduğunu düşünüyorum. Bende araştırmasını yapıyorum taleplere yetişebilirmiyim? ödeme işini nasıl organize edebilirim? ne tür ürünler insanlara daha ilgi çekici gelir? bunlar önemli şeyler. toptan ürün almak istiyorsan istanbul kapalı çarşıda her türlü ürünü bulabilirsin. elimde malzemeleri bile var eşe dosta tanıdıklara evde yaptırtıyorum. kar oranı da %300 ile %500 arasında değişmekte.

Home ofis olarak yapmanı tavsiye ederim.
Zafer KARA

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye48 yazı
Merhaba kardeşim, taleplere yetişebilmen, senin kendi ekibini kurup kurmamanla alakalıdır diye düşünüyorum. Ödeme işi benim bildiğim kadarıyla 3 şekilde. Bir online ödemeyle kredi kartıyla yani ama bu yöntem bayağı masraflıdır ve de home office olarak yapamazsın diye düşünüyorum çünkü banka sanal pos verirken belge isteyecek. İkincisi yine dükkan açıp faturalandırıp kapıda ödeme sistemiyle. Üçüncüsü ise yine kapıda ödeme sistemi ama bir akraban yada arkadaşının bellgelerini kullanarak faturalandırmandır.
Pro Tapis Adana Halı Yıkama Servisi

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Yöneticilik
Yeni Üye76 yazı

Eğer hedefin büyükse online ödeme kesinlikle olmalı

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Di?er
Yeni Üye16 yazı
merhaba bende eşimle birlikte bu işi yamak istiyoruz tedarikçimiz hazır eşim tedarikçimizde çalışıyor tanıdık yani ama piyasamızı nasıl kuracağız.
Vildana

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret