Ana içeriğe geç

Yeme-içme, Turizm, İşletmecilik - Özel

Ankarada Medikal Masaj Salonu

BaşlatansongulturkTarih22/09/2016 22:09:46Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
merhaba 15 yıldır turizmde spa sektorunde satış elemanı olarak çalışıyorum.masajda biliyorum masaj sertifikam var.özellikle ankarada medikal masaj anlamında buyuk bir açık olduğunu düşünüyorum.özellikle masa basında çalışan insanların bel sırt boyun ağrılarını gecirmeye yönelik,bir masaj salonu açmayı dusunsem sermayesi ne kadar olur.masaj salonu acmak kolaymı.ciddi anlamda sadece medikal masaj lenfdrenaj fussrefleks sırt masajı v.b görüşlerinizi bekliyorum

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye546 yazı
Selamla.Bende Antalyada 6 yıldır masörlük yapıyorum.(kışları emlak sektöründeyim) uygun bir zamanda aklımda ki projeleri paylaşmak isterim.Şu an mobilden yazıyorum dediğin gibi eksik çok

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Yeni Üye4 yazı
dünyanın genelinde böyle bir açık var arkadaşım,iyi fikir, ancak medikal masaj yaparak ankaranın adamını fussreflexle paketlemeye çalışırsan,iyi yapmazsın ,iyi bir fitness yada kapalı yüzme havuzu bulup insanların ihtiyaclarına bir şekilde yardımcı olmaya çalış,yoksa hamamda yada evde medikal masaj seni zor duruma koyacaktır,yada iyi bir otelin spasını kiralamaya calıs derim sana,moralini bozmayayım ama ankarada balili ve endoezyalı medikalcılerde cokemın ol.
gvn cemm facebooktan ulasabılırsnız

Yerleşim Türkiye / Ruislip