Ana içeriğe geç

Giyim, Moda, Tekstil - Özel

Bebe Giyim Mağaza Devralma

BaşlatanenderyumTarih29/08/2016 23:16:22Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
merhaba arkadaşlar küçük bi bebe mağazası devralma durumum var. bu işi ilk defa yapıcam ve çok az tecrübem var.
10 yıldan uzun süredir açık, oturmuş müşterisi olan cadde üstünde ancak pasaj içinde olan bi ufak bi dükkan
yaklaşık 8 aydır mülk sahibi tarafından işletiliyor onun öncesinde de onun kiracısı tarafından işletiliyormuş. 8 aydır adam ruhsat almamış ve diğer dükkan üzerinden işletiyormuş.
ben sadece içerdeki malı alıcam ve adamın kiracısı olcam. sizce dikkat etmem gereken neler var? bu zamanda bebe mağazası işine yatırım yapılır mı?

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Kamu sektörü
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye155 yazı
25 senedir bu işi yapıyoruz. Pasaj içinde kesinlikle tavsiye etmem. Ufak dükkan olması ayrı bir dezavantaj .Ben pek olumlu hissetmedim bu tür yerler artık öldü. Ama Allah yardımcın olsun eğer açmaya karar verirsen rızkın bol olsun.
Çocuk giyim üzerine perakende ve toptan mağazalarımız var.

Kelepir serili Çocuk giyim ürünleri alınır.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Üye385 yazı
mal sahibi 8 aydır işletiyormuş ve devretmesi beni olumsuz duygulara sevk etti, mal sahibi kira vermediği halde para kazanamamış ki kira gelirini razı olmuş
siz nasıl kazanacaksınız birde kira vererek

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye7 yazı


Adamlar başka işlerde de uğraşıyor arkadaşlar ilgilenememiş bu işle ihtiyacı yok yani anlalayacağınız pasaj içinde ama caddeye bakan bi tabelayla bu sorunu çözeceğimi düşünüyorum. çalışanına asgari ücret vermiş ve masrafı çıkıyor diyo, hala umutluyum. bi kaç gün veya ay sonra sonucun ne olduğunu yazıcam. olumlu veya olumsuz bir tecrübe daha buradaki yerini alacak :)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Kamu sektörü
Yeni Üye1 yazı
merhaba arkadaslar ben yazi yaziyorum amma paylawilmiyor neden ola bilir?
whatsapp +994517719483

Yerleşim Azerbaycan / MasalliMeslek Serbest meslek
Yeni Üye11 yazı
Dukkan isi bencede pasaj icinde zor. Hele istanbulda heryerde dev bebe magazalari cok ucuza bol cesitle urun satarken. Birde bebe isinde 10 yillik oturmus musteri nasil oluyo onu anlamadim .

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye11 yazı
Ben de bu iste olumsuz hislere kapildim nedense. Aklima dukkan sahibi aylarca kirasini alamamis, kiracisi da birikmis kira karsiligi mallari birakmis gitmis falan gibi fikirler geliyor..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat