Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Rizede yaşıyorum ve oto ekspertiz sektörü hakkında tecrübelilerimizden bilgi almak istiyorum. Şuan yaşadığım şehirde 1 tane ekspertiz bayisi ve şehir 6 7 km dışında. Sakin bir yerde. Ben az daha merkeze yakın bir yerde bayilik alıp açsam nasıl olur. Yeni çıkan yasalarda da galericiler ekspertiz mecburi kılınacak diye söylentiler var. 300 m2 dükkan kiralayıp yarısını ekspertiz yarısını lastikçi yapmayı düşünüyorum. Sizce bu zamanda mantıklı bir girişim olurmu. kosgeb sertifikasınıda alıcam. Olabilir mi ?
koskeb oto ekspere destek vermiyor. http://www.kosgeb.gov.tr/site/tr/genel/detay/179/desteklenen-sektorler-nelerdir ama lastikçi için destek alabilirsiniz. (koskeb parayı vermiyor bu arada siz harcıyorsunuz işi vs kuruyorsunuz daha sonra parasını faturalandırıp alıyosunuz. kursa giderseniz detaylı anlatıyorlar) -eksper işine gelince güzel iş. temiz iş. bildiğim kadarıyla 100bin cıvarlarına kuruluyor eksper sistemi. varsa nakit paranız neden olmasın.
Referans bağlamı1 dış bağlantı›
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
Kurumsal bayiler KOSGEB için size yardımcı olabilir. https://eskisehirotoekspertiz.com/ linkte ki firma Experix kurumsal markası ile hizmet veriyor. Experix'in web sitesinde KOSGEB desteği ile bir yazı mevcut, inceleyiniz.
Referans bağlamı1 dış bağlantı›
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
Dış web 1 bağlantı
KATKI FIRSATI
Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz