Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Meslek Lisesi Karşısında Büfe Açmak İstiyorum

Başlatanmuzo4231Tarih24/08/2016 17:04:54Yorum9

İlk mesaj
Merhaba arkadaşlar Ankara'da meslek lisesi karşısında 650 tl kirası olan bir dükkan buldum tost sandwich fast food satabileceğim fotokopi çekebileceğim bi büfe kurmayı düşünüyorum tecrübeli arkadaşlardan risk ve önerileri alabilir miyim ?

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
risk sermayene göre....azsa sermayen risk çok...kira çok iyi.okulda kantin vardır gerçi....bazen fotokopi de oluyor...okul çıkışlarında felan yoğunluk olabilir tabi,hafif cafe tarzında olması lazım onun da...yazın iş yapamayabilirsin....börek,kır pidesi,çay,bu işi de düşünebilirsin....başarılar...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Hocam bence çok iyi düşün hatta yap derim.Ama fiyatı uygun tutmalısın.Birazda kız ortamı olursa iş yapman çok kolay olur.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy

Abiler meslek lisesi sadece erkek çiğ köfte tost bişeyler düşünüyoruz 8000 bin lira felan harcamayı düşünüyorum dükkana masraf yok kurulu dükkan tezgahı felan sadece masa sandalye mutfak gereçlerini alacam

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Di?er
Çok iyi bir fikir hayırlı olsun. Uygulamaya geçin derim. Kira bedeli uygun, yazın durgun olur onu da dengelerseniz başarılı olursunuz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Bir tek devlet belediye işleri Nasıl oluyor onları bilmiyorum muhasebeci yönlendirir diye düşünüyorum.
Fikri ya da önerisi olan varsa alabilirim

Açtıktan sonra haftalık kazanç durumunuzu yazarsanız bu işi yapmak isteyenler fikir edinir

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Di?er
Tabi okulun açılması ile burdan yazarım inş sizinde fikirleriniz önemli siz olsanız neler satardınız

Kardeşim sadece okula mahkum olursan çocukların elinde oyuncak olursun,kaprislerini çekersin,fazla çeşit koyma,çiğ köfteyi tavsiye ederim,tek çeşit başlamanı tavsiye ederim.Fazla çeşit seni yorar,ayrıca işine yoğunlaşamazsın.sermayen bu iş için yeterlidir,ben bu işi yapıyorum merak ettiğin bir şey olursa sor.Not :fazla oturma yeri yapma oturdularmı kalkmazlar,ayrıca veresiye kesinlikle verme,verirsen kendi gelmediği gibi arkadaşlarınıda getirmiyorlar.öğrenci dürüm yap fiyatı ucuz tut,sürümden kazan,işin rast gelsin.....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Abicim teşekkür ederim fikirlerin benim için çok önemliydi dediklerini harfiyen uygulayacam başka önerin varda alırım 24 sandalye 6 masa düşünüyordum o Zaman azaltıyorum iyice